Maija ... @ 16.09.2022 21:02
Es, iespējams, atšķirībā no Tevis, atceros, kāda bija Latvija tādu kā Šleseru, Kalvīšu, Šķēles u.c. vadīšanas laikā un zinu, ka kopš viņu aiziešanas no politikas, Latvija ir gājusi uz augšu un attīstījusies labāk - jā, ne tik labi cik gribētos, bet ir labāk kā 10-15 gadus atpakaļ, lai ko populisti nemuldētu. Šī valdība nav tā veiksmīgākā kaut vai tīri sadrumstalotības dēļ + saskaras ar tādām krīzēm, kuras nav bijušas iepriekš, bet pie varas esošas partijas (ne visas) ir noteikti mazāks ļaunums kā daudzas jaunās.
BlackPill @ 16.09.2022 21:23
Tu lepojies ar manis minētajiem viņu panākumiem?
OIK nav atcelts, bet tas ir vismaz kkāds risinājums;”.Pareizi! Ja vilktu paralēles ar medicīnu, tad varētu teikt, ka slimība nav izārstēta (un to pat nav mēģinājuši ārstēt), bet vismaz tas ir kaut kāds risinājums.
Populistisks lozungs - nevar īsti šādi to skatīt kā atsevišķu no konteksta izrautu faktu.Nu tava iepriekšējā atbilde arī bija p0pulistisks lozungs, bet es jau nesūdzos. Redzu, ka tu arī esi pabeigusi augstāko, jo māki labi “liet ūdeni”.
Varu mēģināt atbildēt, ja pateiksi cik izmaksā standarta slimnīcas gulta?Speciāli tev, dārgā, uzrakstīšu detalizētu pamācību! Atveram māti Google un “iemetam” “how much does standard hospital bed cost”. Voilà! Tas ir tik vienkārši!
Nekorekts solis - bet to darīja arī citās krīzēs, valsts budžetam tā ir asara jūrā;Nedaudz necienīgs komentārs no tavas puses par cilvēkiem, kuri ar tādu pašaizliedzbu dara visu, kas ir viņu spēkos. Tev tā nešķiet?
Manuprāt, adekvāts lēmums norobežot nevakcinētos, lai tos pasargātu, demokrātija nav tikai tiesības, bet arī pienākumi;
Absolūtu atbalstu pieminekļu nojaukšanu, 09.-10.05.2022. pierādīja, ka nekādas tolerances no krievu puses Latvijā nebūs, PSRS karavīru kapi ir nekopti, attiecīgi ne jau piemiņa ir svarīga, pieminekļi ir tikai kulta simboli, no kuriem jāatbrīvojas;Pēc tavas loģikas sanāk, ka arī Brīvības pieminekli ir jājauc nost, jo brīvības cīņās kritušo kapus arī praktiski neviens neapmeklē.
Konkrēti kurus un vai tiešām par viedokli vai kara atbalstīšanu? Tādu vārda brīvību kā LV var apskausts - apsaukā valdību, policistus, ārstus, sola izrēķināšanos utt, citās valstīs jau sen sēdētu.
Gribās vnk atbildēt ar 😂😂😂😂 un pajautāt kurš tad ir Tavs karogs - krievu? Manas valsts karogs nav ticis noniecināts no valdības puses.Esi pārliecināta?😂 Pēdējo reizi, kad skatījos, mūsu sabiedriskajā transportā bija tikai un vienīgi Ukr@inas karogs. Es ar pilnīgu pārliecību varu apgalvot, ka pa šo vienu gadu esmu redzējis vairāk Ukr@inas karogu nekā par saviem 30+ - Latvijas, tā ka tev vēl vajadzētu pacensties man pierādīt, ka mēs patiešām dzīvojam Latvijā.😂
Neesmu pamanījusi nekādu LGBTQ reklāmuGājiena atļaušana/sponsorēšana no valdības puses ir tiešākā veida reklāma.
