Hanna123 @ 30.09.2022 12:37Nelietoju. Pamēģināju ziņkārības pēc, jo nesapratu par ko sajūsma. Apstiprinājās, ka joprojām nesaprotu sajūsmu :D Nesaprotu kā var tas viss būt ērti un kā var patikt cūkāties piedodiet. Ņemot ārā viss iet pa gaisu. Ja sēdi mājās tad vēl, bet ja esi ceļojumā, sabiedriskā vietā. Tā izņemāna ir traka. Un kur vēl iekšā dabūšana. Tāpat pēctam vārīt, ņemties. Nopietni?? Kāds pamatojums tādai neērtībai? Tamponu, paketi izmet un miers mājās. Visērtāk paketes vai paketes|+tampons. Un tamponi tieši tie ar plasmasa aptverīti. Parastie nepatīk, tā ielikšana, iesprūst un tālāk neiet utt :D Piltuve der varbūt tad, ja ir pāris piles mr. Bet ja tādas kārtīgas, tad atvainojiet visa wc kā sivēns būtu kauts :D
Lula @ 30.09.2022 20:09Izklausās ķēpīgi, bet varbūt jāpamēģina ?
Kādas firmas jums ir? Tas kaut ko maina?
Nav besis viņu vārīt?
Paix @ 30.09.2022 20:33Lietoju piltuvi jau ļoti sen, nekad vairs neietu atpakaļ pie tamponiem vai vēl briesmīgāk - paketēm.
Man gan ir vieglas mēnešreizes, mainu no rīta un vakarā pēc darba dušā (bet ir gadījies arī vienkārši wc/vannasistabā, ja tieši blakus ir izlietne, tad vispār nav problēmu, ja nav izlietne, tad nu gan tā čābīgi), ielikt un izņemt nav problēmu. Kā te jau teica, ar piltuvi ir tāda patīkamāka, vieglāka sajūta, jo vispār nejūt, viņa labi piekļaujas.
Bet meitenēm, kam ir spēcīgāka plūsma un nepieciešams mainīt biežāk, es tiešām redzu neērtības, ja nav pieejama normāla tualete ar izlietni blakus.
Man šobrīd ir Facelle piltuve no Drogām, maksā ap 10 EUR. Ja pamēģina un tomēr nepatīk, nav sāpīgi :) Vārīšana aizņem max 10 min tikai 1x mēnesī, nekas jau īsti nav jādara, ieliec ūdenī un miers, tas ir daudz ērtāk kā atcerēties nopirkt tamponus :D
Tagad jau sen neesmu lietojusi, jo neredzu jēgu - tāpat drošībai vienmēr jāliek klāt pakete, jo vienu pašu piltuvi neatļaujos lietot. Bet, ja jāliek pakete, tad jau zūd visa piltuves jēga saudzēt dabu
Lula @ 30.09.2022 23:40
Bet viņu jau pēc katras izņemšanas jāvāra, ne?