TimeToDream @ 27.09.2022 23:21
Domāju, ka ļoti labi saprotu tavu sievu un viņas izjūtas. Man ir līdzīga situācija. Neesmu resnītis, bet ir kompleksi un kautrēšanās no sava ķermeņa un no tā, ka citi redz mani kailu, kas ietekmē arī seksuālo dzīvi. Agrāk tas nebija tik izteikti, bet tagad gan ir. Pat nav bijušas nekādas piezīmes, ne arī kas cits, vienkārši nepatīku pati sev spogulī. Kāpēc nesaņemos un nesavedu sevi kārtībā? Grūti pateikt, laikam jau nav sasniegts tas neapmierinātības punkts, kā arī ikdienā ir tik daudz visa kā, ka neviļus nogrūd to visu malā.
Nav tā, ka nemīli otru cilvēku. Ar prātu visu saproti, pārdzīvo par to, ka līdz galam nespēj atvērties, apmierināt partneri, bet šie kompleksi un neapmierinātība kaut kur nogrūž vēlmi pēc intīmajām attiecībām. Tu nespēj atslēgties no domām, ka vīrietim kaut kas var nepatikt tavā ķermenī, ka tu kādā pozā vai veļā izskaties neveikli, ne pārāk glīti, nespēj atbrīvoties un galu galā viss pārvēršas rutīnā. Tas viss var būt pat zemapziņā, ja ir lietas, kas neapmierina. Turklāt man sekss nekad nav bijis tik svarīgs, tāpēc tas padara visu sarežģītāku, jo libido nav tik augsts.
Mans vīrietis arī saka, ka viss ir labi, viņu viss apmierina. Tie ir mani kompleksi, kuri traucē. Kad es sāku čīkstēt, ka kaut kas ir ne tā, tad viņš saka, ka droši varam iet uz sporta zāli, nopietni ievērot veselīgu dzīvesveidu, ja mani kaut kas neapmierina. Izmēģini arī tu ar savu sievu līdzīgi.
Ja sievietei ir kompleksi, tad ir grūti tos iznīdēt tikai ar vīrieša vārdiem, ka viss ir labi. Kamēr viņa pati nenonāks līdz secinājumam, ka nevajag kautrēties un vajag kaut ko mainīt, tu vari kaut līks palikt, bet būs grūti iegalvot pretējo. Pamēģini piedāvāt kopā iet paskriet, aiziet uz sporta zāli, kopā tomēr drošāk un tu neuzsvērsi, ka tikai viņai ir problēmas (pieļauju, ka tev arī ir kāda vietiņa, kura ne līdz galam apmierina ķermenī). Protams, kā jau sievietei visādas domas var ienākt prātā, bet veselais saprāts tomēr normālam cilvēkam ņem priekšroku.
Īsumā - kamēr viņa pati nenonāks līdz gala stadijai, kad ir vēlme mainīt sevi, būs grūti panākt pretējo.
Cik sen viņai ir parādījusies šī kautrība?
Šāda situācija jau ir praktiski no paša sākuma, varbūt bija jau pirms manis, jo sākām tikties kad vēl mācijāmies, sākumā abi nebijām tik droši un tā, nu kā jau praktiski visiem attiecību sākumā.
Man personiski savā ķermenī viss apmierina, dūšīgam palikt nesanāk lai arī ko ēstu, kaut gan gribētu palikt, visu laiku esmu gribējis, frizūra, seja, rokas, kājas, viss ir ok, vidēja izmēra loceklis, viss principā kā vajag, nav vajadzīgs liels, lai viss būtu super seksā, vajag pareizi pielietot.
Vispār ja runā tieši par musu seksuālo dzīvi, tad pa lielam viss ir kārtībā, ir bijis, ka ne līdz galam sanāk ar viņu apmierināt, talkā nāk izveicīgie un maigie pieskārieni lai novesti līdz galam, nekad neesmu sapratis tos vīriešus, kuri nesniedz sievietei baudu līdz galam, sev ir un nokāpj, daudz par tādiem dzirdēts, atgriežoties pie tēmas ir bijis arī ka man nav līdz galam, arī palīdz ar roku, ir bijis ka tāpat nav, bet es ļaunā neņemu, kam negadās, tā viss būtu lieliski, citreiz gribas ko jaunu, kā teikt varbūt eksotiskāku, kaut ko nepieredzētu, tāpēc izdpmāju te rakstīt, jautājot pēc kāda padoma.
Radās viena pamatīga doma, vajag vairāk komplimentu, lai sieva jūtas kartāka, varbūt tas iedrošinātu un būtu savādāk, kā arī sieva ir daudkārt sēdusies uz diētām, mazāk gaļas, sāls, bet es stradājot fizisku darbu nu īsti tā laikam nevaru, bet laikam vajadzētu atbalstīt vairāk arī tajā, tev taisnība, par tādām aktivitātēm gan nē, to viņa kategoriski saka nē, bet nu es protams neko netaisos uzspiest vai kā, arī neteikšu par diētām, tikai lai pati iesāk un tad es pievienotos, citādi ja ko teikšu, tas panāks pretēju efektu, ko es protams negribu.
Ir patīkami ka var padalīties un uzklausīt normālus voegokļus, citur palasot viens otru nomelno, nu neiklausās patīkamas sarunas