Karliiina @ 03.11.2022 18:28Ikdienā īpaši nekomunicējam un tiekamies reti, taču svētkos un ģimenes kopā sanākšanas reizēs tiekamies gan. No ģimenes puses ir uzstādījums, ka jābūt ir visiem, jo ģimene. Uz ģimeni ļaunu prātu netur un piedot visu. Mēs vienkārši tur esam un savstarpēji nesarunājamies, komunicējam ar citiem ģimenes locekļiem. Cilvēks mani ignorē, neuzrunā vārdā, bet ja ļoti vajag kaut ko pateikt, tad izmanto vārdu apzīmējumu “kāds”, piemēram, - vai šeit kāds varētu pasniegt maizi? Manu viedokli sarunā ar citiem cilvēkiem publiski mēdz principiāli noliegt vai apšaubīt. Šādās reizēs jūtos pazemota. Labprāt netiktos vispār vai vienreiz gadā uz lielākiem svētkiem, taču tas fakts, ka ģimene manī rada vainas apziņu, kā es tā…
Karliiina @ 03.11.2022 19:16Neesmu izdarījusi neko, lai tāda rīcība būtu pamatota. Gluži vienkārši cilvēks manā vietā labprātāk gribētu redzēt kādu citu un to godīgi arī ir pateicis. Nedomāju, ka manos spēkos ir to mainīt. Esmu mēģinājusi, bet ir jāspēj objektīvi izdarīt secinājumus. Ir bijis, kad izlaižu kopīgās tikšanās, bet tad no ģimenes ir komentāri - kā tad Tu tā, pret ģimeni tā nevar. Šādās reizēs ir neērti.
Karliiina @ 03.11.2022 21:10Cilvēks no vīra ģimenes. Tuva radniecība. Ja tā nebūtu, visticamāk šis jautājums nemaz neizraisītu diskusiju. Iemesls ir tāds, ka vīrs neizvēlējās īsto sievu. To, kuru vajadzēja.
Ir mēģināts runāt,situāciju risināt, noskaidrot, kas tieši noticis, bet cilvēks smaidot pamet telpu un aiziet.
Karliiina @ 03.11.2022 21:10Cilvēks no vīra ģimenes. Tuva radniecība. Ja tā nebūtu, visticamāk šis jautājums nemaz neizraisītu diskusiju. Iemesls ir tāds, ka vīrs neizvēlējās īsto sievu. To, kuru vajadzēja.
Ir mēģināts runāt,situāciju risināt, noskaidrot, kas tieši noticis, bet cilvēks smaidot pamet telpu un aiziet.
Karliiina @ 03.11.2022 19:16Neesmu izdarījusi neko, lai tāda rīcība būtu pamatota. Gluži vienkārši cilvēks manā vietā labprātāk gribētu redzēt kādu citu un to godīgi arī ir pateicis. Nedomāju, ka manos spēkos ir to mainīt. Esmu mēģinājusi, bet ir jāspēj objektīvi izdarīt secinājumus. Ir bijis, kad izlaižu kopīgās tikšanās, bet tad no ģimenes ir komentāri - kā tad Tu tā, pret ģimeni tā nevar. Šādās reizēs ir neērti.