Saldskābā vistiņa (vistu sagriež, iespiež ķiploku, sojas mērci un ieber kartupeļu cieti. Visu samaisa un apcep. Atsevišķā traukā samaisa tomātu mērci ar medu un sojas mērci, uzlej virsū izceptajām vistiņām, apmaisa un gardums gatavs!)
Kamambēra siera uzkoda (Rimi ķiploku bageti sagriež šķēlītēs pa iegriezuma vietām, uz katras šķēlītes uzliek sviestu un kamambēra siera šķēlīti vai divas un liek cepenē uz kādām 10 min)
Ābolmaizes (nomizo un sagriež ābolus plānās šķēlītēs, liek uz baltmaizes šķēles (zem āboliem var uzlikt arī sviestu, ja ir). Sajauc skābo krējumu ar cukuru, uzlej to virsū uz maizītēm. Uzber vēl nedaudz cukuru un kanēli un liek cepenē)