Jā, man arī sāk kaitināt viņa! Nu grib būt TIK perfekta!!!Meitenearputniem @ 24.10.2022 05:28Man laikam patiešām pret Rūtu naids,bet baigi patika brīdis ,kad tieši Jānis saņēma tos 200€ un viņa izskatījās max vīlusies,jo tak pieraduši būt labāka
.
A deja man viņu šoreiz nemaz nepatīka ,baigi uzspēlēti šķita un nedabīgi ta Elza,kaut kā pag reiz šķita tāda forša ikdienišķa aina . šoreiz ļoti patika Aminatas deja
nu ja es varētu es gulētu 🤣🤣🤣🤣 un ja pat ja viņi neko nopiet ,tomēr abi jauni ,brīvi (laikam) un ir kaut kāds tāds vaibs turBerge @ 24.10.2022 17:30Domāju, ka Aminata ar Maksi varētu gulēt :D
KellijaNew @ 05.11.2022 11:10Man patīk Aminata, par Dvinsku esmu mainījusi domas. Ja agrāk nepatika, tad tagad patīk tieši dejošanas dēļ. Vispār jau to pāru taisīšana un klačiņas, kurš ar kuru, ir reitingu celšanai, tāpat kā bija ar Lady Gaga un to aktieri A star is born filmā, tikai Holivudas miljonu līmenī.
viņi izdejoja situāciju Ukraina. Kad mīļie aiziet karāMagdaleena @ 05.12.2022 15:37A kas tur bija Jānim ar Olenu, ka visi sāka raudāt pēc tās dejas? Kāds nomira?
Vai tad uzvareeja ? 🤣 ha ha iisteniibaa , man patiik ka neuzvareeja, jo paaraak sadomaajusies vinja bija 👍🤭Meitenearputniem @ 21.11.2022 13:03Twitter lasīju,ka ne bez iemesla Rūtiņai tāda pārliecība par sevi- esot jau sen atrunāts,ka viņa uzvarēs :)
neuzvarēja un šis man šķiet ir riktiga ieberziens dēļ tā ka viņa tik ļoti par to bija pārliecināta un nu grozi kā gribi,bet ja būtu uzvarējusi,tad par šo runātu ka negodīgu praksi.Maija5555 @ 06.12.2022 20:07Vai tad uzvareeja ? ? ha ha iisteniibaa , man patiik ka neuzvareeja, jo paaraak sadomaajusies vinja bija ??
Mušpapīrs @ 07.12.2022 09:34Esmu amerikāņu raidījumos dzirdējusi, ka šovos piekopj tādu praksi - vienai personai /vai grupai/ piedzied pilnas ausis, ka viņa ir vistalantīgākā un saņemšot uzvaru, bet nevajag nevienam stāstīt. Beigās, protams, ir aplauziens. Skatītājiem ir interesanti.
Ja pavēro, tad daudzos šovos var novērot, ka daži eksemplāri tā uzvedas un beigās aplaužas.