“…atbalstu Civilsavienības likuma pieņemšanu un nesaprotu kā īsti citu orientāciju cilvēki ietekmē heteroseksuālus cilvēkus - baidies, ka, ja sabiedrība pieņems gejus, pats par tādu kļūsi?Tūlīt izskaidrošu.
BlackPill @ 17.09.2022 10:09Maija ...
Pievienojos YaeMiko! Lieliski argumenti, kāpēc mums jāturpina iznīcināt un degradēt valsti. Es tikai, ar tavu atļauju, protams, atļaušos nedaudz šo to papildināt no savas puses.
Pareizi! Ja vilktu paralēles ar medicīnu, tad varētu teikt, ka slimība nav izārstēta (un to pat nav mēģinājuši ārstēt), bet vismaz tas ir kaut kāds risinājums.
Nu tava iepriekšējā atbilde arī bija p0pulistisks lozungs, bet es jau nesūdzos. Redzu, ka tu arī esi pabeigusi augstāko, jo māki labi “liet ūdeni”.
Speciāli tev, dārgā, uzrakstīšu detalizētu pamācību! Atveram māti Google un “iemetam” “how much does standard hospital bed cost”. Voilà! Tas ir tik vienkārši!
Nedaudz necienīgs komentārs no tavas puses par cilvēkiem, kuri ar tādu pašaizliedzbu dara visu, kas ir viņu spēkos. Tev tā nešķiet?
Ko tu domā ar “pasargātu”? No kā viņi bija jāpasargā? Kurā vietā tu redzi dem0krātiju?
Pēc tavas loģikas sanāk, ka arī Brīvības pieminekli ir jājauc nost, jo brīvības cīņās kritušo kapus arī praktiski neviens neapmeklē.
Vienīgais, par ko no tevis uzskaitītā vajadzētu sēdināt ir par solīšanu izrēķināties, bet mums, kā uzskatāmi redzams, cilvēkus “sēdina” tikai par sava viedokļa izteikšanu. Ja mēs tiecamies uz tādu pat runas brīvību kā ASV (vismaz agrāk to gribējām), tad mums, tevis minēto, v@lsts ierēdņu aizstāvju un veselības “uzlabotāju” apsaukāšanai vispār nevajadzētu pievērst uzmanību, jo, būsim atklāti, viņi pa šiem dažiem gadiem ar saviem meliem un manipulāciju ir pamanījušies daudziem cilvēkiem sabojāt dzīvi.
Esi pārliecināta?? Pēdējo reizi, kad skatījos, mūsu sabiedriskajā transportā bija tikai un vienīgi Ukr@inas karogs. Es ar pilnīgu pārliecību varu apgalvot, ka pa šo vienu gadu esmu redzējis vairāk Ukr@inas karogu nekā par saviem 30+ - Latvijas, tā ka tev vēl vajadzētu pacensties man pierādīt, ka mēs patiešām dzīvojam Latvijā.?
Gājiena atļaušana/sponsorēšana no valdības puses ir tiešākā veida reklāma.
Tūlīt izskaidrošu.
1. Vairums no viņiem iestājas par bērna adopciju, kas uzreiz, pēc noklusējuma, nozīme, ka, kā minimums, vēl viens bērns “gribēs” mainīt sev dzimumu. Šie uzskati “iet” roku rokā ar ASV dэmokrātu un эlišu uzskatiem, jo visā pasaulē tiek aktīvi īstenots p0pulācijas samazināšanas un degradēšanas plāns. Līdz 30. visām jaunās pasaules prasībām ir jābūt īstenotām.
2. Es jau šo esmu mēģinājis izskaidrot iepriekš, bet daudzas meitenes šo vai nu nesaprot, vai negrib saprast. Vairāk sliecos uz otro variantu. Neviena no šīm kustībām (fэminisms, viena dzimuma attiecības/laulības, tr@nsgenderi) nepaliek “novārtā”. Katra no tām ir kā līdzeklis jaunu noviržu pieņemšanai. Piemēram, ASV jau straujiem “soļiem” sāk bērniem skolās mācīt, ka ped0fīlija nav vis novirze, bet gan tas, kas mums būtu pamazām jāpieņem. Šīs kustības nevarētu pastāvēt viena bez otras.
