Dzīvo taupīgi, un labi. Bezmaksas izklaides

Reitings 554
Reģ: 02.12.2022
Varam te citiem pastāstīt savu pieredzi
Un dalīties ar info.
Tātad izklaides, Rīga muzeji jāskatās kad, katram bet reizi mēnesī vai vakaros kā dabas muzejā ir bez maksas. Muzeju krātuve arī ir bezmaksas katru dienu. Un krātuvē ir ko redzēt.
Bibliotēkas arī laba laika pavadīšanas veids. Vēl jāskatās sporta nodarbības ik pa laikam notiek bezmaksas Rīgā.
Dušas želeju piem pērku tikai lidl, jo drogās vai rimi mazā maksā 5 eu. Tad lidl lielā ap 3.
18.12.2022 10:59 |

Reitings 554
Zoo nāktis beigušās. Kāda ir bijusi?
09.01.2023 18:50 |

Reitings 554
Atgādinu ka līdz 31.01. Rīgas botāniskajā dārzā vakaros skaists gaismas pasākums norisinās.
10.01.2023 12:23 |

Reitings 933
Reģ: 25.09.2017
Par pirkumiem, mazgājos ar Dove ziepēm. Ļoooti patīk kā smaržo, ir lētāk nekā dušas želeja, arī nomazgā labāk un nesausina ādu. Man vispār ir tendence ieķert lietas, kad tām ir kāda ļoti izdevīga akcija, pat, ja man tās uz šo momentu nevajag, taču veidojas sava veida krājumi. Daudzas lietas lētāk var atrast FixPrice! Piemēram, Neutrogena ķermeņa losjona pudele ar pumpīti tur maksā, ja nemaldos, ap 3 vai 4 eiro? Citos veikalos tāda pati pudelīte maksā 6 līdz kādi 8 vai 9 eiro.
Par izklaidi grūti ieteikt, jo neesmu no Rīgas. Taču ieteiktu sekot līdzi vietējiem pasākumiem, jo lielākā daļa pasākumu mazpilsētās ir bezmaksas. Dažādas meistarklases, mācības, sporta pasākumi, darbnīcas, koncerti utt. Tā kā es pati esmu no Jēkabpils novada, tad es mēdzu iet uz Sporta halli skatīties hokeja spēles, basketbola spēles, telpu futbola mačus. Viss šis ir bezmaksas. Sēļu sētā bieži notiek pasākumi, kas ir bezmaksas. Var painteresēties arī par notiekošo tuvākajos Tautas namos, jo tur bieži ir dažādi koncerti un darbnīcas, kas ir bezmaksas. Ja ir vēlme pašam nodarboties ar kaut ko fizisku, tad Jēkabpils Sporta centra Facebook lapā var atrast info par dažādiem bezmaksas treniņiem. Pavasarī un vasarā šie treniņi norit brīvā dabā.
Mēs ar vīru šad tad sataisām termokrūzēs kafijas vai tējas, vai kakao, karstvīnu un dodamies pastaigāties pa Daugavas promenādi! Tagad tā daļa zem tilta ir savienota, tāpēc pastaiga tagad ir vienmērīgi mierīga un nav pirms tilta jākāpj lejā un tad atkal jākāpj augšā. 😁😁😁
Taču, ja nav vēlmes nekur iet, vienmēr mājās var sataisīt filmu vakaru vai seriāla maratonu - pagatavo uzkodas vai kādu picu pati vai nopērc, + kāds aliņš vai vīna glāze, atrodi siltu pledu, uzvelc ērtākās zeķītes un aidā! 😁
10.01.2023 13:01 |

Reitings 554
Mēs ar druškām nesen tējas vakaru apvienojās ar foto sesiju - Vecā dziesma. Klausījāmies vecās 60 un 70 gadu dziesmas, un foto sesija bija ar drēbēm no omēm vai ko vairs nenēsājam. Sanesām, mainījāmies, focējāmies. Jautrs pasākums.
10.01.2023 17:24 |

