Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Zīlniece

 
Reitings 208
Reģ: 12.09.2022
Sveikas!
Vai kāda var ieteikt tiešām labu zīlnieci? Vai vienkārši cilvēku ar spējām, kas varētu pateikt kādēļ ģimenē paaudžu paaudzēs ir nelaimes un neviens nav laimīgs, kā arī kapēc vīrs aizgāja prom no ģimenes, itkā noburts būtu?
Ir daudz neskaidru jautājumi, tie ir kā piemēri.
Pie numeralogiem un astrologiem jēga nav iet.
Varbūt ir kāda laba taro kāršu licēja, bet tiešām zinoša!
Paldies!
07.10.2022 15:34 |
 
10 gadi
Reitings 73
Reģ: 23.03.2012
Nepiedāvāšu kontaktus, bet tikai ieteikumu pirms palīdzības meklēšanas padomāt, kādā līmenī vēlies risināt šo problēmu (ja ir vēlme risināt, protams).
Vēršanās pie zīlniecēm varētu būt vairāk kā pasīvs solis (bet noteikti var sniegt mierinājumu, sajūtu, ka esi saprasta).
Par paaudžu nelaimēm nav vajadzīgas īpašas zināšanas, lai pateiktu, ka tie ir dzimtas “mantojumi”, kas ir ikvienai ģimenei, tik cik kādai smagāk, kādai ne tik ļoti. Ar “mantojumu” es nedomāju ne lāstus, ne karmas, bet gan dziļus psiholoģiskus un bieži neapzinātus mehānismus, kas darbojas dzimtas ietvaros. Ir jāiegulda paliels darbiņš, lai šos mehānismus saprastu un mainītu, kā arī jāsaprot, ka jāmainās pašam un jāmācās izkāpt ārā no pierastajiem uzvedības/domāšanas modeļiem.
Ja ir vēlme šīs lietas tiešām risināt, tad es zīlnieces vietā ieteiktu drīzāk kādu literatūru par tēmu un psihoterapiju.
07.10.2022 16:21 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits