MiniMe33 @ 14.12.2022 18:14Vai man vienīgajai liekas, ka šai personai( par cilvēku to nenosaukt) noteikti nevajadzēja ļaut filmēties ērkšķos, pat nerunājot par uzvaru…? Tas ir vienkārši neētiski, tā ir necieņa pret bojāgājušā cilvēka ģimeni. Reāli Madarai vajadzēja pūt cietumā, nevis tēlot skarbu beibi . Man personīgi viņa jau caur ekrānu likās slima, gluma tas skatiens tik pretīgs.
Kā vispār kaut kas tāds ir iespējams mūsdienās? Un ko tagat šī tupā , slimā kaza taisīs gangsteru repu par skarbo cietuma dzīvi? Jūs nopietni? Viņa ir nožēlojama izdzimtene! Un tas vēl ir maigi teikts!!!
nikitinna @ 14.12.2022 21:45Cilvēks cenšas laboties, tiecas uz augšu, nevajag to noniecināt un uzbrukt. Lai darbojas un lai izdodas.
Cik kādreizējās ērkšu meitenes ir mainījušas dzīvi un saka ka nesaprot kā kādreiz tā varēja domāt, uzvesties un dzīvot. Cilvēki mainās.
Ļoti stulbi salīdzināt ko tādu,šaubos vai normāls cilvēks pat pirms 5 vai 10 gadiem gribēs kādu nomušīt, pat ja viņa to cilvēku nenogalināja ar savām rokām , tāpat tas nav nekas attaisnojams un piedodams, jo tas bija dzīvs cilvēks, kura vairāk nav.nikitinna @ 14.12.2022 21:42Cilvēks var arī mainīties. Jūs gribat teikt ka esat tādas pašas ar tādu pašu domāšanu kā pirms 5 gadiem? Es nē, ne tuvu.
Tas ka viņas kādreizējā rīcība ir šausmīga un nežēlīga, tas ir skaidrs un nav apstrīdams, bet nevajag apgalvot ka arī tagad viņa tāda ir.
nikitinna @ 14.12.2022 21:42Cilvēks var arī mainīties. Jūs gribat teikt ka esat tādas pašas ar tādu pašu domāšanu kā pirms 5 gadiem? Es nē, ne tuvu.
Tas ka viņas kādreizējā rīcība ir šausmīga un nežēlīga, tas ir skaidrs un nav apstrīdams, bet nevajag apgalvot ka arī tagad viņa tāda ir.
Lorra @ 14.12.2022 21:00Novirzīties no Madaras. Kadai zināms kas vairāk par Kristīni? Cik dzirdēts nogājusi no strīpas, dzer un atņemti bērni..vai taisnība vai baumas? Kas to lai zin ko rītdienas sērija rādīs.
TOPS @ 16.12.2022 14:23Šodien tik tok Madara kam tur draudēja, lamājas, nervoza, acis šaudīgas. Sapratu ka tur kāds ierakstīja to laivu un sūtīs prokuratūrai. Viņa taču ir bīstama.
Šodien tik tok Madara kam tur draudēja, lamājas, nervoza, acis šaudīgas. Sapratu ka tur kāds ierakstīja to laivu un sūtīs prokuratūrai. Viņa taču ir bīstama.