Metaforaas @ 02.12.2022 09:47
Es biju šokā , ka izbalsoja Anastasiju ,vispār liekas negodprātīga tā balsošana , viņas jau reāli balso par to , kas nepatīk ,nevis par vissliktāko. Man jau liekas , ka nekādas izmaiņas nav marijā , palikusi tāda pati pacanka , tur līdz sievietei , kā līdz mēnesim nekas viņai neinteresē , labāk staigāt Adidas sporta tērpā
Es arī biju šokā, ka izbalsoja Anastasiju (tomēr manuprāt, viņa visvairāk centās mainīties, no tām, kas vēl bija šovā). Piekrītu par negodprātīgo balsošanu (tomēr tīru iekšējo balsošanu, vajadzēja agrāk nevis pusfinālā).
Nezinu, bet, man kaut kā šajā sezonā meiteņu balsošana izteikti likās kā kaut kāda draudzības izrādīšana/, nevis balsošana par to, kura vismazāk mainās, un tādēļ laiks doties mājās. Piemēram, tā pati Kristīne - konstanti čīkst, bet par viņu nebalso (tāpat tās izmaiņas īsti neredzu). Tāpat Marija - īsti neredzu nekādas izmaiņas viņā (nu vismaz viņa nečīkst).
Īstenībā, manuprāt, īstais pārbaudījums meitenēm ir tikai tad, kad viņām beidzas dalība šovā, jo tajā brīdī parādās, kura ir gatava mainīties, savukārt kura tikai izrādījās šovā (labs piemērs trešā sezona - uzvarētāja (mazā Laila) vispār nemainījās, savukārt otrā vieta (lielā Laila) būtiski mainīja savu dzīvi. Līdzīgi pirmajā sezonā - uzvarētāja Krista nonāk Anglijā (jo nemainījās pēc šova), savukārt meitene, kura tika izslēgta šova laikā (Sintija man šķiet bija tās meitenes vārds, principā tā bija alkoholiķe, kura ieradās uz sanākšanu/šova sākšanu krietnā reibumā un alkoholu, pēc šova mainījās (vismaz otrajā sezonā, kad apmeklēja Lolitu (māti) bija redzamas būtiskas izmaiņas).
Par Madaru - interesanti ka nesakrīt viņas teiktais šovā (manuprāt, viņa stāstīja, ka viņa tobrīd gulēja/bija atslēgusies) no tā, kas ir rakstīts rakstā/linkā, kas ir pievienots citā komentārā.