Lorra @ 08.12.2022 20:32Nu lūk, otrdienas Degpunkta sērijā rādīja Gunitu, kura ar savu kompāniju nozagusi bērnu ratiņus. Tik žēl, ka daudzām šovs bijis nebijis, būtu devušas iespēju kadai kura patiesi vēlas mainīties..
Lorra @ 08.12.2022 20:32Nu lūk, otrdienas Degpunkta sērijā rādīja Gunitu, kura ar savu kompāniju nozagusi bērnu ratiņus. Tik žēl, ka daudzām šovs bijis nebijis, būtu devušas iespēju kadai kura patiesi vēlas mainīties..
Scandinavian @ 08.12.2022 21:31
Kā Tu atpazini, ka tā ir viņa? Vienkārši pēc balss?
Raella @ 09.12.2022 10:21Nu kā jums šķiet, abas dāmas ir vēl kopā vai Madara tiešām ieturēs savu labiņās pozu un būs tik laba,godīga kā solīja?
Pēc nākamā raidījuma video izskatījās,ka visas atgriezušās pie vecā stila
Madara, paskaidrojot, ka drošības aproci nāksies nēsāt ilgāk, nekā sākotnēji bija piespriests, jo viņa izdarījusi kādu pārkāpumu, par ko saņēmusi sodu.
Par ko tad viņa tā nogrēkojās? “Vienkārši vienu dienu neaizgāju uz sabiedriskajiem darbiem, un par to uztaisīja tādu brēku, it kā būtu paveikusi kaut kādu noziegumu. Jā, protams, tas ir pārkāpums, bet “viņiem” jau cietumnieki neskaitās cilvēki. Mēs nedrīkstam pat saslimt, mums nekas nedrīkst notikt, bez ierunām jāievēro noteikumi, jāierodas darbā, lai arī kas notiktu. Mums jābūt kā robotiem, kas spēj strādāt jebkuros apstākļos. Man todien bija problēmas ar zobu, pat vaigs uzpampa, tāpēc nespēju ierasties sabiedriskajos darbos. Bet “viņi” to traktēja kā pārkāpumu. Pēc likuma, ar šādu aproci man būtu jāstaigā gads, bet tagad būs ilgāk. Taču nekas, staigāšu ar “zelta ķēdi” ap kāju,” nosaka Madara.
Raella @ 09.12.2022 10:21Nu kā jums šķiet, abas dāmas ir vēl kopā vai Madara tiešām ieturēs savu labiņās pozu un būs tik laba,godīga kā solīja?
Pēc nākamā raidījuma video izskatījās,ka visas atgriezušās pie vecā stila
Ilze179 @ 09.12.2022 11:07
Īstenībā, manuprāt, ir tā, ka no katras sezonas ir pa vienai vai divām (varbūt pirmajās sezonās bija vairāk), kuras kaut ko maina savā dzīvē pēc šova, kamēr vairums īsti nemainās/atgriežas pie vecā stila.
Ja godīgi, tad man personiski šķiet, ka īsto "uzvarētāju" varēs redzēt nākamajā sērijā (atkal apvienošanās raidījumā), jo, viens ir spēlēt teātri/sevi parādīt šova ietvaros, bet pavisam cits reāli mainīties ārpus šova. Labs piemērs, manuprāt, bija trešajā sezonā lielā Laila (palika otrajā vietā) - beidzoties šovam viņa atgriezās iepriekšējā dzīvē, tomēr pēc tam saņēmās un mainījās (proti, sākumā turpināja dzert pāris nedēļas), tomēr pēc tam būtiski mainījās, kamēr "uzvarētāja" (mazā Laila), vispār nemainījās.
Par to, vai Kristīne ar Mariju ir vēl kopā - manuprāt, nebūs (man vismaz šāds priekšstats rodas no šīs intervijas https://www.1188.lv/padomi/erksku-kristine-atbrivojusies-no-divdesmit-kilogramiem-un-satikusi-savu-lielo-milestibu/12065).
ZaneZa @ 09.12.2022 10:36
Tajā sižeta var redzēt, ka tā nav Gunita. Tā sieviete sižetā ir diez gan apjomīgākā miesā, Gunita ir tieva
Scandinavian @ 09.12.2022 15:45
Gunita šobrīd ir stāvoklī.
Sigita11 @ 09.12.2022 19:15Kā jūs vēl varat apsriest vai Gunita runā krievu valodā pēc tam, kad viņa šovā mēģināja krievu valodā dziedār dziesmu un knapi vispār kaut ko varēja saprast, jo neviens vārds netika izrunāts pareizi! ?
TOPS @ 02.12.2022 10:48https://www.la.lv/setnieka-nogalinasanas-detalas-sasejusi-situsi-un-noznaugusi
Jelly @ 10.12.2022 00:34
es reāli šokā...zināju tikai tik cik Madara stāstija ka pamodusies blakus un neko neatceras...reāli viņa ir slima galvā...tā spidzināt cilvēku un vēl manipulēt ar otru lai dara viņai pa prātam ? nekad neticēšu ka viņa ir mainījusies...tādi "cilvēki"nemainās.Un cik viņa beigās vispār atsēdēja?
Jelly @ 10.12.2022 00:34
es reāli šokā...zināju tikai tik cik Madara stāstija ka pamodusies blakus un neko neatceras...reāli viņa ir slima galvā...tā spidzināt cilvēku un vēl manipulēt ar otru lai dara viņai pa prātam ? nekad neticēšu ka viņa ir mainījusies...tādi "cilvēki"nemainās.Un cik viņa beigās vispār atsēdēja?
Wordrobe666 @ 10.12.2022 01:01
Visticamāk, ja jo pagātnē Mēdz atkārtoties.
MelnāVārnaKrā @ 10.12.2022 15:13Visi kas nonāk cietumā ir nevainīgi vai mazāk vainīgi tajā kas noticis. Kad viņa tur sāka tos - es gulēju, viss tik tāpēc, ka alkohols, bij skaidrs, ka kaut kas nav tīrs, gaidīju kad uzpeldēs no jauna.
Tas tāpat ar narkomāniem, viņi var visu iestāstīt. Tā Marija jau teica, ka Anastasija atkal salietojusies, tāpēc noteikti nebija pēdējā raidījumā.