no iepriekšējiem šoviem Agris Blaubuks un Laura Kosīte vēl šobrīd kopā.krixis3 @ 30.09.2022 21:37Man par Dvinsku ir radies iespaids, ka viņa nekad tā neatļautos. Pat, ja tur būtu dzirkstele, nekad to nenestu publiski un kur nu vēl šķirtos. Man šķiet, viņai pārāk svarīgi būtu savs izveidotais tēls. Un par viņu vēl.... Man šķiet, ka viņa vienkārši riktīgi nododas, jo ir perfekcioniste un viņai svarīgas uzslavas. Grib būt perfekta.
Vaivtad kāda no iepriekšējām sezonām sagāja kopā?
un peeksnji Dvinskai pilni storiji tik ar viiru , tik ar viiru 🤣MeltedCheese @ 29.09.2022 02:57Dvinska ar Haritonovu. Paskatījos viņas ig video nu jā, tie pieskārieni.. Tur noteikti kkas vairāk būs, ja būs. Es Kaspara vietā sāktu stresot.
Maija5555 @ 08.10.2022 17:04un peeksnji Dvinskai pilni storiji tik ar viiru , tik ar viiru ?
ha ha un katru nedeelju bija 2 reels video abiem kopaa , bet shonedeelj neviens 🤭Leta @ 08.10.2022 20:23
Pēdējā raidījumā tieši Dvinska bija kā samainīta. Pēc dejas gaidot žūrijas komentārus un vērtējumu tieši Rūta stāvēja krietni atstatus no Viktora, ne tik mīļi un sirsnīgi kā iepriekš. Domāju, ka pēkšņai Rūtas atturībai ir savi iemesli.
AnnaStokholm @ 09.10.2022 20:39Kāpēc Jānis Pētersons ir šovā, ja viņš visu mūžu pats ir bijis dejotājs? ? man likās tur iet ne-dejotāji “zvaigznes”, kuri tiek salikti ar kādu dejotāju pro ?