Galvenais uzstādījums jau bija cilvēkus sadurt
Maija ... @ 17.09.2022 10:51
Ņemot vērā kā Tu atbildēji uz jautājumu par slimnīcas gultām, man ir skaidrs kā smelies informāciju un to, ka vienīgais tavs kontakts ar ārstniecību un tās izmaksām ir bijusi reize, kad biji aptiekā pēc hemoroīdu svecītēm, tādi parasti ir ilgadējiem dīvāna ekspertiem, tāpēc neredzu jēgu ar Tevi diskutēt.
BlackPill @ 17.09.2022 11:28
Nu ja Tu man vari parādīt kādas alternatīvas standarta gultu cenas, es labprāt tās apskatīšu.
Jā - tā nu sanāk, ka lielākoties "smeļos" informāciju internetā. Atvaino!
Tu tā arī neatbildēji, vai tu lepojies ar manis uzskaitītajiem 9 punktiem? Piemēram, es lepojos!
Mēs abi iestājamies par vienām un tām pašām vērtībām (t.i. iznīcība un degradācija), tā ka man nav īsti saprotama Tava nicinošā attieksme manā virzienā.
Maija ... @ 17.09.2022 12:34
Ārstēšanas izmaksas aprēķins ir komplicēts pasākums, kur jāņem vērā daudzi faktori - kāda terapija, kāda aparatūra, zāles u.c. Plaušu ventilācijas aparāta izmaksas covid laikā bija kosmoss, ne velti daudzām valstīm tie bija ļoti limitētā skaitā, kā piemērs Itālija, kurai tika sūtīta medicīniskā palīdzība - vari paguglēt cik daudz šos aparātus atsūtīja Itālijai citas valstis un cik tas izmaksāja.
Par pārējiem punktiem atbildēju - neuzskatu, ka tur kāda papildus diskusija iespējama, kopumā atbalstu šīs valdības kursu gan Ukrainas atbalsta jautājumos, gan drošības, gan LGBTQ, ir lietas, kur ir un bija jāatrod labāki risinājumi - energokrīzes, ekonomikas attīstības, covid, bet, ar tādu sadrumstalotu valdību, ir grūti pieņemt labākos lēmumus un izskatās, ka nākošā valdība nebūs mazāk sadrumstalota, vienīgi mazliet pamainīsies sastāvs.
BlackPill @ 17.09.2022 13:35
"These full-featured ventilators are complex and expensive, costing from $30,000 to $50,000 and requiring dedicated software to administer high concentrations of oxygen to assist patients in respiratory distress." Standarta variantā 100 tādas ierīces izmaksātu maksimums 5 miljonus dolāru. Cik tad reizes, dārgākas tās bija? Piecpadsmit?
Kādas "zāles"? Atgādināšu, ka, pēc v@ldības domām, mēs nebijām pelnījuši zāles, tāpēc viņi tās neiepirka. Tā vietā mūs baroja ar "zālītēm", kas veicināja mūsu nokļūšanu tai saulē un vēl mūs durstīja ar milzīgā skaitā iepirktiem eksperimentāliem šķidrumiem.
Atsūti, lūdzu, linku(-s), kur norādīta to aparātu vērtība un labprāt arī redzētu v@ldības rēķinus ar atskaitēm, par to, cik iztērēts katrai gultai un "bezgalīgi" dārgajam aprīkojumam!
Otrkārt, ar tiem aparātiem tika vairāk nodarīts ļaunums nekā labums. Tie bija paredzēti cilvēku ar vājāku imūnsistēmu piebeigšanai. Es to varu apgalvot pinīgi droši tāpēc, ka pats slimoju un ģimenes ārsts skaidri un gaiši pateica, ka pie ātrās palīdzības jāvēršas tikai, kad jau ir tiešām slikti (t.i., kad tu jau esi uz nāves gultas)...un tad jau, kā mēs uzskatāmi redzejām pēc statistikas, cilvēkus ar to dārgo aprīkojumu efektīvi "nosūtīja" uz to sauli.
