Pilnībā piekrītu!Motherofdragons @ 17.12.2022 22:19Es daudzus notikumus neizliku un tagad nedaudz to nožēloju, varbūt tāpēc, ka esmu dekrētā un tagad mana ikdiena ir diezgan vienveidīga. Agrāk kaut kā baidījos no skaudības, bija kauns "lielīties", tagad šīs bailes šķiet muļķīgas. Man patīk cilvēki savā paziņu lokā, kas taisa saturu, interesanti skatīties un sekot līdzi, priecāties kopā ar viņiem, uzzināt kaut ko jaunu.
Mani kaitinātu, ja satiktos ar cilvēku un sāktu foķēt ēdienu desmit veidos ,vēl jauzliek filtriņš, jaieliek instagram. ..Lorra @ 17.12.2022 22:21Ir draudzenes kuras vienmēr nofočēs ēdienu vai dzērienu un ieliks to IG story kad mēs satiksimies. Vienmēr. Pirms gadiem 4 es tā pat darīju, liku ļoti daudz ko Instagramā, biju aktīva lietotāja, bet tagad man tas vienkārši vairs neliekas svarīgi. Tāda izrādīšanās vien ir. Viss par un ap internetu, bet kaitināt jau nekas nekaitina. Sekoju tādiem cilvēkiem kuriem man nebūs jāpārtin ātrumā visi story.
:D :D Pastāsti ,lūdzu sīkāk , nu tas tā humoram...ilze01 @ 17.12.2022 23:54Vienu brīdi tikos ar vīrieti, ar kuru nebija iespējams aiziet pilnīgi nekur, lai viņš uzreiz nesāktu taisīt bildes soctīkliem. Tas bija ļoti kaitinoši. Bet pārsvarā manā paziņu lokā nav cilvēku, kas postotu vai sēdētu soctīklos.
Elvīra458 @ 18.12.2022 00:00:D :D Pastāsti ,lūdzu sīkāk , nu tas tā humoram...
Vairāk esmu novērojusi,ka vairāk ir paziņas sievietes, kas nevar nekur aiziet ,neko neieliekot instagram. Restorāna šķivis, austeres, boomerang glāzes un tosts. Tagad gan aktuāli ir karstvīns tirdziņā un pārējā tēma.....
Elvīra458 @ 17.12.2022 23:07Man ir viena paziņa, kas cenšas būt influencere - ir arī aprunāta nedaudz šeit ietekmeļu tēmā - ,un viņa stāsta visu par savu ģimenes dzīvi, attiecībām par vīru, izrāda visu savu dzīvokli visiem.