Annija35 @ 08.10.2022 22:39Vai viņš tāds bija arī pirms bērna?
Ir jāsaprot,kas viņu tā uzvelkt,ka tā rīkojas. Vai ir kādas problēmas darbā utt.,ka ir tik nervozs.
Un arī piekrītu par kādu atpūtu tikai divatā/randiņu,jo citādi sievietei biežāk ir mazulis prioritāte un attiecības ar vīru paliek novārtā.
Izrunājaties un meklējat kopīgi risinājumus,kā uzlabot esošo situāciju.
Šodien burtiski paprasīju vai negrib kaut kur atpūsties un pabūt pats ar sevi. Aizdomīgi sarauca uzacis un prasīja kāpēc viņu sūtu prom 😄KlaberLeng @ 09.10.2022 08:51Viņš vienkārši ir noguris. To uzreiz var pateikt.
Ļauj viņam pabūt kaut kur vienam dienu vai divas.
Spanic @ 08.10.2022 23:00Ļoti bieži ir tā, ka, tad kad ģimenē ienāk mazulis, vīrietis paliek otrajā vietā, jo pirmajā ir mazulis, un vīrietis, nesaņēmis savas ierastās rūpes no sievietes, paliek uzvilkts. Seksuālais plāns arī izpaliek. Viegli jau pateikt, aizejat uz kādu randiņu divatā utt, bet parasti randiņa laikā sievietes domas aizpeld pie mājās palikušā mazuļa. Es laikam ieteiktu mēģināt veltīt vīrietim lielāku uzmanību, jo parasti mammas aizmirst par saviem vīriešiem, kad parādās mazulis. Zini kā, no sākuma Tu visu laiku čubinājies ap savu vīru, bet tagad to nedari, un vīrietim tas ir sitiens pa vājo vietu.
Olly30 @ 08.10.2022 23:06Vai viņam ir vieta kur nolist,pabūt vienam pašam?garaža vai kautkas lidzigs?Es zinu,mamma ar mazu bernu
Pati esmu mamma,vīrietim tas tiks atri ka viņs ir tētis,var ari tik atri neatnākt,ta saprašana.Vai finansiali viss kartībā-tajā ziņā ir kādi stresi? Vai darba grafiks ir pārslogots? Vai otrādi draud samazināšanas?.Uz sievieti parnetumi tada veida ka nosaucāt parsvarā nak "spoguļattēlā".Ko viņam dara,to saredz tuvakaja cilvēkā.jasež pie "apļa" galda un jaizrunajās ,kas pa vainu,ja cilvēks ir atvērts sarunām,tad vieglāk,ja nav un negrib sadzirdet
Situācija jarisin savādāk
Izlasiju ari iepriekšejas atbildes.Viram tava vietā ir emocionala nestabilitate.Tu mazo iznesaji piedzemdeji.Tu jau viņu juti jau 9 mēnešus.Tev visi instinkti strādā, tāpec tevi nekaitina mazā raudašana,viram nav vel ta emocionalā piesaiste.Viņs neuzjut vēl sevi ka tēti,kaut dzivojas ar mazo.Tas nāks ar laiku, ja tas ir pirmais bērns ta viņam piesaiste veidosies,kad mazulis ,būs "intresants",kad viņs ar viņu kopā vares jau kautko padarīt,tagad viņs jutas bezspēcīgs un tapec dusmojas.cik mazulis vecs?Un tas ,ka vinam izspruk frāzes "tu mani nesamiļo"tas liecina,ka viņs sajutas nevajadzīgs, ka mazulis,ir pirmaja vieta,ka mazais ir atņemis sievu.Viņs bija pirmais vai ne😉Tas ar laiku nostabilizēsies,galvenais neatsalt pret viru.vinam ari emocijas nostabilizesiesBeksi @ 10.10.2022 01:45
Finansiāli viss ir ok, bet viņš darbā nesen dabūja paaugstinājumu, kas nāk ar jaunām atbildībām un rūpēm. To visu saprotu - daudz runājamies, pavadām laiku kopā, viņš arī cenšas būt ar mazo, bet man nenormāli visu bojā tie dusmu uzplūdi. Un par tiem runājam visu laiku - vai nu tiek ieņemta aizsardzības pozīcija, vai nu uzklausa, bet pēc dienas atkal kaut kas nokaitina un viss pašauj vaļā.
Beksi @ 10.10.2022 01:45
Finansiāli viss ir ok, bet viņš darbā nesen dabūja paaugstinājumu, kas nāk ar jaunām atbildībām un rūpēm. To visu saprotu - daudz runājamies, pavadām laiku kopā, viņš arī cenšas būt ar mazo, bet man nenormāli visu bojā tie dusmu uzplūdi. Un par tiem runājam visu laiku - vai nu tiek ieņemta aizsardzības pozīcija, vai nu uzklausa, bet pēc dienas atkal kaut kas nokaitina un viss pašauj vaļā.
