Annnoonniimmss @ 08.12.2022 13:13Labdien!
Ļoti interesē Jūsu pieredze saistībā ar periodontoloģiju.
Zobārsts aizsūtija pie periodontologa,saprotams,ka nekas patīkams mani negaida,bet kam gatavoties? Kāda Jūsu pieredze?
Un varbūt nākotnei varat ieteikt profesionālu,cilvēcisku specialstu?(ja nu nebūs konekšens ar šo dakteri,kur pieraksts)
Noprotu,ka regulari vajadzēs apmeklēt,lai ārstētu plus uzturētu veselas smaganas
Izskatās pēc periodontīta sākuma posmā..
paldies!
Wordrobe666 @ 08.12.2022 15:34
Mana pieredze ir bijusi veiksmīga, saistībā ar periodontoloģiju. Uztraukumam,. Nav pamata pirms laika. Nav nemaz tik traki,ka sākumā šķiet.☺
hila @ 08.12.2022 16:04Mana pieredze gan nav tā foršākā. Man bija jāārstē visas smaganas. Gāju uz stomatoloģijas institūtu pie nodaļas vadītājas laikam. Bija jāiet četras reizes, pirmajā reizē pusi no augšas, otrajā otru pusi un tā arī apakšu. Jo visu uzreiz nav iepsējams izturēt. Ar anestēziju. Man tā laikam ir bijusi drausmīgākā pieredze :D un nav tā, ka tagad smaganas būtu superveselas. Laikam problēmas būs vienmēr.
Annnoonniimmss @ 08.12.2022 16:40
Nu tagad bailīgi sametās. Vienmēr gatavojos trakākajam scenārijam.? lasīju par lāzeri,ka tas esot nesāpīgāk un efektīvāk. Tur kur es pierakstījos,šķiet,nav tāda opcija. Tagad nedaudz domāju vai nevajag citur pierakstīties,kur piedāvā ārstēšanu ar lāzeri??
Lula @ 08.12.2022 17:14
Šis ir tas gadījums, kad, manuprāt, ir vērs izvēlēties foršu, labu klīniku. Protams, ja finanses atļauj. Kopš sāku iet uz labu (arī dārgāku), bet ļoti modernu, patīkamu klīniku man viss liekas daudz, daudz vieglāk paciešams, arī bailīgās procedūras. Ir 100% uzticība, ka viss tiek izdarīts max labi un moderni.
Uz Stomatoloģijas institūtu laikam es saņemtos aiziet tikai pēc kārtīgām nervu zālēm :D
hila @ 08.12.2022 17:20Es nezinu kāpēc gāju tur, laikam likās, ka ir labākā vieta. Tas jau bija pāris gadus atpakaļ.
Bet savu īsto zobārstu gan es atradu tur. Vīrieti, kurš nežēlo anestēziju :D
Scandinavian @ 08.12.2022 19:51Lula, kura ir tā klīnika?