Nu tu, protams, neatbildēji, bet es saprotu tavu domu gājienu un lepojos, ka mums valstī ir tādi cilvēki kā tu. (Skaļas ovācijas)
Malacīte! Atbalstīsim iznīcību kopā!!!:)
un jebkura to analīze notiek caur "viss ir slikti" prizmuVai tad es esmu kaut ko minējis, par to, ka tas ir slikti? Es tak, manuprāt, iepriekš jau skaidri minēju, ka es atbalstu Tavu domu gājienu un arī balsoši par iznīcību un degradāciju! Pēc manām domām, šajā situācijā tā viennozīmīgi ir pareizākā izvēle.
goodmorning @ 17.09.2022 19:52Vai ir reāli kāda partija kurai interesē arī dzīve ārpus Rīgas?
Un es nerunāju par pierīgas rajoniem.
Lauki ir uz iznīcības robežas.
Piemēram 'pilsēta' kurā es dzīvoju nav nevienas slimnīcas un nevienas poliklīnikas. Lai tiktu kaut kur jasezas mašīnā un jābrauc 50 km pie ārsta.
Uz vienu darba vietu rindā stāv tāpat kā uz vienu dzīvokli kuru izīrē ir konkurss.
Es pati nāku no Rīgas un zinu kā ir Rīgā kad visur var izskriet ar kājām un ir daudz kur interesanti pabūt un viss ir rokas stiepiena attālumā, visādi kursi, ārsti, izglītība utt
Bet reāli redzu ka lauki iznīkst. Pat to pašu vienu skolu aiztaisīja ciet jo vienkārši nav kas mācās.
Visur tikai Rīga, Rīga, Rīga...dzīve beidzas aiz Rīgas robežas
Maija ... @ 17.09.2022 00:31
Atbildēšu uz tēmas pieteikumā esošajiem punktiem:
1. OIK nav atcelts, bet tas ir vismaz kkāds risinājums;
2. Populistisks lozungs - nevar īsti šādi to skatīt kā atsevišķu no konteksta izrautu faktu. Varu mēģināt atbildēt, ja pateiksi cik izmaksā standarta slimnīcas gulta?
3. Nekorekts solis - bet to darīja arī citās krīzēs, valsts budžetam tā ir asara jūrā;
4. Manuprāt, adekvāts lēmums norobežot nevakcinētos, lai tos pasargātu, demokrātija nav tikai tiesības, bet arī pienākumi;
5. Absolūtu atbalstu pieminekļu nojaukšanu, 09.-10.05.2022. pierādīja, ka nekādas tolerances no krievu puses Latvijā nebūs, PSRS karavīru kapi ir nekopti, attiecīgi ne jau piemiņa ir svarīga, pieminekļi ir tikai kulta simboli, no kuriem jāatbrīvojas;
6. Konkrēti kurus un vai tiešām par viedokli vai kara atbalstīšanu? Tādu vārda brīvību kā LV var apskausts - apsaukā valdību, policistus, ārstus, sola izrēķināšanos utt, citās valstīs jau sen sēdētu.
7. Gribās vnk atbildēt ar ???? un pajautāt kurš tad ir Tavs karogs - krievu? Manas valsts karogs nav ticis noniecināts no valdības puses.
8. Neesmu pamanījusi nekādu LGBTQ reklāmu, atbalstu Civilsavienības likuma pieņemšanu un nesaprotu kā īsti citu orientāciju cilvēki ietekmē heteroseksuālus cilvēkus - baidies, ka, ja sabiedrība pieņems gejus, pats par tādu kļūsi?
Jacqueline @ 18.09.2022 03:55
Maija??❤️❤️❤️?