Reitings 554
Mežone @ 10.01.2023 13:01
Par pirkumiem, mazgājos ar Dove ziepēm. Ļoooti patīk kā smaržo, ir lētāk nekā dušas želeja, arī nomazgā labāk un nesausina ādu. Man vispār ir tendence ieķert lietas, kad tām ir kāda ļoti izdevīga akcija, pat, ja man tās uz šo momentu nevajag, taču veidojas sava veida krājumi. Daudzas lietas lētāk var atrast FixPrice! Piemēram, Neutrogena ķermeņa losjona pudele ar pumpīti tur maksā, ja nemaldos, ap 3 vai 4 eiro? Citos veikalos tāda pati pudelīte maksā 6 līdz kādi 8 vai 9 eiro.
Par izklaidi grūti ieteikt, jo neesmu no Rīgas. Taču ieteiktu sekot līdzi vietējiem pasākumiem, jo lielākā daļa pasākumu mazpilsētās ir bezmaksas. Dažādas meistarklases, mācības, sporta pasākumi, darbnīcas, koncerti utt. Tā kā es pati esmu no Jēkabpils novada, tad es mēdzu iet uz Sporta halli skatīties hokeja spēles, basketbola spēles, telpu futbola mačus. Viss šis ir bezmaksas. Sēļu sētā bieži notiek pasākumi, kas ir bezmaksas. Var painteresēties arī par notiekošo tuvākajos Tautas namos, jo tur bieži ir dažādi koncerti un darbnīcas, kas ir bezmaksas. Ja ir vēlme pašam nodarboties ar kaut ko fizisku, tad Jēkabpils Sporta centra Facebook lapā var atrast info par dažādiem bezmaksas treniņiem. Pavasarī un vasarā šie treniņi norit brīvā dabā.
Mēs ar vīru šad tad sataisām termokrūzēs kafijas vai tējas, vai kakao, karstvīnu un dodamies pastaigāties pa Daugavas promenādi! Tagad tā daļa zem tilta ir savienota, tāpēc pastaiga tagad ir vienmērīgi mierīga un nav pirms tilta jākāpj lejā un tad atkal jākāpj augšā. ???
Taču, ja nav vēlmes nekur iet, vienmēr mājās var sataisīt filmu vakaru vai seriāla maratonu - pagatavo uzkodas vai kādu picu pati vai nopērc, + kāds aliņš vai vīna glāze, atrodi siltu pledu, uzvelc ērtākās zeķītes un aidā! ?
super paldies
17.01.2023 21:53 |

Reitings 554

Reitings 1202
Reģ: 06.10.2022
Rīgā Ugunsdzēsēju muzejs ieeja ap 1€. 🙂 3+ ģimenēm par brīvu.
18.01.2023 21:28 |

Reitings 1202
Reģ: 06.10.2022
No ķermeņa kosmētikas un sejas kopšanas līdzekļiem tagad pērku eko veikalos, ļoti patīk gan ādai, gan arī produktu smaržas.
18.01.2023 21:30 |

Reitings 554
Ja nu kādu šajā drēgnajā laikā interesē.
Medicīnas muzejs šodien no 17.00-19.00. bezmaksas.
19.01.2023 10:02 |

Reitings 554
Neaizmirstam ka tuvojas mēneša pēdējā svetdiena
Būs par brīvu ieeja https://www.lnmm.lv/latvijas-nacionalais-makslas-muzejs/apmekle/cenas/bezmaksas-ieeja
20.01.2023 12:30 |

Reitings 1616
Reģ: 01.11.2022
https://kultura.riga.lv/lv/kultura?target=news_item&news_item=1991-gada-barikazu-atceres-pasakumi-riga-2023-gada-janvari-10584
Šī gan nav izklaide, bet varbūt kādam ir interese apmeklēt barikāžu atceres pasākumus.
20.01.2023 17:06 |

Reitings 554
Globuss @ 20.01.2023 17:06
https://kultura.riga.lv/lv/kultura?target=news_item&news_item=1991-gada-barikazu-atceres-pasakumi-riga-2023-gada-janvari-10584
Šī gan nav izklaide, bet varbūt kādam ir interese apmeklēt barikāžu atceres pasākumus.
Paldies
23.01.2023 14:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits