Good girl @ 28.12.2022 19:38Tad tas nozīmē ka ģimenēm kurā ir bērni nevar būt kopīgs budžets??! Kāda jēga būt kopā ja nav uzticības otram? To Tu atbildēt man vari? Liekas ka Tev ir kādas pareģes spējas, ka spēj izvairīties no sliktiem cilvēkiem. Tad nebūtu šķirtu laulību, attiecību!Es savu mūžu neesmu tādas lietas darījusi kā viņš, un man tagad jābūt vainīgai pie tā ka esmu bijusi kopā ar tādu cilvēku??!! Kur ir Tava loģika Tu gudrīte? Vai arī aiziet savā gardarobē un pameklē tur savus skeletus.
Good girl @ 28.12.2022 19:38Tad tas nozīmē ka ģimenēm kurā ir bērni nevar būt kopīgs budžets??! Kāda jēga būt kopā ja nav uzticības otram? To Tu atbildēt man vari? Liekas ka Tev ir kādas pareģes spējas, ka spēj izvairīties no sliktiem cilvēkiem. Tad nebūtu šķirtu laulību, attiecību!Es savu mūžu neesmu tādas lietas darījusi kā viņš, un man tagad jābūt vainīgai pie tā ka esmu bijusi kopā ar tādu cilvēku??!! Kur ir Tava loģika Tu gudrīte? Vai arī aiziet savā gardarobē un pameklē tur savus skeletus.
Wordrobe666 @ 28.12.2022 20:01
Katram. Ir sava veida loģika, paldis dievam ka man nav tads domašanas stils, ka tev. Tad jau sen man butu dzīve sačakarēta. ?Un tev laikam ir implanti ielikti krūtis un aptetovēta, no galvas lidz kajam. Smadzenēs neaizmirsi ielikt kādu implantu, lai uzlabojas spriešanas spējas.
Annija35 @ 28.12.2022 20:09
Tev laikam nav citu veidu kā gūt prieku un baudu dzīvē,kā vien apd**** kādu ?
.Eksperte. @ 28.12.2022 19:52Patiesībā šis stāsts kalpo kā kārtējais piemērs, kapēc NEVAJAG nekad veidot kopīgu budžetu, pat tad, ja ir bērni. Viens ir tas, ko tu domā ka zini, kas cits ir tad, kad izrādās cilvēkam skeleti skapī. Dalīts budžets nenozīmē neuzticēšanos. Tas nozīmē, ka abi ieguldās līdzvērtīgi un nav viens otram neko parādā, un ne ar ko neriskē, piemēram, šādā situācijā. Man ir daudz ģimeņu apkārt, kuri nesaprot, kad saku, ka ģimene automātiski nenozīmē kopīgas finanses. Bet pēc 3 teikumiem sūdzas, ka draudzene par daudz kurpes pērk, tad vel iekrātie 500 aizgāja jaunai virtuvei, jo sieviete izdomājusi ko jaunu ielikt un tapēc nesanāk nekādai Turcijai jau 10 gadus, un vēl un vēl. Šitais ir baigi skarbais piemērs, kapēc nevajag kopīgo budžetu. Man nav bijis tik traki, bet mani reiz nemanāmi ievilka kredītos. Var gadīties, ka ievelk arī tevi ne tur kur vajag. Tapēc domā ātri. Un mācies no kļūdām.
Globuss @ 28.12.2022 21:15Cilvēki parasti precas, jo mīl viens otru un grib būt kopā. Visticamāk, Autore savu vīru mīl joprojām un cenšas rast risinājumu. Mani pārsteidz, cik daudzās diskusijās viens pēc otra birst ieteikumi: Ej prom! Bēdz! Pamet viņu! un tamlīdzīgi. It kā cilvēks būtu lieta. Nu, nav visi cilvēki aprēķinātāji un ar aukstu sirdi.
.Eksperte. @ 28.12.2022 21:28
Un tagad liekam kopā faktus, jo nevis jūtas, bet darbības parāda to, kāda tā sirds mums katram ir.
