Molle @ 24.11.2022 21:06Es uzvaru novēlētu Madarai vai Anastasijai (?), blondajai sievietei. Abas šīs liekas gana prātīgas un sakarīgas, vismaz šovā. Katrā ziņā ne Marijai, ne Kristīnei uzvaru nenovēlētu, liekas nedaudz saputrojušās. Vairāk savas attiecības kārto, nevis domā,ko darīs, ko mainīs beidzoties šovam.
Ilze179 @ 25.11.2022 08:37Man arī šķiet, ka uzvarēs Madara (nezinu, bet man viņa nedaudz atgādina pirmo divu sezonu meitenes, proti, tādas, kurām dzīvē ir pamatīga bedre, un šis šovs varētu ļaut no tās izkāpt, līdz ar to, ir motivācija mainīties). Vēl varētu uzvarēt Anastasija (blondā sieviete, kura bija kopā ar Mariju pirms šova), tomēr viņai neliels mīnuss (vismaz manā ieskatā) ir tas, ka viņa līdz galam īsti negrib mainīties (par to spriežu/domāju, no tā, ka viņa šobrīd lieto heroīna aizstājēju, bet iepriekšējā sērijā, kad tikās ar narkologu, radās priekšstats, ka viņa nevēlas iet līdz galam (proti, šī aizstājēja devas īsti negrib samazināt).
Par to, kuras nebūtu pelnījušas uzvarēt - Kristīne un Marija. Nezinu, bet, manuprāt, abas ir aizņemtas ar kaut kādu privātās dzīves kārtošanu nevis mainīšanos (nezinu, bet, man ir sajūta, ka Marija vispār nav gandrīz mainījusies).
Par besīgākajām dalībniecēm - šajā kategorijā Ieva ar Gunitu varētu cīnīties par uzvaru (kaut kā šķiet, ka Gunita tomēr uzvarētu ar atrāvienu), jo, tā Ievas "muldēšana" jau veselu cilvēku varētu izvest no pacietības.
Par šo sezonu runājot, man nedaudz pārsteidz ekspertu izvēle. Piemēram, vakardienas sērijā darba intervijās bija abi Kambalas (gan Kaspars, gan Olga), bet man radās jautājums kādā sakarā? Viņi vispār ir bijuši darba devēji un meklējuši darbiniekus kādreiz (tad jau varēja arī pie reizes Kivičus paņemt)? Piemēram, otrajā sezonā darba interviju uzdevumā piedalījās Linda Mūrniece (par viņas kā viesnīcas vadītāju var runāt/diskutēt, tomēr viņai noteikti ir kaut kāda pieredze darbinieku atlasīšanā), kurai vismaz kaut kādai pieredzei būtu jābūt. Tāpat man personiski jautājumus radīja tas mācītājs ar cigāru.
elfa* @ 24.11.2022 21:27Novēlu Madarai vai Anastasijai uzvarēt. Man liekas, ka viņas varētu arī pēc šova izmantot balvas, kas būs un noturēties, neatkrist atpakaļ purvā.
Marija un Kristīne šķiet vairāk laika tagad pavada kaut kādās savās attiecību peripetijās. Bet par Ievu vispār nesapratu, ko viņa tur veido. Kaitināja tā pārspīlētā mūžīgā muldēšana. Bet pat Ieva nebija tik besīga, cik Gunita. Labi, ka Gunitu jau izbalsoja.
elfa* @ 25.11.2022 18:12Tas mācītājs ar cigāru tiešā bija wtf? Man šķita, ka no sarunas ar viņu vispār neko nevarēja iegūt.
