Jelly @ 17.12.2022 19:49tá Lilita arī izklausījās viss normālākā,nerunā ar lamuvārdiem katrā teikumā un cenšās distancēties no pārējām dalibniecēm un tās protams uzreiz uzbrūk:
Jelly @ 17.12.2022 19:49tá Lilita arī izklausījās viss normālākā,nerunā ar lamuvārdiem katrā teikumā un cenšās distancēties no pārējām dalibniecēm un tās protams uzreiz uzbrūk:
Wordrobe666 @ 17.12.2022 20:52
Piekrītu man arī Lilita vislabāk patika, ja viņai būtu gari mati, un sievišķīgas apģērbs būtu ideāla, skaista ļoti. Patīk skaistakā no meitenēm.. ☺
manipulatores ir visas.MelnāVārnaKrā @ 17.12.2022 21:55
Salīdzinot ar tām, jā, ir normālākā. Man uz beigām arī jau apnika tā viņas cenšanās daiļi izteikties un ar dzīves atziņām mētāties, bet gan jau ir vēl laiks augt. Meitene ļoti jauna, viss būs labi.
Lorra @ 17.12.2022 22:01Es tomēr Lilitā redzu manipulatori, kura spēj katru situāciju izpušķot un pagriez pa savam lai paliktu tā “labiņā” un visi pārejie tie sliktie.
Madara tava IP adrese norāda tavu skaudību. Mācies pati spēlēt ģitāru. ZossIlze179 @ 17.12.2022 22:55
Šim tekstam pilnībā piekrītu (lai gan, manipulēt un intrigas vērpt tur māk visas). Savā ziņā ļoti labi, manuprāt, parādīja tas piemērs ar iesniegumiem policijai par Elīnu vai Diānu (man šķiet, ka par Elīnu), kura sakarā Lilita izteica, ka tas noderēšot kā treniņš, lai cīnītos ar sistēmu. Man tajā brīdī radās jautājums - viņa to domāja nopietni? Ja jā, tad bēdīgi (tomēr, policijai, manuprāt, ir svarīgākas lietas nekā atsevišķu dāmu savstarpējo attiecību/intrigu risināšana).
Kas mani personiski pārsteidza šajā raidījumā, bija visas tās intrigas un kašķi (vienā brīdī, šķita, ka vadītāja pasaka, ka šīs sezonas meitenes atšķiras ar to, ka viena otru atbalstot pēc šova (šeit jautājums, vai es vienkārši pārklausījos/nesadzirdēju sarkasmu)).
Ilze179 @ 17.12.2022 22:55
Šim tekstam pilnībā piekrītu (lai gan, manipulēt un intrigas vērpt tur māk visas). Savā ziņā ļoti labi, manuprāt, parādīja tas piemērs ar iesniegumiem policijai par Elīnu vai Diānu (man šķiet, ka par Elīnu), kura sakarā Lilita izteica, ka tas noderēšot kā treniņš, lai cīnītos ar sistēmu. Man tajā brīdī radās jautājums - viņa to domāja nopietni? Ja jā, tad bēdīgi (tomēr, policijai, manuprāt, ir svarīgākas lietas nekā atsevišķu dāmu savstarpējo attiecību/intrigu risināšana).
Kas mani personiski pārsteidza šajā raidījumā, bija visas tās intrigas un kašķi (vienā brīdī, šķita, ka vadītāja pasaka, ka šīs sezonas meitenes atšķiras ar to, ka viena otru atbalstot pēc šova (šeit jautājums, vai es vienkārši pārklausījos/nesadzirdēju sarkasmu)).
Ilze179 @ 17.12.2022 23:05Vispār noskatoties pēdējo sēriju, man personiski radās priekšstats, ka vislabāk šova doto iespēju mainīties ir izmantojušas Zeltīte un Anastasija (lai gan par viņu nevar pārliecināties, jo viņa neieradās uz pēdējās sērijas filmēšanu, un cik sapratu, tad vēl joprojām dzīvo kopā ar Mariju), kamēr fināla trijnieka gadījumā šīs pārmaiņas, nav redzamas būtiskas izmaiņas dzīvē (iespējams, Kristīne ir atmetusi dzeršanu, ja tic šim rakstam https://www.1188.lv/padomi/erksku-kristine-atbrivojusies-no-divdesmit-kilogramiem-un-satikusi-savu-lielo-milestibu/12065, tomēr cik tur taisnība).
TOPS @ 17.12.2022 23:25Madara tava IP adrese norāda tavu skaudību. Mācies pati spēlēt ģitāru. Zoss
MiniMe33 @ 18.12.2022 13:49Vakar palūrēju šīs ērkšķu dāmas tiktokā, izrādās Gunita pirms salauztā deguna bija pat ļoti simpātiska meitene, viņai noteikti noderētu jauni zobi un deguna korekcija.
Runājot par zobiem, es vienīgā nošokējos, kad Marijai balvā piešķīra izņemamās protēzes un nevis implantus? Kaut kā dīvaini, tik jaunai meitenei jau nu varēja tomēr implantus apmaksāt, iedomājos ja šī kādā tusiņā to protēzi pazaudēs, vispār bez zobiem staigās.
Tas pats ar Ievas acu operāciju, nu neizskatijās tajā video ka tā Ieva nu tā dīdītos, ka neko ne ar izdarīt, un otro iespēju nedeva.
Tāda sajūta ka šogad tās dāvanas it kā dod, bet neko neiedod , interesanti līdz kādai summai Madarai apmaksā tiesību likšanu, pieļauju , ka arī kādas 5 braukšanas stundas max tur ir .
MelnāVārnaKrā @ 18.12.2022 13:56
Par zobiem arī drusciņ sabēdājos, bet nu varbūt, ja Marijai pajautātu, tad labāk šādi nekā ar tiem izlūzušajiem staigāt.
Ievai šķiet kaut kas nav līdz galam, vajadzētu pie psihiatra, kaut kas ar to acu šaudīšanos, mīmiku, visu laiku tirinās kaut ko. Pilnīgi ticu, ka viņa tur nevarēja acis mierā noturēt. Ārsts pareizi dara, ka atliek, paliktu vēl akla un iesūdzētu tiesā. Man likās, ka viņai deva otro iespēju, tikai ir jāsaņemas un jāsagatavojas.
MiniMe33 @ 18.12.2022 13:49Vakar palūrēju šīs ērkšķu dāmas tiktokā, izrādās Gunita pirms salauztā deguna bija pat ļoti simpātiska meitene, viņai noteikti noderētu jauni zobi un deguna korekcija.
Runājot par zobiem, es vienīgā nošokējos, kad Marijai balvā piešķīra izņemamās protēzes un nevis implantus? Kaut kā dīvaini, tik jaunai meitenei jau nu varēja tomēr implantus apmaksāt, iedomājos ja šī kādā tusiņā to protēzi pazaudēs, vispār bez zobiem staigās.
Tas pats ar Ievas acu operāciju, nu neizskatijās tajā video ka tā Ieva nu tā dīdītos, ka neko ne ar izdarīt, un otro iespēju nedeva.
Tāda sajūta ka šogad tās dāvanas it kā dod, bet neko neiedod , interesanti līdz kādai summai Madarai apmaksā tiesību likšanu, pieļauju , ka arī kādas 5 braukšanas stundas max tur ir .