Par pirkumiem, mazgājos ar Dove ziepēm. Ļoooti patīk kā smaržo, ir lētāk nekā dušas želeja, arī nomazgā labāk un nesausina ādu. Man vispār ir tendence ieķert lietas, kad tām ir kāda ļoti izdevīga akcija, pat, ja man tās uz šo momentu nevajag, taču veidojas sava veida krājumi. Daudzas lietas lētāk var atrast FixPrice! Piemēram, Neutrogena ķermeņa losjona pudele ar pumpīti tur maksā, ja nemaldos, ap 3 vai 4 eiro? Citos veikalos tāda pati pudelīte maksā 6 līdz kādi 8 vai 9 eiro.
Par izklaidi grūti ieteikt, jo neesmu no Rīgas. Taču ieteiktu sekot līdzi vietējiem pasākumiem, jo lielākā daļa pasākumu mazpilsētās ir bezmaksas. Dažādas meistarklases, mācības, sporta pasākumi, darbnīcas, koncerti utt. Tā kā es pati esmu no Jēkabpils novada, tad es mēdzu iet uz Sporta halli skatīties hokeja spēles, basketbola spēles, telpu futbola mačus. Viss šis ir bezmaksas. Sēļu sētā bieži notiek pasākumi, kas ir bezmaksas. Var painteresēties arī par notiekošo tuvākajos Tautas namos, jo tur bieži ir dažādi koncerti un darbnīcas, kas ir bezmaksas. Ja ir vēlme pašam nodarboties ar kaut ko fizisku, tad Jēkabpils Sporta centra Facebook lapā var atrast info par dažādiem bezmaksas treniņiem. Pavasarī un vasarā šie treniņi norit brīvā dabā.
Mēs ar vīru šad tad sataisām termokrūzēs kafijas vai tējas, vai kakao, karstvīnu un dodamies pastaigāties pa Daugavas promenādi! Tagad tā daļa zem tilta ir savienota, tāpēc pastaiga tagad ir vienmērīgi mierīga un nav pirms tilta jākāpj lejā un tad atkal jākāpj augšā. 😁😁😁
Taču, ja nav vēlmes nekur iet, vienmēr mājās var sataisīt filmu vakaru vai seriāla maratonu - pagatavo uzkodas vai kādu picu pati vai nopērc, + kāds aliņš vai vīna glāze, atrodi siltu pledu, uzvelc ērtākās zeķītes un aidā! 😁