Copy/paste cilvēki

Reitings 1796
Reģ: 08.02.2022
Vai kāds mūsdienās vēl ir spējīgs aiziet uz labu restorānu ,neieliekot to Instagram? Vai saskandināt ar draugiem glāzes un neielikt ar Boomerang efektu?
Neesmu īgna tante,kas pati sen nav bijusi uz restorānu, vienkārši mani smīdina un kaitina dažādi vienādi novērojumi draugu, paziņu vidū. Kā ir ar jums? :D
17.12.2022 22:13 |

Reitings 25881
Reģ: 18.08.2022
Zane313 @ 18.12.2022 00:11
Es mēdzu 3x mēnesī ielikt kaut ko no ikdienas. Bildes uzņemu parasti atmiņām lai pēc gada izlec foršs reminder.

Pilnīgi piekritu man ar patik atskatities atminās ,kur esam bijusi un ko darijam uzreiz ataust atminas par to dienu ,vel forshi redzet ,ka berni izaugusi!
Nekada sakara ar zimeshanos vai lielīšanos,protams kads teiks ,ka var jau bildes telefona saglabat un tad šad tad pārškirstīt ,bet tas kaut ka reti sanak !😁
18.12.2022 09:49 |

Reitings 12040
Reģ: 05.03.2020
Es arī lieku tikai sevis dēļ pa lielam. Nekad pat īsti neskatos, kas ir storijus apskatījušies utt. Pēc laika ir patīkami apskatīties ceļojuma video, bildes vai vēl kādus patīkamus laika pavadīšanas veidus un notikumus, kas bija izlikti. Nu krč man tā ir kā foto dienasgrāmata.
18.12.2022 10:00 |

Reitings 95
Reģ: 05.11.2022
Elvīra458 @ 18.12.2022 00:00
:D :D Pastāsti ,lūdzu sīkāk , nu tas tā humoram...
Vairāk esmu novērojusi,ka vairāk ir paziņas sievietes, kas nevar nekur aiziet ,neko neieliekot instagram. Restorāna šķivis, austeres, boomerang glāzes un tosts. Tagad gan aktuāli ir karstvīns tirdziņā un pārējā tēma.....

Sīkāk - viņa vecāki bija ļoti (ļoti) labi pārtikuši, turklāt abi, ne tikai vīrietis, kā tas bieži vien ir, kad sievietei ir salīdzinoši pieticīgi ienākumi. Un viņiem bija vairāki bērni, bet viņš - adoptēts. Un es domāju, ka viņam bija lieli mazvērtības kompleksi, jo bija ļoti acīmredzams, ka viņš ir adoptēts un vecākiem nelīdzinās nemaz. Bija pilnīgi traks uz brendiem un nevarēja katru savu pirkumu neiebāzt Instagramā. Kur vien gājām, visur kamera ārā un bildītes, bildītes. Lielākais apkaunojums bija, kad izdomāja nopirkt selfie stick. Gribējās izkrist cauri zemei, kad mēdza to publiski izvilkt, bet par laimi iekštelpās to vismaz nedarīja. Kā saprotat, ļoti ātri šim sviestam pienāca gals. Iepazinos arī ar viņa vecākiem un viņi gan bija ļoti forši cilvēki. Tēvu redzēju staigājam apkārt noplukušās trenuškās, kas varbūt arī nav labs stils, bet tomēr dažādas tādas lietas vienmēr parādīja, ka viņi ne mazākajā mērā nav snobi.
18.12.2022 12:49 |

Reitings 5147
Reģ: 11.08.2022
Mani kaitina iet ārā ar cilvēkiem, kuriem, piedodiet jānoknipsē katrs sūds 100 rakursos, jāizmēģina vairāki filtri katrai bildei un vēl jāieliek IG un ik pēc 1 min jāiečeko, vai ir kāds like.
Nu iedomājieties, kaut ko runā ar cilvēku un "hudikš" ,,Man jānofočē" , tad vismaz pusstundu ķimerējas ap to bildi. Kad jau sāk piegriezties un pieklājīgi pajautā, varbūt tas nav jāizdara uzreiz, tad seko "kušss". Tā kā idiots gaidi, kad beidzot atreferēs savu IG dzīvi.
Varbūt tas bija agresīvi, tomēr, man šķiet, jaukāk ir izbaudīt to skatu šeit un tagad. Būsim godīgi, apkārtējie tajā brīdī jūtas kā muļķi un IG diez vai rītdien kāds atcerēsies to bildi
18.12.2022 13:13 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
Mušpapīrs @ 18.12.2022 13:13
Mani kaitina iet ārā ar cilvēkiem, kuriem, piedodiet jānoknipsē katrs sūds 100 rakursos, jāizmēģina vairāki filtri katrai bildei un vēl jāieliek IG un ik pēc 1 min jāiečeko, vai ir kāds like.
Nu iedomājieties, kaut ko runā ar cilvēku un "hudikš" ,,Man jānofočē" , tad vismaz pusstundu ķimerējas ap to bildi. Kad jau sāk piegriezties un pieklājīgi pajautā, varbūt tas nav jāizdara uzreiz, tad seko "kušss". Tā kā idiots gaidi, kad beidzot atreferēs savu IG dzīvi.
Varbūt tas bija agresīvi, tomēr, man šķiet, jaukāk ir izbaudīt to skatu šeit un tagad. Būsim godīgi, apkārtējie tajā brīdī jūtas kā muļķi un IG diez vai rītdien kāds atcerēsies to bildi

