avis 😂 Acis! Esmu dabiska brunete ar tumsham acim,bet man melni mati nepiestav. Ljoti biezi tieshi ljoti gaishai adai ar zilam acim melni mati izskatas labi. Bet pirmajai reizei varetu pameginat vesu tumshu shokolades brunu krasu.Jūras ezis @ 30.11.2022 21:56Esmu krasojusi savam krustdelam dabiskus blondus un ljoti garus matus oglju melnus. Vinam ari ir bala ada un zilas avis.Melni vinam ideali izskatijas,labak par dabiskajiem. Krasoshanas process bija diezgan ilgs. No sakuma Dankes,tad visa gar una un pec tam jau ieklatu krasu ar rokam maseju matos,lai nepaliek kaut kur gaishakas stripas. Nokrasoju ideali un nekas raibs pec mazgashanas neveidojas. Ar laiku tikai no melniem kljuva bruni. Ja tev ir gari mati,tad vajadzes paligu.
Paldies! ❤Jūras ezis @ 30.11.2022 21:56Esmu krasojusi savam krustdelam dabiskus blondus un ljoti garus matus oglju melnus. Vinam ari ir bala ada un zilas avis.Melni vinam ideali izskatijas,labak par dabiskajiem. Krasoshanas process bija diezgan ilgs. No sakuma Dankes,tad visa gar una un pec tam jau ieklatu krasu ar rokam maseju matos,lai nepaliek kaut kur gaishakas stripas. Nokrasoju ideali un nekas raibs pec mazgashanas neveidojas. Ar laiku tikai no melniem kljuva bruni. Ja tev ir gari mati,tad vajadzes paligu.
Nezinamaameicha @ 30.11.2022 21:49Pamēģini vispirms tumši brūnus pirms krāso melnus. No blondiem uz melniem ir ļoti drastiskas izmaiņas
ozore @ 30.11.2022 21:43Nu ja godīgi, tad iemesls ir tas, ka esmu sava stila meklējumos. Esmu aukstais tips, ar gaiši zilām acīm, dabīgi Latvijas pelēkais. Stilists ieteica nokrāsot melnus, lai mans tēls izskatītos harmoniski, jo manā blondumā, nobālot mans sejas skaistums. Melni, man izskatīšoties daudz labāk. Nolēmu pamēģināt.
Un, nu negribu ticēt, ka balināti mati, kopjami mazāk, kā tumši. Cik zinu, ir tieši otrādi. Visu mūžu esmu cīnījusies ar savu matu kopšanu, īpaši pēc krāsošanas. Kopumā man mati ir labā stāvoklī, tieši būšu atkopusi no balināšanas.
Īsti plānā balinātai blondīnei būt vairs nav. Ja nepatiks melnie, mēģināšu vai nu tumši, tumši blondus vai gaiši brūnus jebšu dabīgo toni, bet nu, gribētu ticēt, ka melnie man izskatīsies lieliski, lai pie tiem arī paliktu.
Krāsu es vienmēr esmu pirkusi no dārgā gala, negribu bojāt matus, ne uzticos es lēto krāsu sastāvdaļām. Vairāk jautājums tieši par to kā izbēgt no raibuma un melnajām krāsām taču arī ir toņi? Kā pareizāk izvēlēties? Laikam pats tumšākais melnais būtu pa traku priekš pirmās reizes.. Negribu arī gotisku iespaidu atstāt.
Man teica, ka esmu ziema..🤨🧐Wordrobe666 @ 01.12.2022 12:36
Neiesaku vairs konsultēties ar tādu stilistu, kurs apgalvo, ka vasaras paletei piestāv melni mati. Jo melnā krāsā vispār nav šajā paletē pieļaujama.? Nokrāso divus toņus tumšākus, nekā dabīgie mati (ja tas ir cipars 6),tad jākrāso ir 4 (vidēji brūni).ja vēlies ļoti tumšus, tad ņem ciparu 3, nevis 1.
ozore @ 01.12.2022 12:59Man teica, ka esmu ziema..??
Sweet Melon @ 30.11.2022 21:22Jānopērk parūka, bet, ja nopietni, tad nesaprotu, kāpēc krāsot melnus, jo uzturēt tos veselīgus un spīdīgus ir vēl sarežģītāk nekā blondus. Tikt atpakaļ pie gaišiem būs sarežģīti un dārgi.
Sweet Melon @ 30.11.2022 21:22Jānopērk parūka, bet, ja nopietni, tad nesaprotu, kāpēc krāsot melnus, jo uzturēt tos veselīgus un spīdīgus ir vēl sarežģītāk nekā blondus. Tikt atpakaļ pie gaišiem būs sarežģīti un dārgi.