mani mati - vidēji biezi, lokaini, bet pūkaini (ja mitrs).daizy @ 04.11.2022 12:44Sveikas!
Tās, kuras veikušas matu taisnošanu ar keratīnu, padalieties ar atsauksmēm! Kādi + un - ?
Paldies! ☺️
ņemot vērā, ka man ir līdzīgi mati kā tev, kādus labus matu produktus vari ieteikt, kas palīdzētu sasniegt šai procedūrai līdzīgu rezultātu?piparkucina1 @ 04.11.2022 12:50mani mati - vidēji biezi, lokaini, bet pūkaini (ja mitrs).
Ieliku - pamēģināju, mati bija paklausīgāki pēc keratīna, vieglāk ķemmējami un ieveidojami, bet šāds efekts arī ir no labiem matu produktiem, tāpēc keratīnam es nesaskatīju jēgu un lielu atšķirību, vairs nelieku.
Lasīju, ka uz bojātiem matiem un krāsotiem, keratīns “pieķeras” labāk, un tās sievietes atšķirību jūt izteiktāk. Tā kā man nav ne krāsoti, ne bojāti starpības lielas nebija.
Es ieteiktu pamēģināt kaut vai pamēģināšanas pēc, lai zini, kas tas ir, un tad jau izspriedīsi der Tev vai nē. :)
No izmēģinātajiem- Matrix mega sleek, ļoti labi nogludina. Mazliet dārgāks ir Lador keratin, un no lētajiem, Syoss keratin. Visi matus izlīdzina, tikai jāskatās, kas ir draudzīgāks maciņam. Man, personīgi, vislabāk patika Matrix.ferija @ 05.11.2022 14:56ņemot vērā, ka man ir līdzīgi mati kā tev, kādus labus matu produktus vari ieteikt, kas palīdzētu sasniegt šai procedūrai līdzīgu rezultātu?
Pinky winky @ 10.11.2022 00:06Tikai keratīnu neatbalstu, vismaz sev, jo mati palika vēl sliktākā stāvoklī. Šobrīd lieku keratīnu kopā ar kologēnu-esmu ļoti apmierināta, iztaisno, noņem pūku un visp labi izskatās?
Pinky winky @ 10.11.2022 23:19Esmu mēģinājysi pie trijām meistarēm procedūru. Tas ir Vitaker keratīns ar kologēnu. Liek vairākas meistares, Rīgā liku pie Lāsmas, var atrast caur IG -the lasma -tā laikam bija.
Tad liku arī vecrīgā salonā, lai cik nebūtu interesanti, nebija cenas kosmosā, IG konts saucas matuprocedūras.
Vēl labi lika matuistaba (IG konts), viņa pieņem gan Rīgā, gan Siguldā.
Visās reizēs rezultāts bija tiešām labs! Nenožēloju ne mirkli?Un beidzot, beidzot tie aug un nelūzt.
ferija @ 05.11.2022 14:56ņemot vērā, ka man ir līdzīgi mati kā tev, kādus labus matu produktus vari ieteikt, kas palīdzētu sasniegt šai procedūrai līdzīgu rezultātu?
ferija @ 05.11.2022 14:56ņemot vērā, ka man ir līdzīgi mati kā tev, kādus labus matu produktus vari ieteikt, kas palīdzētu sasniegt šai procedūrai līdzīgu rezultātu?
sveika, es te augstāk atbildēju par citiem produktiem, nezinu vai bija uz manis tēmēts 😄💛. Bet sīkāk par Olaplex, redzu efektu un patīk - tikai nr3. un eļļiņa. Pārējie - šampūns, kondicionieris utt, man nestrādāja, likās izmesta nauda, pārdevu tālāk.mayja @ 05.11.2022 15:43Es arī gribētu zināt kādus produktus izmantojat? Man pirms gada bija keratīns, šobrīd mati iepriekšējā stāvokli. Pūkaini, vietām viļņojas. Kādus līdzekļus izmantojat? Ir varbūt kādi taisnojosi šampūni? Ko domājat par olaplex?