Olly30 @ 10.10.2022 08:41Izlasiju ari iepriekšejas atbildes.Viram tava vietā ir emocionala nestabilitate.Tu mazo iznesaji piedzemdeji.Tu jau viņu juti jau 9 mēnešus.Tev visi instinkti strādā, tāpec tevi nekaitina mazā raudašana,viram nav vel ta emocionalā piesaiste.Viņs neuzjut vēl sevi ka tēti,kaut dzivojas ar mazo.Tas nāks ar laiku, ja tas ir pirmais bērns ta viņam piesaiste veidosies,kad mazulis ,būs "intresants",kad viņs ar viņu kopā vares jau kautko padarīt,tagad viņs jutas bezspēcīgs un tapec dusmojas.cik mazulis vecs?Un tas ,ka vinam izspruk frāzes "tu mani nesamiļo"tas liecina,ka viņs sajutas nevajadzīgs, ka mazulis,ir pirmaja vieta,ka mazais ir atņemis sievu.Viņs bija pirmais vai ne?Tas ar laiku nostabilizēsies,galvenais neatsalt pret viru.vinam ari emocijas nostabilizesies
Tetiem nav ta instinkta,kas mammai.personigi Tev tas instinkts ir loti izteikts.mammas ari ir dažādas,un ne visām viņš uzreiz iesledzas.Bet tas nekādā ziņa nenozime,ka savu bernu nemīl.pienaks laiks,kad tu pat varesi apvainoties,jo bērns ar tēti vairak laika pavadis,un arī gribēs tieši ar tēti darboties.🙂Beksi @ 10.10.2022 10:53
Mazajam ir astoņi mēneši. Pirmo mēnesi viņš ļoti iesaistījās - cēlās visas naktis, ļoti mīļoja un auklēja mazo, bet tad šķita, ka pēc kāda laika nogura un sāka mazāk palīdzēt, kļuva stresaināks. Tagad palēnām atkal vairāk sāk darboties ar mazo un tiešām ir sajūta, ka viņam viņš sāk šķist interesants. Varbūt ar laiku viss pats nokārtosies, tomēr, man tā bija tāda kā vilšanās viņā kā tētī, jo gaidīju pavisam citu attieksmi un piesaisti jau no paša sākuma. Bieži arī ir sajūta, ka viņš neizprot, ka bebis ir burtiski vēl tikai bebis un gaida no mazā ļoti racionālu līdzsvarotību un neraudāšanu “kad tam tak nav nekāda pamata.”
Beksi @ 10.10.2022 01:42
Šis arī savā ziņā varētu būt iemesls. Kaut gan man vienmēr ir bijis pašpietiekams vīrs - neko viņam nepienesu, kreklus negludinu un zeķes nelāpu, bet kaut gan nesen tieši vienā sarunā izdzirdēju frāzi “tu jau mani nesamīļo” (kas tā galīgi nav), bet tātad kaut kāda uzmanība viņam pietrūkst. Man gan liekas smieklīga tā doma par vīriem, kuri jāucina kā vēlviens bērns, bet kaut kas tāds viņos tomēr ir ?
boots @ 10.10.2022 15:40Vai viņam ir iespēja kvalitatīvi izgulēties? Vai arī bērns traucē naktī gulēt? Ja tā, ieteiktu viņam tomēr gulēt atsevišķi, mammas ir radītas miega badam pēc dzemdībām, tēviem nav šīs dabiskās iespējas adaptēties.
Un ļoti, ļoti iesaku viņam lietot magniju (vēlams tieši šķidrā formā (vai arī pulverus, kas jāšķīdina ūdenī) vai arī iet magnija vannās). Mans ex arī bija ārprātīgi nervozs, bet atklāja magniju, in tas ļoti visu uzlaboja. Gandrīz visiem ir magnija trukums, bet pie paaugstināta stresa deficīts ir īpasi liels. Tas riktīgi atslābina un nonem to aso reakciju.
par magniju,gan.iečeko.B grupas vitamini.tie labveligi ietekme nervu sistemu.bet nav patstavigi jalieto.kursu veida.3 menešu kurss.pec tam partraukums.labak pakonsulteties ar ģimenes arstu.bet parsvara viņi ati iesaka magnijuBeksi @ 10.10.2022 16:34
Piedod, bet šis ir viens no lielākajiem sviestiem, kas pēdējā laikā dzirdēti. Jā, es pilnīgi jūtos radīta bezmiegam ? Vai mēs kā sievietes varam beidzot vienoties par to, ka vīriešiem nav jādod visādas haļavas caurlaides un jaauklējas ar viņiem? Nav viņi ne nevarīgi, ne tizli, tā kā nevajag viņiem ļaut tā uzvesties, tikai tāpēc , ka viņiem kādā brīdī ir ērti par tādiem izlikties.
Par to magniju gan pačekošu ? Viņš visu dzīvi ir bijis nervozs, varbūt tiešām vajag kādu uztura bagātinātāju.
boots @ 10.10.2022 15:40Vai viņam ir iespēja kvalitatīvi izgulēties? Vai arī bērns traucē naktī gulēt? Ja tā, ieteiktu viņam tomēr gulēt atsevišķi, mammas ir radītas miega badam pēc dzemdībām, tēviem nav šīs dabiskās iespējas adaptēties.
Un ļoti, ļoti iesaku viņam lietot magniju (vēlams tieši šķidrā formā (vai arī pulverus, kas jāšķīdina ūdenī) vai arī iet magnija vannās). Mans ex arī bija ārprātīgi nervozs, bet atklāja magniju, in tas ļoti visu uzlaboja. Gandrīz visiem ir magnija trukums, bet pie paaugstināta stresa deficīts ir īpasi liels. Tas riktīgi atslābina un nonem to aso reakciju.