Kāpēc jābalso...

Reitings 784
Reģ: 26.04.2022
Šeit uzskaitīšu visus iemeslus, kāpēc būtu jābalso par A/P@r, JВ un Pr0gresīvajiem.
1) OIK atcelšana;
2) Dažu gultu iepirkšana par daudziem miljoniem eiro;
3) Algas palielināšana (sev);
4) Tautas sanaidošana un cilvēku dalīšana "kastās", arī cilvēku (bērnu) piespiedu duršana;
5) Vēsturiskā mantojuma nojaukšana un naudas izsaimniekošana;
6) Cilvēku sodīšana par sava viedokļa izteikšanu;
7) Mūsu karoga noniecināšana;
9) LGВT reklāma un ģimenes iznīcināšana.
Šie ir tikai galvenie iemesli, kāpēc viņi ir pelnījuši vēl vienu iespēju. Iedvesmojoši! Kitija, Lula, Žakvelīnīte un citas šī foruma varones mani tiešām pārliecināja. Milzīgs Jums paldies!
12.09.2022 07:55 |

Reitings 784
Jacqueline @ 18.09.2022 03:48
Blackpill!! Es atradu Tavu soulmate Nauri Didrihsonu. Jūs runājat vienā valodā:
https://failiem.lv/f/c458rf3mx
BIO:
nauris.d
"??⤵️ brīvi izteikšos- MANS PERSONĪGAIS
VIEDOKLIS??‍♂️??
Man ir svarīga mana valsts ??. MANA LATVIJA. kādā zemē dzīvos mans dēls? kā mans bizness šeit var attīstīties? BALSOT IR JĀIET.
tagad valdošās partijas iznīcina mūsu zemi.???
KĀDS IR POLITIĶA DARBA PIENĀKUMS? ⁉️? - radīt labklājību pilsoņiem - šajos 4 gados viņi ir pierādījuši, ka savu uzdevumu ne tikai neprot pildīt, bet vēl sabojāt visu ko var sabojāt.. ??
MĪĻAIS DRAUGS, 1.0KTOBRIS! ? Tā ir Tava iespēja izteikt savu viedokli. ? Tava balss izšķirs mūsu nākotni. ???"
Bāc, viņam emoji game strong, man tos ???????‍♂️?? nācās vadīt manuāli???

Kā Tu uzdrīksties šeit reklamēt p0litiķus, kuri apgalvo, ka viņiem rūp mūsu un mūsu valsts nākotne? Būtu labāk kaunējusies!
Fiksi, uzraksti kaut ko pozitīvu par zelta trīsvienību! Pie reizes pareklamē arī Z@ļos. Tie sen nav dzirdēti...
18.09.2022 10:12 |

Reitings 3521
Reģ: 23.01.2022
Jacqueline @ 18.09.2022 03:48
Blackpill!! Es atradu Tavu soulmate Nauri Didrihsonu. Jūs runājat vienā valodā:
https://failiem.lv/f/c458rf3mx
BIO:
nauris.d
"??⤵️ brīvi izteikšos- MANS PERSONĪGAIS
VIEDOKLIS??‍♂️??
Man ir svarīga mana valsts ??. MANA LATVIJA. kādā zemē dzīvos mans dēls? kā mans bizness šeit var attīstīties? BALSOT IR JĀIET.
tagad valdošās partijas iznīcina mūsu zemi.???
KĀDS IR POLITIĶA DARBA PIENĀKUMS? ⁉️? - radīt labklājību pilsoņiem - šajos 4 gados viņi ir pierādījuši, ka savu uzdevumu ne tikai neprot pildīt, bet vēl sabojāt visu ko var sabojāt.. ??
MĪĻAIS DRAUGS, 1.0KTOBRIS! ? Tā ir Tava iespēja izteikt savu viedokli. ? Tava balss izšķirs mūsu nākotni. ???"
Bāc, viņam emoji game strong, man tos ???????‍♂️?? nācās vadīt manuāli???

Par sliktu dzīvi sūdzās čalis ar LV somiņu uz kakla. Lol 🤣
18.09.2022 11:22 |

Reitings 784
Pelnrukšķīte @ 18.09.2022 11:22

Par sliktu dzīvi sūdzās čalis ar LV somiņu uz kakla. Lol ?

Padomāju tieši par to pašu!🤣Tikai patiesi naivi vientiesīši balso par čali, kurš nēsā somiņu uz kakla. Cerams, ka zelta trīsvienība sāks sodīt cilvēkus par tādiem muļķīgiem un sabiedrībai bīstamiem izgājieniem!
18.09.2022 12:14 |

Reitings 244
Reģ: 10.05.2013
Pirmsvēlēšanu laikā visiem ļoti iesaku izlasīt nesen iznākušo grāmatu Nāve 2 https://www.valtersunrapa.lv/en/e-shop/book/76985/nave-2 (ir arī pirmā daļa, bet otrā šobrīd būs aktuālāka). BlackPill arī iesaku, varēsi krietni paplašināt savu troļļošanas repertuāru. Stils autoriem ir līdzīgs tavējam. Kā saprotu no vecākām Lato Lapsas intervijām, autori tur ir vairāki. Un pirmās grāmatas daļas dēļ pie viņa veica kratīšanu. Tā ka iesaku atrauties uz 5min no instagrama un seriāliem, un palasīt par to, kas notiek valstī.
18.09.2022 13:59 |

Reitings 784
Mao @ 18.09.2022 13:59
Pirmsvēlēšanu laikā visiem ļoti iesaku izlasīt nesen iznākušo grāmatu Nāve 2 https://www.valtersunrapa.lv/en/e-shop/book/76985/nave-2 (ir arī pirmā daļa, bet otrā šobrīd būs aktuālāka). BlackPill arī iesaku, varēsi krietni paplašināt savu troļļošanas repertuāru. Stils autoriem ir līdzīgs tavējam. Kā saprotu no vecākām Lato Lapsas intervijām, autori tur ir vairāki. Un pirmās grāmatas daļas dēļ pie viņa veica kratīšanu. Tā ka iesaku atrauties uz 5min no instagrama un seriāliem, un palasīt par to, kas notiek valstī.

Kur Tu redzi troļļošanu?
18.09.2022 18:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits