Elvīra458 @ 30.09.2022 12:47Nemoci sevi, nepiespied sevi piedot. Vai Tev šķiet, ka laiks visu labos?
Manuprāt, arī ja Tu piedosi, Tevī kaut kur iekšā tas turpinās gruzdēt un nebūs atrisināts, kas nāks uz āru ik pa laikam.
Minelūše @ 30.09.2022 12:58Kāds, kurš tevi krāpj, tevi nemīl. Krāpniekiem nekad nevajag dot otras iespējas, jo kamēr tu domā, ka viņš ir mainījies un kļuvis uzticīgs, viņš pa to laiku droši vien salaiž ar kaimiņieni, kolēģi, priekšnieci, utt. Kāpēc jāpiedod cilvēkam, kurš parādījis, ka spēj tevi tā pazemot? It kā pasaulē vīriešu trūktu.
Annija35 @ 30.09.2022 12:59Es nespētu piedot,jo nespētu to aizmirst un izmest no prāta.
Manā uztverē -lai vai kas noiet greizi attiecībās, daudz ko var labot un uzlabot, krāpšana nav attaisnojama,tā ir gļēva rīcība un nodevība.
Bet,ja vēlies saglabāt attiecības,mīli un gribi patiesi turpināt būt kopā,tad meklē speciālista palīdzību un ej uz terapiju,pati netiksi ar to galā,tā vienkārši nespēsi izmest to no galvas.
Maza kaza @ 30.09.2022 13:01
Ja būtu tikai mēs divi, tad visticamāk nepiedotu, bet mums ir ģimene, un ir bijis patiešām piepildīts laiks kopā. Tev šķiet, ka šādas lietas nekad nemainās? Ka krāpējs vienmēr paliks krāpējs?
Minelūše @ 30.09.2022 12:58Kāds, kurš tevi krāpj, tevi nemīl. Krāpniekiem nekad nevajag dot otras iespējas, jo kamēr tu domā, ka viņš ir mainījies un kļuvis uzticīgs, viņš pa to laiku droši vien salaiž ar kaimiņieni, kolēģi, priekšnieci, utt. Kāpēc jāpiedod cilvēkam, kurš parādījis, ka spēj tevi tā pazemot? It kā pasaulē vīriešu trūktu.
palikt viena tik tiešām nebaidos (viena arī nepaliktu, ar mani būtu bērni).
EmilijaArm @ 30.09.2022 13:15
Nē, nav tā, ka nemīl. Vīriešiem no dabas dots, ka viņi organiski spēj nodalīt seksu no mīlestības.
Autore, manuprāt, šajā jautājumā ir jāklausās vecās sievietēs, kundzēs ar pieredzi. Daudzas mūža nogalē drīzāk nožēlo, ka izšķīrušās no joberiem, savukārt tās, kas laulību saglabāja, šķietami it kā svin triumfu. Diplomāte Aina Nagobads vispār bija ūberākais līmenis – viņa, pamanījusi uz sava vīra krekla sārtas lūpenes traipu, neko neteica, bet demonstratīvi gāja pleķi mazgāt. Vecais asti iežmiedza no viņas cēlās attieksmes vien. Tāpat Ausmai Kantānei ai cik daudz bija jāpiedzīvo, kad Ziedonis šļūca pa kreisi... Bet piedeva taču un saglabāja savu statusu kā ģēnija mūža sieviete. Tāpat Aspazija veiksmīgi norija visas tās Raiņa "mēnesmeitiņas".
Palielam man šķiet, ka nožēla no veča un "labošanās" jāpanāk citos veidos, ne ar šķiršanos. Izšķirties jau esot viegli, tā runā. Bet sieviete var arī ta cēli un žostka: vienu reizi piedot, bet ja tas atkārtojas - tad gan pasūtīt nah.
Mušpapīrs @ 30.09.2022 13:26Ne pa ķeksi, bet man ļoti patīk tava attieksme:
Tāpēc vien padomā, kas ir tas labākais, ko esi pelnījusi
Maza kaza @ 30.09.2022 13:27
Diezgan precīzi uzrakstīji manas domas. Es tiešām naivi ticu, ka viņš mani mīl, ka nožēlo to, ko izdarījis. Es viņam diezgan tieši arī pavaicāju, vai viņš nožēlo to, ka uzzināju, vai to, ko izdarījis?
Būtu vienkārši TIK ļoti gribējies, lai šim nebūtu jāiet cauri... Vienlaikus uzskatu, ka lietas ar mums notiek kaut kādu iemeslu dēļ, par kuriem mums vēl nav ne mazākās nojausmas. Pieņemu, ka mums jārunā, jāturpina runāt.
Grūti tā vienkārši novilt svītru pēc tam, kad tik daudz kas ir piedzīvots - plecu pie pleca kopīgi būvēta karjera, bērni, zaudēta grūtniecība, smaga slimība, kopīgi sapņi un kopīgi zīmēta nākotne...
Reizēm es domāju, kas ir grūtāk, palikt kopā, vai pārtraukt attiecības?
Maza kaza @ 30.09.2022 13:30
Laikam jūtu, ka šis izbrauciens bija nevietā. manis rakstītais bija fakts, ka viena es nekad vairs nebūšu, jo ar mani vienmēr būs mani bērni, līdz viņi aizies savā dzīvē.
Viena, bez attiecībām, es tiešām nebaidos palikt.