Es vienmēr bildes likšanu Ig atstāju uz vēlāku, ja kaut kur devāmies, ja tika fočētas bildes tas notika tā ātri un vakarā kad jau esi mājas, vari izšķirot , apstrādāt un pēc izvēles likt Ig, bet ne jau uzreiz. 😬
18.12.2022 13:57 |

Reitings 5147
Lorra @ 18.12.2022 13:57

Es vienmēr bildes likšanu Ig atstāju uz vēlāku, ja kaut kur devāmies, ja tika fočētas bildes tas notika tā ātri un vakarā kad jau esi mājas, vari izšķirot , apstrādāt un pēc izvēles likt Ig, bet ne jau uzreiz. ?

Tas jau ir citādi un nemaz netraucē
18.12.2022 15:24 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Kur tad ir visi tie bildētāji un filmētāji, ja te visām tas besī un šķiet lieki? 😅
Man patīk katrā draugu pasākumā kaut ko mazliet pabildēt, lai vēlāk varam atskatīties, soctīklos šad tad ielieku, bet baigi par to nedomāju.
Man liekas tas lielais ēdiena bildēšanas bums bija pirms 5 gadiem
18.12.2022 15:55 |

Reitings 1821
Reģ: 27.04.2022
Mušpapīrs @ 18.12.2022 13:13

Tā ir tava izvēle Justies, ka muļkei, tajā brīdī kad kāds fotografē, ja nepatīk pavadīt laiku ar tādiem civekiem, tad ir izvēles iespēja, ne tikties un doties ar citiem jeb vienai.☺
18.12.2022 16:13 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Wordrobe666 @ 18.12.2022 16:13

Tā ir tava izvēle Justies, ka muļkei, tajā brīdī kad kāds fotografē, ja nepatīk pavadīt laiku ar tādiem civekiem, tad ir izvēles iespēja, ne tikties un doties ar citiem jeb vienai.☺

Svarīgi ir iemūžināt, vai tomēr sajust vietu, cilvēku un sarunu?
18.12.2022 16:15 |

Reitings 1821
ilze01 @ 18.12.2022 12:49

Sīkāk - viņa vecāki bija ļoti (ļoti) labi pārtikuši, turklāt abi, ne tikai vīrietis, kā tas bieži vien ir, kad sievietei ir salīdzinoši pieticīgi ienākumi. Un viņiem bija vairāki bērni, bet viņš - adoptēts. Un es domāju, ka viņam bija lieli mazvērtības kompleksi, jo bija ļoti acīmredzams, ka viņš ir adoptēts un vecākiem nelīdzinās nemaz. Bija pilnīgi traks uz brendiem un nevarēja katru savu pirkumu neiebāzt Instagramā. Kur vien gājām, visur kamera ārā un bildītes, bildītes. Lielākais apkaunojums bija, kad izdomāja nopirkt selfie stick. Gribējās izkrist cauri zemei, kad mēdza to publiski izvilkt, bet par laimi iekštelpās to vismaz nedarīja. Kā saprotat, ļoti ātri šim sviestam pienāca gals. Iepazinos arī ar viņa vecākiem un viņi gan bija ļoti forši cilvēki. Tēvu redzēju staigājam apkārt noplukušās trenuškās, kas varbūt arī nav labs stils, bet tomēr dažādas tādas lietas vienmēr parādīja, ka viņi ne mazākajā mērā nav snobi.

Labāk noplukušas trenuškas, nekā noplukuši džinsi. 😀
18.12.2022 16:16 |

Reitings 1821
.Eksperte. @ 18.12.2022 16:15

Es neapgalvoju, ka svarīgāk ir iemūžināt, nekā izbaudīt mirkli, bet gan to, ka nav jāgaida uz citiem, bet jāsāk pašai mainīt lietas. ☺
18.12.2022 16:18 |

Reitings 1821
.Eksperte. @ 18.12.2022 16:15

Ja cilveks nespēj labi justies ar tādiem cilvēkiem tad priekşkam tērēt savu laiku, ja ir citas opcijas.
18.12.2022 16:19 |

