TOPS @ 18.12.2022 10:51Dažreiz ēdu kartupeļus, krējumu, zivi,sieru.
Brikastīs garšo griķi ko vakar@ nevārītu aoleju ar kefīru vai jogurtu. No rīta gatavi. Klāt var augļus drusku.
Kefīru sasaldēju, tad atkauseju un iznāk daudz siers svaigais
Man vienai 2x reizēm
nav lēta bet daudz jau nevajag. Un tītara akniņas ar garšīgas.Lorra @ 18.12.2022 15:30Vai tad tītara gaļa ir lēta? Praktiski neko nevaru pievienot tevis nosauktajiem produktiem, visi +/- veselīgie nosaukti. Vēl klāt varētu papriku, nu visa veida dārzeņi, riekstus, bet tie arī nav lēti.
Lorra @ 18.12.2022 15:30Vai tad tītara gaļa ir lēta? Praktiski neko nevaru pievienot tevis nosauktajiem produktiem, visi +/- veselīgie nosaukti. Vēl klāt varētu papriku, nu visa veida dārzeņi, riekstus, bet tie arī nav lēti.
Globuss @ 18.12.2022 22:30“Ķelmēnu” rupjmaize, skābēti kāposti bez etiķa, paniņas, saldumam rozīnes vai kāds žāvētais auglis (dateles ir ļoooti saldas, pietiek ar 1-2), vārītas bietes, visi pākšaugi.
LoveLife00 @ 19.12.2022 21:00Kā jūs uzglabājat sausos produktus. Īpaši tos griķus un rīsus un tml. Man nesen sanaca a tā ,ka tur jau iekšā bija tie kukaiņi sākuši vairoties. Neattaiisītaa pakā. Uzreiz pēc pirkšanas parbert stikla burkā? Bet tie kukaiņi gadījumā jau nav iekšā tajos graudu produktos.
Scandinavian @ 19.12.2022 21:49
Ir tā, ka var būt iekšā jau pašā produktā.
LoveLife00 @ 19.12.2022 21:00Kā jūs uzglabājat sausos produktus. Īpaši tos griķus un rīsus un tml. Man nesen sanaca a tā ,ka tur jau iekšā bija tie kukaiņi sākuši vairoties. Neattaiisītaa pakā. Uzreiz pēc pirkšanas parbert stikla burkā? Bet tie kukaiņi gadījumā jau nav iekšā tajos graudu produktos.
Sweet Melon @ 18.12.2022 15:41
Man ļoti nepatīk tītara gaļa, pie mums Latvijā arī tītarus neaudzē, tad jārēķinās, ka visa ievestā, vismaz, ja pērk Maximā vai Rimi. Bet tie tādi personīgi apsvērumi. Nekādu pārmetumu.
ka atnes no veikala 12 stundas saldetava,!pec tam parber slegtos traukosLoveLife00 @ 19.12.2022 21:00Kā jūs uzglabājat sausos produktus. Īpaši tos griķus un rīsus un tml. Man nesen sanaca a tā ,ka tur jau iekšā bija tie kukaiņi sākuši vairoties. Neattaiisītaa pakā. Uzreiz pēc pirkšanas parbert stikla burkā? Bet tie kukaiņi gadījumā jau nav iekšā tajos graudu produktos.
Lizete @ 19.12.2022 22:04
Es jā, uzreiz pārberu stikla traukā. Var būt arī iekšā, protams, bet nu tad sanāk izmest tikai vienu produktu. Stikla traukus ieviesu, kad pirms pāris gadiem dabūju pārtikas kodes. Es toreiz dabūju izmest visus sausos produktus, visus, pat tējas un garšvielas. Paldies, nē, tagad viss pa stikla traukiem. ?
Olly30 @ 20.12.2022 02:49ka atnes no veikala 12 stundas saldetava,!pec tam parber slegtos traukos
varbūt pa maz turēji.es vienreiz no veikala ar mannu biju atnesusi tos negantniekus.nācas visu izlidināt, kas bija skapī.no ta laika trauma no mannas.😂griķus, zirņus un citus graudaugus noturu,bet manna man patstāvigi stāv saldētavā😂nav manītas vairs. bet ja ar aci redzi, ka toč tur ir tad vai nu uzreiz met ārā vai pec saldētavas pārlasi un vēreiz liec saldētavā.Bet tad man gribēšana uz to produktu parietuWordrobe666 @ 21.12.2022 04:09
Esmu so meginajusi, kodes palika neaktivas un velak atdzivojas. Bet nebija beigtas.☹
TOPS @ 18.12.2022 10:51Dažreiz ēdu kartupeļus, krējumu, zivi,sieru.
Brikastīs garšo griķi ko vakar@ nevārītu aoleju ar kefīru vai jogurtu. No rīta gatavi. Klāt var augļus drusku.
Kefīru sasaldēju, tad atkauseju un iznāk daudz siers svaigais
Man vienai 2x reizēm