Ieva333 @ 31.08.2022 22:30
gan jau ka Linde.... parejiem sapnu pardevejiem maz sekotaju.
Vēl Inta Blūma (pirmo reizi par tādu dzirdu)
Un laikam vēl tīzerī redzēju Sofiju Kralow.
ir bildes viņa FB, paskaties. Ar tādām lietām nu gan būtu stulbi “jokot”…Lula @ 31.08.2022 19:01
nu nezinu, man liekas, ka bija diezgan labi. Tomēr atspēkoja to, ka viņam nav medicīniskā izglītība un zināšanas, uzdeva jautājumus no kuriem viņš citkārt izvairītos. Un kā var zināt, pierādīt, ka tā avārija ir vai nav patiesība?
Huppoo @ 31.08.2022 23:55ir bildes viņa FB, paskaties. Ar tādām lietām nu gan būtu stulbi “jokot”…
minniethemouse @ 01.09.2022 01:11Sorry, meitenes, visu diskusiju neizlasīju.
Var paskatīties tikai go3?
Būtu vismaz nodokļus maksājis...
ja privataja konta skaita ka ziedojumu.no katras personas lidz 1425 eiro neapliek ar nodokli.ja ziedojums parsniedz 10 000 gadā tad dekleracija vidam iesniedz ka ar neapliekamo ienakumu(ziedojums skaitas davinajums) privatpersona -privatpersonai viņaIeva333 @ 01.09.2022 21:58
Varbut kada zinoshaka var pakomentet - ko nozime - ziedojums vai tiesam tie 444 cilveki samaksaja 150 euro katrs un ziedojums izgaja cauri bez VID uzmanibas?? Bez kalkulatora skaitas uz 66k...
ja privataja konta skaita ka ziedojumu.no katras personas lidz 1425 eiro neapliek ar nodokli.ja ziedojums parsniedz 10 000 gadā tad dekleracija vidam iesniedz ka ar neapliekamo minimumu.pie tam viņam ir Revolution.Lietuvas banka.tur gan nezinu vai tiek klat VID
pec likuma sanak ka VID neaiztiek to kur norādits ziedojums.Viņa gadījumā cilveks parastais 150 eiro labprātigi noziedo energijas apmaiņai.neparsniedz nekādus davinājuma limitus.un tādi ir 400 cilveki parastie,kas neparsniedz limitus.Elementāri.Varu derēt ka tāpec visu IG kontu izdzēsa ViDs saktu rakāties,ja butu registrejies ka pašnodarbinātais un maksajis nodoklis savu lietu nenoslēgtu.un visi tie garīguma stastiņi ir, lai aizmāletu acis tipa parasts konts ,kas dalas ar garigām izpausmēm.Ieva333 @ 01.09.2022 22:09
Revolut LV ir banka, ta ka pielauju, ka sniedz visu info. Ja, laikam nepatikama pecgarsha tomer....
Un vnk 60k es varu sanemt ka ziedojumu? Lai raditu savu sūdu? Nu ļoti gaidu Uresinas un pārējo manefistācijas karalieņu atskaites....
Olly30 @ 01.09.2022 22:25pec likuma sanak ka VID neaiztiek to kur norādits ziedojums.Viņa gadījumā cilveks parastais 150 eiro labprātigi noziedo energijas apmaiņai.neparsniedz nekādus davinājuma limitus.un tādi ir 400 cilveki parastie,kas neparsniedz limitus.Elementāri.Varu derēt ka tāpec visu IG kontu izdzēsa ViDs saktu rakāties,ja butu registrejies ka pašnodarbinātais un maksajis nodoklis savu lietu nenoslēgtu.un visi tie garīguma stastiņi ir, lai aizmāletu acis tipa parasts konts ,kas dalas ar garigām izpausmēm.vai tad Revolution ir LV banka?Man liekas Lietuva
Olly30 @ 01.09.2022 22:04ja privataja konta skaita ka ziedojumu.no katras personas lidz 1425 eiro neapliek ar nodokli.ja ziedojums parsniedz 10 000 gadā tad dekleracija vidam iesniedz ka ar neapliekamo ienakumu(ziedojums skaitas davinajums) privatpersona -privatpersonai viņa
gadījumā. pie tam viņam ir Revolution.Lietuvas banka.tur gan nezinu vai tiek klat VID
Varbut tagad palielināja.bet 2020 gada bija 10 000Brauceja @ 01.09.2022 22:30
Okei varbût 10 000, ne 15, man kaut kā tas 15 stāv prātā ?
