Stephaniee @ 27.10.2022 14:00Saprotu Tevi, man kutikulu eļļas nepalīdz.
Smērēju ar Eucerin Aquaphor vai ar šī sviesta eļļu. Sākumā iesaku smērēt vairākas reizes dienā, pēc tam var reizi dienā vai kad atcerās ?
Palīdz un strādā.
Čučū @ 27.10.2022 14:09
Paldies Dievam, ka neesmu vienīgā tāda. es tiešām kopju, mitrinu, bet šķiet, ka paliek tikai trakāk. Šodien sāp viss rādītājpirksts, jo atkal ir saplaisājis. Un ne es knibinu vai plēšu, vai graužu. neaiztieku, bet tāpat ir traki.
Paldies, noteikti paskatīšu to Eucerin.
Gariņš @ 28.10.2022 10:48man ar šādi bija, izradījās, ka trūka vitamīni. iesaku apsvērt iespēju uztaisīt asinsanalīzes.
jenna @ 28.10.2022 11:16Man šādi izpaudās alerģija pret gēllakām, kā pārtraucu likt, ādas stāvoklis strauji uzlabojās. Tagad eju uz japāņu manikīru, katru vakaru pirms dodos gulēt, bagātīgi uzlieku kutikulu eļļu vai serumu, ko iemasēju un roku krēmu vairākas x dienā lieku. Man arī ādai tendence uz sausumu un sākoties rudenim parasti ādas stāvoklis pasliktinās. Parastās ziepes un dušas želejas nomainīju pret dušas eļļām, krēmiem utt., vitamīni netrūkst organismā, to pārbaudīju.
Man vismaz šis viss strādā, ilgu laiku mēģināju atrast savu formulu, lai sakoptu roku ādu.
Čučū @ 28.10.2022 11:21
Es sāku tieši ar šo, bet analīzēs viss normā. Katrā ziņā, nekas tāds, kas varētu norādīt uz kaut kādu būtisku trūkumu organismā, kas sabojā manus pirkstus.
Es apmeklēju tikai klasisko manikīru un nelieku ne gēlus, ne gēllakas. Nu jau kādu gadu nelietoju arī parastās lakas. Tāpat jau nebūs smuki, ja gēla nagi, bet āda ap to smukumu ir neglīta, bojāta.
Jā, ja tā padomā, tad pirksti, kutikulas izteikti pasliktinās uz rudeni, ziemu (bet tā smuki, mīksti, maigi nav reāli nekad).
Kādas eļļas jūs lietojat?
Es sūtu eļļas no speciālajiem nagu kopšanas produktu veikaliem, bet eļļas tiešām neko nedod. Tikai uz eļļošanas brīdi.