Reitings 121
Reģ: 04.01.2022
Un kas tad ir tas nenormāli unikālais saturs, par kuru jūs kaifojat, kad skataties Instagram? :D Nopietni, gaidu piemērus. Influenceres sux, sievietes, kas liek ikdienu (kokteiļus, ēdienus) arī sux. Kas tad ir tas labu labais? :D
18.12.2022 16:20 |

Reitings 1821
YaeMiko @ 18.12.2022 07:46
Pirms 5 gadiem diezgan bieži liku soc.tīklos, bildes, bet tad pārstāju, jo sapratu tas neko labu nedod manai mentālajai veselībai. Tagad vispār varbūt reizi mēnesī ielieku savu kaķu, vai skaistu ainavu. Protams, telefona galerijā ir vairāk un dažādas bildes, bet nekur nepublicēju.
Man arī paziņu lokā ir meitene kura tēlo baigo influenceri, pērk nl, reklamē saviem 1000 sekotājiem ? protams es viņai atsekoju, jo tas viss stils kā viņa runā savos story ir tāda mammu balss un katrs vārds ir pamazinājuma formā - darbiņš, produktiņš utt.
Vēl mani besī tās samākslotās foto sesija. Līdzīgas kā Didrai tikai to dara middle class sievietei/ģimene kuri sakasīja pēdējo naudu un uzliek kas viņiem tas ir normālas pasākums.

Man arī tracina tie pamazinajuma vārdi - Naudiņa, Sirsniņa, bērniņš, utt. ☹😀❣
18.12.2022 16:26 |

Reitings 1821
Tullip @ 18.12.2022 16:20
Un kas tad ir tas nenormāli unikālais saturs, par kuru jūs kaifojat, kad skataties Instagram? :D Nopietni, gaidu piemērus. Influenceres sux, sievietes, kas liek ikdienu (kokteiļus, ēdienus) arī sux. Kas tad ir tas labu labais? :D

Mājdzīvnieki - suņi, papagaiļi, kaķi, vardsakot mājdzīvnieki, skaistas bildes ar ceļojuma ainavām, kaitina tas, ka katrā bildē ir jābūt sejai jeb cilvēkam. 😒😬
18.12.2022 16:30 |

Reitings 121
Reģ: 04.01.2022
Šausmīgi grūti dzīvot pasaulē, kad viss kaitina, ne? :D Varbūt vaina jāmeklē sevī un savā uztverē? :D
18.12.2022 16:34 |

Reitings 1821
Tullip @ 18.12.2022 16:34
Šausmīgi grūti dzīvot pasaulē, kad viss kaitina, ne? :D Varbūt vaina jāmeklē sevī un savā uztverē? :D

Pārsvarā jau latvieši, jeb krievi kaitina, jo tomēr atrodamies LV nevis kur Brazīlijā,piemeram kur cilvēki ir pavisam savādāki, ar citiem paradumiem.😀 Man vaina nav jāmeklē sevī, par to ka es ne rīkojos, nedomāju ka citi. ☺😒
18.12.2022 16:38 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Es neteiktu, ka mani kaitinātu kaut kāds IG saturs. Es tomēr sekoju tam, kas man pašai patīk un dod kaut kādu pienesumu.
Vairāk par IG saturu mani tomēr kaitina tie, kas cenšas sevi uzstutēt par labākiem, nekā ir patiesībā. Viss sākas ar sevi. Un ja ir kas tāds, kas riebjas, tad arī jaizolē sevi no tā.
18.12.2022 16:42 |

Reitings 5147
Wordrobe666 @ 18.12.2022 16:13

Ja nelasītu pa diagonāli, tad uztvertu domu korekti
Runa ir par to, ka apsēstība ar IG, Snapchat utml lietotnēm /nav nemaz tik reta parādība/ ievērojami samazina kopā pavadītā laika kvalitāti.
Ja nofočē un miers, un nepārtraukti nefočē, tad viss ok
18.12.2022 16:55 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Tullip @ 18.12.2022 16:20

Man ir žēl, ka tev tāda vide.
Es sekoju saviem draugiem, kuri izliek savus hobijus (kas pārsvarā nav ēšana restorānos), kas izliek savu biznesu - visdažādākās nodarbes (nav eskorts 😄), savu ģimeni, apmeklētos pasākumus utml.
Sekoju visādiem accountiem, kas tajā brīdī atbilst manām interesēm un hobijiem, studiju jomai, darba videi. Tagad esmu dekrētā un sekoju atbilstošam saturam - fizioterapeitiem, ekomammām, zīdīšanas konsultantēm utml. Visādiem izglītojošiem accountiem par populārzinātni arī (ne latviešu pārsvarā, nezinu daudz tāda satura latviešu val).
Nedaudz brendiem arī sekoju, pāris dzīvesstila influencerēm arī. Viena no tām, piemēram, liek iedvesmojošus reels ar mājas tīrīšanu 😄
18.12.2022 18:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits