Līna ❀ @ 14.12.2022 00:07Starp citu, Madara tiktok tiešraidē teica, ka ir uzsākta tiesāšanās par tā raksta saturu - par neslavas celšanu un apmelošanu, jo tā tas neesot bijis, kā rakstā minēts.
nu ko viņa var melot.Līna ❀ @ 14.12.2022 00:07Starp citu, Madara tiktok tiešraidē teica, ka ir uzsākta tiesāšanās par tā raksta saturu - par neslavas celšanu un apmelošanu, jo tā tas neesot bijis, kā rakstā minēts.
Līna ❀ @ 14.12.2022 00:07Starp citu, Madara tiktok tiešraidē teica, ka ir uzsākta tiesāšanās par tā raksta saturu - par neslavas celšanu un apmelošanu, jo tā tas neesot bijis, kā rakstā minēts.
ka viņa varēja tev vislaik palīdzēt ja ilgus gadus bija cietumāRock Star @ 14.12.2022 11:35Pazīstu Madaru jau sen, un zinot viņas pagātni un to, ko pārdzīvojusi bērnībā, cietums viņu drīzāk izglāba. Kad Tev nav neviena kam Tu rūpi jau jo apmēram 1.klases un vienalga atnāc mājas, esi paēdis vai ne, ja kas nepatīk, regulāri izmanto tevi ka boksa maisu- kādas bērnam var but sajūtas? Protams, ka sliktas un nepareizas kompānijas. Un saja gadījumā nepareiza vieta un laiks kur but. Slēpt visu un klusēt.
Es viņu pazīstu un varu teikt, ka viņavienmēr jr bijusi tiesam jauks cilvēks ar plašu sirdi, vienmēr man ir palīdzējusi ja kaut kas , tikai dzive likusi brīžam ieņemt to aizsargpoziciju, jo ir arī pati daudz izcietusi. Nosodīt ir tik viegli, ja esat dzīvojusi siltas mājas, kur mammai kaut nedaudz rup,l Tava dzive, kur juti mīlestību un tevi regulāri neklapē.
Tagad es skatos jn priecājos, ka viņa soli pa solim būve savu dzīvi uz priekšu, un zel, ka sabiedrība ir gatava nomētāt neko nezinot un acīmredzot, pat negribot zinat smalak un dzilak. Viņa nekad nesūdzējās, bet ticiet man, vinai būtu par ko sūdzēties un daudz. Viņa to vienkārši nedara, vinai negribas lai tāpēc kāds žēlotu.
Pat par so rakstu kad jautaju ko doma ka cilvēki tā izsakās utt- viņa saka, ka drīz pieradis patiesību, bet pašlaik vnk neņem galva. Bet patikami nav..
Nu tā īsuma
Paldies Madara viss kārtībā. Neesmu astoņpadsmit gados nevienu nogalinājis, nemeloju, un cietumā arī neesmu bijis.Rock Star @ 14.12.2022 14:42Es viņu pazīstu kopš internātskolas laikiem. Piereģistrējos jā, šodien, jo gribēju atbildēt uz to, kk šeit rakstija, jo sieva man paradija, kas tiek rakstīts, nj ārprāts. Nav mērķis ieslīgt diskusijas, tikai velejos izteikties. Lai kas Tu arī būtu zem nickname TOPS, ceru, ka Tev viss labi, jo tādu žulti likt uz jebkuru laikam spēj tikai nelaimīgs cilvēks :) lai visiem skaists un mierpilns pie svētku laiks.
Zicele @ 14.12.2022 15:35Kaut kā tiesas spriedumā ir tā pati informācija, kas rakstā. Tas arī safabricēts?
A kur to var izlasīt. Tad jau Madara arī tiesnešus, izmeklētāju, un prokuratūru sūdzēs tiesā par apmelojumu. ☹😀Zicele @ 14.12.2022 15:35Kaut kā tiesas spriedumā ir tā pati informācija, kas rakstā. Tas arī safabricēts?
klau bet tas taču nozīmē ka tas ziņu portāls un žurnālists var iesūdzet Madaru tiesā par apmelojumu publisku? Ko par to saka policija kas viņu uzrauga?Zicele @ 14.12.2022 15:35Kaut kā tiesas spriedumā ir tā pati informācija, kas rakstā. Tas arī safabricēts?
ohho nezināju ka visi var izlasit, ka tādas tiesu lietas atrodamas. Un tur taču daudz lietā pierādījumu.Zicele @ 14.12.2022 16:17https://manas.tiesas.lv/eTiesasMvc/nolemumi/pdf/356655.pdf
Ludzu, var palasīt.
ECLI:LV:ZRT:2018:0502.11221009317.7.S
Zicele @ 14.12.2022 16:17https://manas.tiesas.lv/eTiesasMvc/nolemumi/pdf/356655.pdf
Ludzu, var palasīt.
ECLI:LV:ZRT:2018:0502.11221009317.7.S