Interesanti, kas notiktu, ja Kristīni aizsūtītu mājās un izbeigtos tā ziepene ar Mariju. Varbūt tad Marijai atkal būtu fokuss uz pārmaiņām un motivācija sevī ko mainīt. Jo tagad liekas, ka tur prioritāte ir tikai ņemties. Man jau likās, ka Marija tiek pažēlota un viņai dota otrā iespēja, kad viņu neizmeta pēc sitiena Lilitai. Toreiz es domāju, ka viņu izmetīs uzreiz, jo fiziska vardarbība tomēr utt. Atstāja. Taču, neliekas, ka viņa baigi izmantotu to palikšanas iespēju. Īpaši salīdzinot ar to pašu Madaru, kura cenšas uzdevumos.
par Kambaliem piekrītu un ap visu to čuhņas sāgu un mobingu lēja gaužas asaras, bet Ievas zābakus nokomentēt nepakautrējās, tas laikam neskaitās.. bija tie zābaki kādi nu bija, bet varēja tomēr nekomentēt.Ilze179 @ 25.11.2022 08:37Man arī šķiet, ka uzvarēs Madara (nezinu, bet man viņa nedaudz atgādina pirmo divu sezonu meitenes, proti, tādas, kurām dzīvē ir pamatīga bedre, un šis šovs varētu ļaut no tās izkāpt, līdz ar to, ir motivācija mainīties). Vēl varētu uzvarēt Anastasija (blondā sieviete, kura bija kopā ar Mariju pirms šova), tomēr viņai neliels mīnuss (vismaz manā ieskatā) ir tas, ka viņa līdz galam īsti negrib mainīties (par to spriežu/domāju, no tā, ka viņa šobrīd lieto heroīna aizstājēju, bet iepriekšējā sērijā, kad tikās ar narkologu, radās priekšstats, ka viņa nevēlas iet līdz galam (proti, šī aizstājēja devas īsti negrib samazināt).
Par to, kuras nebūtu pelnījušas uzvarēt - Kristīne un Marija. Nezinu, bet, manuprāt, abas ir aizņemtas ar kaut kādu privātās dzīves kārtošanu nevis mainīšanos (nezinu, bet, man ir sajūta, ka Marija vispār nav gandrīz mainījusies).
Par besīgākajām dalībniecēm - šajā kategorijā Ieva ar Gunitu varētu cīnīties par uzvaru (kaut kā šķiet, ka Gunita tomēr uzvarētu ar atrāvienu), jo, tā Ievas "muldēšana" jau veselu cilvēku varētu izvest no pacietības.
Par šo sezonu runājot, man nedaudz pārsteidz ekspertu izvēle. Piemēram, vakardienas sērijā darba intervijās bija abi Kambalas (gan Kaspars, gan Olga), bet man radās jautājums kādā sakarā? Viņi vispār ir bijuši darba devēji un meklējuši darbiniekus kādreiz (tad jau varēja arī pie reizes Kivičus paņemt)? Piemēram, otrajā sezonā darba interviju uzdevumā piedalījās Linda Mūrniece (par viņas kā viesnīcas vadītāju var runāt/diskutēt, tomēr viņai noteikti ir kaut kāda pieredze darbinieku atlasīšanā), kurai vismaz kaut kādai pieredzei būtu jābūt. Tāpat man personiski jautājumus radīja tas mācītājs ar cigāru.
Ilze179 @ 25.11.2022 08:37Man arī šķiet, ka uzvarēs Madara (nezinu, bet man viņa nedaudz atgādina pirmo divu sezonu meitenes, proti, tādas, kurām dzīvē ir pamatīga bedre, un šis šovs varētu ļaut no tās izkāpt, līdz ar to, ir motivācija mainīties). Vēl varētu uzvarēt Anastasija (blondā sieviete, kura bija kopā ar Mariju pirms šova), tomēr viņai neliels mīnuss (vismaz manā ieskatā) ir tas, ka viņa līdz galam īsti negrib mainīties (par to spriežu/domāju, no tā, ka viņa šobrīd lieto heroīna aizstājēju, bet iepriekšējā sērijā, kad tikās ar narkologu, radās priekšstats, ka viņa nevēlas iet līdz galam (proti, šī aizstājēja devas īsti negrib samazināt).