1. Atkarība 10 gadus
2. Šo divu, varbūt pat vairāk, gadu laikā, viņš par to nav informējis savu sievu
3. Slepus ņēmis kredītus, lai apmierinātu savu atkarību
4. Sievas doto BĒRNU NAUDU ❗️iegrūdis atkarībā
5. Piečakarējis sievietes uzticību ceturtā punkta rezultātā
6. Piedirsis uzticību arī citu tuvinieku starpā, pa cik bija zvērējies, ka kredīti nomaksāti
7.Vieta turpmākiem punktiem, ja kaut ko esmu piemirsusi.
Tagad pasaki, kapēc lai sevis cienoša un savu bērnu mīloša sieviete pakļautu savu un bērna nākotni nabadzības riskam? Tam vīrieša izstrādājumam ir 10 gadu atkarība. DESMIT! Jums tiešām šķiet, ka tur pietiks ar sarunu? Tā ir kopdzīve patstāvīgās bailēs, patstāvīgā kontrolē, kura no mums lepni izvētos tādu dzīvi, pie tam ar bērnu tikai tapēc, ka vīrs taču kuram ir sirds? Sievietei nav sirds? Bērnam arī nē?
Globuss @ 28.12.2022 21:42
Vispār jau par sirdi rakstīju attiecībā uz sievieti.
Daudzi cilvēki ir tikuši laukā arī no daudz smagākām situācijām, pat narkomānus izārstē.
Jebkurā gadījumā ne jau vairāku anonīmo komentētāju agresīvie un žultainie komentāri palīdzēs atrisināt Autores situāciju.
Globuss @ 28.12.2022 21:15Cilvēki parasti precas, jo mīl viens otru un grib būt kopā. Visticamāk, Autore savu vīru mīl joprojām un cenšas rast risinājumu. Mani pārsteidz, cik daudzās diskusijās viens pēc otra birst ieteikumi: Ej prom! Bēdz! Pamet viņu! un tamlīdzīgi. It kā cilvēks būtu lieta. Nu, nav visi cilvēki aprēķinātāji un ar aukstu sirdi.
Metaforaas @ 29.12.2022 13:05
Zini kāpēc tā saka ? Tāpēc ka sievietes kuram ir pieredze ar šādiem spēlmaņiem, vieglas naudas tīkotājiem var pateikt, ka 90% gadījumu tādu cilvēku nemainās. Tu viņu vilksi no bedres ārā, bet viņš to izmantos, jo kāpēc gan ko mainīt, ja atnāks sieva , mamma vai kāds cits un i nomaksās viņu parādus , i visu nokārtos. Pati pēc pieredzes saku , tādi cilvēki nemainās, tikai retu kurais. Pati nemanīsi, ka būs jau tevi parādu, kredītu bedrē ievilcis , jo jūs taču esat ģimene un tev viņam jāpalīdz. Zinu ka ir sāpīgi, bet šajā brīdī vajag domāt par sevi un bērnu, ja viņš gribēs, tad pierādīs , ka var mainīties, tikai mīļā sirds, nemaksā viņa vietā parādus un nekarto viņa vietā viņa problēmas. Lai viņš pats ar to tiek galā , protams ja vispār cilvēks saskata , ka tā ir problēma.
Wordrobe666 @ 29.12.2022 15:26
Jā, es zinu sievieti 30 gadīgu, ar augstāko izglītību, no labas ģimenes, kura speciali kredītus paņema, lai varētu nomaksāt veča parādus.?Nu un ko var padomāt par tadu sievieti? Tikai to, ka prātiņs aizbraucis.
Es pieļauju, ka LV ir ļoti daudz šadu upuru - sieviešu, kas paņem kredītus, lai varētu veci No parādiem dabūt arā.
Metaforaas @ 29.12.2022 17:22
Tur jau tā lieta, vari mīlēt cilvēku, bet nevajag tāpēc upurēt savu dzīvi, dažreiz nākas arī aiziet no attiecībām sevis dēļ, lai pasargātu sevi un šajā gadijumā arī bērnu no apšaubāmas nākotnes.