Zobārstniecības klīnikās protams. un kas ir izdevīga cena? zobu balināšanai jārēkinās ar +/- 300eur. Par rezultātu neviens forumā šeit nepateiks, tas atkarīgs no zobu stāvoklis/pigments/individuālās īpatnības. Dzeltenīgais pigments labāk padodas balināšanai kā pelēcīgais. Balināju 2g atpakaļ. Sirowā. Balonāšana + majas kapes kaut kas ap 450eur bija. Tagad šad tad pabalinu, ieliekot kapes.Nezinamaameicha @ 07.12.2022 13:16Labprāt uzklausītu ieteikumus, kur veikt zobu balināšanas procedūru.
Vēlams pa izdevīgu cenu
es noteikti gribētu kaut ko lētāku 😬Rumblerx @ 07.12.2022 13:43Zobārstniecības klīnikās protams. un kas ir izdevīga cena? zobu balināšanai jārēkinās ar +/- 300eur. Par rezultātu neviens forumā šeit nepateiks, tas atkarīgs no zobu stāvoklis/pigments/individuālās īpatnības. Dzeltenīgais pigments labāk padodas balināšanai kā pelēcīgais. Balināju 2g atpakaļ. Sirowā. Balonāšana + majas kapes kaut kas ap 450eur bija. Tagad šad tad pabalinu, ieliekot kapes.
Nezinamaameicha @ 07.12.2022 14:05es noteikti gribētu kaut ko lētāku ?
Šobrīd skatos instagramā uz ArWhitening
jā, paņēmu to komplektiņu ar 5 plāksnītēm. Īsti atšķirību nemanīju, varbūt ar regulāru lietošanu būtu baltāki 😄pradacandy @ 07.12.2022 19:29Vai esi mēģinājusi crest whitening strips?
šo varētu pamēģināt. Varbūt vēl plusā whitening strips palietot. Katrā gadījumā būs lētāk nekà profesionālā balināšana 😄Lapsukins @ 07.12.2022 15:46Kāda vajadzība balināt? Aizej pie zobu higiēnista. Notīrīs melnumus, ja tev tādi ir, iztīrīs zobu starpas. Pēc tam palieto nedēļu zobu balināšanas zobu pastu un jau vajadzētu būt labāk.
Renaate301 @ 07.12.2022 20:31Es 3 gadus pēc kārtas ar Crest balināju, rezultāta no tas skābes saka pēc tam smaganas atkāpties. No viena kursa nekas nenotiks, bet neiesaku tāpat. Labāk jau nepažēlot naudu, kvalitāte svarīgāka.
Nezinamaameicha @ 07.12.2022 20:09šo varētu pamēģināt. Varbūt vēl plusā whitening strips palietot. Katrā gadījumā būs lētāk nekà profesionālā balināšana ?