pie musu cenām grūti ieklauties,bet ja ta ir loterija.Tad ģimeniskajam tomer iesaku izveleties ģimenisku kastīti.man personiski būtu patikami,(ja butu virietis)ka atnestu majas i sievai,i bērniem i sev.(ja labi grib ,var ieklauties15 eiro) un novēlejumu.😊mums darbā izsniedza dāvanu kastites.bija gan pieaugušajiem ,gan bērniem, žel ka balles nav.pec covida neatjaunoja balliFlamigo @ 15.12.2022 00:38Paldies par ieteikumiem! Mums darbā ir tāda tradīcija kā loterija, kur apsveicam izlozēto cilvēku. Summa gan ir ierobežota - 10 - 15 eiro, kas visu sarežģī. Atceros, ka pirms dažiem gadiem šādas summas ietvaros sanāca diezgan normālas dāvanas nopirkt. ?
Mušpapīrs @ 15.12.2022 18:27Esmu ievērojusi, ka daudziem vīriešiem tomēr patīk krutas, metāliskas, pasmagas pildspalvas /vai vismaz ar kādu odziņu/. Sev pirkt parasti ir žēl, bet kā dāvana patīk. Pieļauju, ka kādā grāmatnīcā var atrast, kas iekļaujas budžetā
Lula @ 15.12.2022 23:17
Man liekas, ka katrā grāmatnīcā ir tas stends ar fancy pildspalvām. Kaut kad senāk arī esmu dāvinājusi, bet vienīgais mīnuss, ka nevar patestēt kā rakstās :D