sinddyy @ 17.11.2022 11:13Neieteiktu to pirkt, ļoti nepraktiski. Kā tad zīdaini izņemt ārā no ratiem, ja prasās uz rokām vai jāpabaro kaut kur? Ar to milzīgo guļammaisu? Tā ir modes lieta pirkt tādus. Vislabāk pērc auduma kombinezonu, kas ir gan elpojošs, gan arī praktisks. Vienmēr var bērniņu uz rokām ņemt, turklāt nav liegts arī kulbā sedziņā ietīt papildus siltumam.
joselyn @ 17.11.2022 11:30
Es šim atkal nepiekritīšu. Manējais neprasās pastaigās pa rokām, tāpēc man tādu problēmu nav. Otrs: ja vajag, tad jā, paņemu ārā ar visu lodger. Un segas- kkad, kad nebija lodger, sedzu ar tām, nezinu, man likās, ka mazajam ir auksti (liela daļa ratu nav baigi nopakotie).
kāds ir vidējais? Cik skatos visur izmēri norādīti pēc vecuma mini 0-12mēn , 0-3 gadi vai 6mēn-3 gadi?Superiigaa @ 17.11.2022 11:18Ir bijis gan mini, gan lielais, bet ne tas pavisam lielais kur liek 3gadnieku. Mini pirku priekš autokrelsiņ bet likās ka pa malām pūš vējš jo nebija savelkams. Vislabāk ie iegādāties vidējo flīsa, es vismaz tā domāju, man jau otrais bērns lieto un vispār super. Pievelc cik cieši vajag, nekad nav sakarsis, pa ziemu var ielikt papildus siltumiņu. Mini kā nopirku tā pēc nedēļas pārdevu.
Nu nav tā, ka visi mazie guļ tikai ratos. Ir tādi, kuriem ir savs režīms un tāds maiss ir apgrūtinājums tikai.
joselyn @ 17.11.2022 14:37
A kur problēma to maisu kā segu lietot? Ok, siltākā laikā par karstu, bet tagad perfekti. Arī ar visu kombinzonu. Tāpēc to lodger kā apgrūtinājumu toč neredzu. Bet nu katram, protams, savs.
sinddyy @ 17.11.2022 15:12Bet vecākiem bērniņiem toddleriem lodgeris vispār liekas šausmīgi nehigiēniski. Iedomājaties tādu dubļainu laiku un tad likt tajā maisā to bērnu ar netīriem zābakiem. Sanāk, ka lodgeris iekšpusē ir visu laiku netīrs. Ja zīdaiņa gadījumā kā ekstru vēl var saprast, tad toddleru vecumā jau vispār nejēdzīgākā prece. ?