Nu diezvai vinam uzrez tie 400 cilveki vienā mēnesī salida.Viņs ir slipets to pec viņa var redzet.Oficiali ienākumi ir ka fizioterapeitam vai viņš vispār nestrāda?palaidu gaām.Brauceja @ 01.09.2022 22:29
Tāpat mēnesī nevar 15 000 pārsniegt, tāpat arī gada beigās kopsavilkumā var būt aizdomīgi lielas summas caur kontiem. Revolut tagad kaut kas atjaunojās un tā vairāk arī ir kā banka
Olly30 @ 01.09.2022 22:36Nu diezvai vinam uzrez tie 400 cilveki vienā mēnesī salida.Viņs ir slipets to pec viņa var redzet.Oficiali ienākumi ir ka fizioterapeitam vai viņš vispār nestrāda?palaidu gaām.
Inta jauniba bija ljoti,nu ljoti, vieglas uzvedibas meitene un ar ljoti bagatu fantaziju. Stastija par neskaitamiem ljoti bagatiem,pie tam vel skaistiem pieludzejiem. Tikai iedzerot par daudz vareja pargulet ar jebkuru,ari ar neglitu un resnu nabagu.Ainulai @ 31.08.2022 22:52
Vēl Inta Blūma (pirmo reizi par tādu dzirdu)
Un laikam vēl tīzerī redzēju Sofiju Kralow.
Knabsab @ 01.09.2022 20:43Arturs bija savulaik tiešām labs fizioterapeits. Gāju pie viņa vairākas reizes aptuveni 2 gadu garumā. Kad viņa kabinets tika iekārtots Veselības Fabrikā (pie VEF), tad viņam jau parādījās "interesantas" teorijas. Pats stāstīja, ka ir bijis Sanktpēterburgā un Maskavā mācīties kaut kādas zināšanas (ka pašārstēties vai tamlīdzīgi). Es gāji pie viņa tīri sakārtot kaulus, kas ik pa laikam satraumējās sportojot. Bet uz beigām bija jāklausās dažādi apcerējumi. Piemēram, man tā spranda sāp nevis no sastiepšanas sportojot, bet no piena produktiem. Piens esot teļiem. Vai Tu esi teļš? Kāpēc Tu patērē piena produktus? Tad vēl piesējās mana nabas pīrsingam.
Ar katru reizi sajūta bija, ka viņš aizvien vairāk mauc to savu stāstāmo, nevis reāli izkustina man kaulus, un pārbauda cik ļoti es uzkeršos uz kkādiem tiem stāstiem.
Vins tiešām ir fantastisks pārdevējs, viņš māk maigi runāt un izskatās, ka no sirds uzklausa. Taču - mani vienmēr ir darījuši aizdomīgu šādi cilvēki. Nu un re, izrādās, ka čalis ir izveidojis savu maksas sektu, kur auditorija labprāt kūst par viņa spriedelējumiem.
Nu tā ir cilvēka daba - atrast kādu kam ticēt, kas kaut ko teiks priekšā, tāpēc jau visas reliģijas & shit ir tik populāras.
Būtu vismaz nodokļus maksājis...
Patie @ 30.08.2022 13:31Es biju viņam vienu brīdi sekojusi. Baigi žēl palika, ka bija tā apmānīts un ielenkts. Par to serpentu nezinu, kā tur īsti ir, bet angliski var atrast pēc "mucoid plaque"