Labvakar, sievas!
Mans mīļotais ir zemessargs. Septembra sākumā viņam bija kārtējās apmācības Ādažos.
Jau iepriekš bija izsludināts, ka šī būs smaga izturības, izdzīvošanas pārbaude sarežģītos apstākļos, kur būs jāpierāda saliedētības, morālās un fiziskās izturības spēja.
Viņa rota devās smagā pārgājienā ar ierobežotu nakšņošanas komfortu.
Ceturtajā naktī viņiem bija nakšņošana mazā teltī, kurā nav siltuma izolācijas. Gulējuši 7 vīri mazā kvadratūrā. Lai naktī nenosaltu (ārā bija salnas), vīri gulēja cieši kopā, pārsegti ar vienu vidēja izmēra segu, taču kaili (noteikums).
Nogurums bijis liels, miegs ciešs. Kā stāsta mans vīrietis, viņš rīta pusē pamodies, sajūtot niezi un miklumu uz sava atkailinātā dibena vaiga pie labā gurna. Sākumā neko nav sapratis, taču pamazām izkristalizējusies notikumu gaita- jauniesauktais puisis Jānis (19 gadi), kurš gulējis tieši blakus, naktī piedzīvojis uzbudinājumus un erotiskus sapņus, domājot par savu mīļoto meiteni Baibu. Miegā ar erektētu vīrieša lepnumu viņš sācis rīvēties gar mana drauga gurnu. Saprotams, tas noticis neapzināti, sapnī iztēlojoties intīmas attiecības ar savu mīļoto Baibu. Kā vēlāk stāstīja rotas biedri, dzirdējuši ritmiskas kustības, ādas pļakšķēšanas skaņas un telts vibrāciju klusu vārdu "Baibucīt, mmm..., mīļā, mmm..." pavadībā.
Biedri tam nebija pievērsuši īpašu uzmanību, taču rīta pusē rezultāts bija tāds, ka Jānis miegā sasniedza orgasmu un ejakulēja uz mana vīrieša gurna/dibena vaiga berzes rezultātā.
Ap to laiku arī visi pamodās. Jānis, saprotot, kas noticis, saķēra galvu un no visas sirds lūdza piedošanu, taču mans draugs bija šokā un jutās pagalam nelāgi.
Sarīvēta dibena vaiga jūtīgā āda un jaunā vīrieša sēkla bija rezultāts. Jānis atradis salvetes, abi kopā apslaucījuši to vietu, kā arī Jānis apsmērējis ar smēri mana drauga norīvēto vaiga ādiņu.
Taču palicis jautājums, kā morāli vērtēt notikušo.
Domas dalījās, taču izšķirošo vārdu teicis pieredzējušais rotas komandiera vietnieks Agris. Viņš, atsaucoties uz savu PSRS laika armijas bataljona komandieri, citēja viņa vārdus:"Mi vse bratani, odnoju krovju, odnoju spermoi!". Un turpināja: "Mums jābūt kā brāļiem, kā vienam veselam. Tikai tad mēs pārvarēsim ikvienas grūtības". Kā arī atgādināja rotas devīzi "Pie pleca plecs, pie gurna gurns, vien kopā esam spēks, ko neuzveiks!".
Kā jūs vērtētu šādu atgadījumu? Es jau arī īsti nezinu, kas patiesībā darās mana mīļotā galvā. Vai viņš ir pieņēmis notikušo, vai ticis tam pāri? Es nezinu...