Karmas Latvieši-Go3

Reitings 869
Reģ: 20.06.2022
Lai nebūtu jaklejo pa citam diskusijām.varat diskutēt ,izteikt savu viedokli.Šodien pirmā serija go3.
30.08.2022 10:55 |

Reitings 596
Reģ: 23.02.2022
uz doto brīdi manā Antitopā ir Arturs un Uresina(par Uresinu serija vel nav,bet malarijas izarstesanas bez arstiem 4 dienas ,un iepriekšējā darba izturešanas pret darbiniekiem man uzdzen šermuļus) Kubasova - nu ja neskaita tos finanšu brīnumus,un "sieviskigas sievietes aprakstu"tad nekas briesmigs nav šo to var arī paķert sev.

Man Arturs nekad nav paticis, nezinu, kaut ka vins tik dzili visa gaja ieksa, ka nee paldies. Uresina ir naudas masina ar labi nostradatu marketingu, lielam cenam, tikai vina ir aizmirsusi, ka atrodas tresaja pasaules valsti. Vilumsone ari palikusi ka Uresina, kadreiz vinai bija forsas bezmaksas meditacijas. Zane Milzaraja vieniga kura patik. Kubasova, nu neieit kopa vinas miljonaru gimene un manifestacija.
11.09.2022 13:39 |

Reitings 596
Mans vīrs , kurš meditēja 6 h dienā, saslima ar šizofrēniju.

ja virs medite 6h diena, tad jau tas norada, ka kaut kas nav galiigi ok....6 stundas!!! nevis ej uz dabru, bet medite... nu logiski, ka aiziesi pa faazeem.
11.09.2022 13:40 |

Reitings 869
Reģ: 20.06.2022
Ieva333 @ 11.09.2022 13:39

Man Arturs nekad nav paticis, nezinu, kaut ka vins tik dzili visa gaja ieksa, ka nee paldies. Uresina ir naudas masina ar labi nostradatu marketingu, lielam cenam, tikai vina ir aizmirsusi, ka atrodas tresaja pasaules valsti. Vilumsone ari palikusi ka Uresina, kadreiz vinai bija forsas bezmaksas meditacijas. Zane Milzaraja vieniga kura patik. Kubasova, nu neieit kopa vinas miljonaru gimene un manifestacija.
Tu teici ka pirki kursus pie Milzarajas ja pareizi atceros?paskatījos profilu.tur bija naudas izaicinajums.summa salidzinoši par 10 dienam.smiekliga salidzinot ar citam haizivīm..bet atsauksmes figurē lielas iegūtās summas.un darba piedavajumi kas palielina tas naudas gaismas atrumā.gribeju pajautat tev(bez aizvainojumiem) ka tu komentetu šo kursu.?kads tev viedoklis ir par šo?
11.09.2022 14:08 |

Reitings 596
Uz naudas manifestacijas kursu nebiju, jo pie Zanes nopirku manifestacijas kursu un biju vilusies, toreiz samaksaju 10 euro, noklausijos visuz uzdevumus 1 dienas laika un pilnigi neko jaunu neuzzinaju, bet es pati lasu visu par pievilksanas speku. Bet man vina vienkarsi patik, tadel sekoju. Naudas kursam pagaidam ir neticiba, es ticu brinumiem, bet ne tadiem, ka 20k var dabut pec kursa noklausisanas. Esmu bijusi Montas Viļumsones manif. kursā, Dianas Kurdrjašovas, Zandas Berzes (viņas manifestācijas kurss man bija visspēcīgākais, viņa arī iedod tādu info, liek ieiet tajā vēlmē diezgan dziļi), ļoti patika Ineses Prisjolkovas Dārgumu lādes kolāžas veidošana, pie Ineses arī citus maksas kursus esmu ņēmusi, viņai sakarīgas cenas.
11.09.2022 14:50 |

Reitings 15350
Reģ: 06.07.2022
Ieva333 @ 11.09.2022 14:50
Uz naudas manifestacijas kursu nebiju, jo pie Zanes nopirku manifestacijas kursu un biju vilusies, toreiz samaksaju 10 euro, noklausijos visuz uzdevumus 1 dienas laika un pilnigi neko jaunu neuzzinaju, bet es pati lasu visu par pievilksanas speku. Bet man vina vienkarsi patik, tadel sekoju. Naudas kursam pagaidam ir neticiba, es ticu brinumiem, bet ne tadiem, ka 20k var dabut pec kursa noklausisanas. Esmu bijusi Montas Viļumsones manif. kursā, Dianas Kurdrjašovas, Zandas Berzes (viņas manifestācijas kurss man bija visspēcīgākais, viņa arī iedod tādu info, liek ieiet tajā vēlmē diezgan dziļi), ļoti patika Ineses Prisjolkovas Dārgumu lādes kolāžas veidošana, pie Ineses arī citus maksas kursus esmu ņēmusi, viņai sakarīgas cenas.

Bet kāpēc Tu to dari? Tas ir tāds hobijs - maksāt naudu par to, ko var uzzināt guglē?
Vai tad nevar par dzīves likumsakarībām, cēloņsakarībām un vienkārši pamatpostulātus uzzināt no omītes, vectētiņa, mammas, tēva? Vecie ļaudis šajā ziņā ir izcili. Vēl arī grāmatas, bet ne tās, kur māca dzīvot un kuras parasti ir dzeltenos toņos.
Vai apzinies, ka izmet naudu par to, kas ir rodams Tev pašai visapkārt?
11.09.2022 14:53 |

Reitings 596
Bet kāpēc Tu to dari? Tas ir tāds hobijs - maksāt naudu par to, ko var uzzināt guglē?
Vai tad nevar par dzīves likumsakarībām, cēloņsakarībām un vienkārši pamatpostulātus uzzināt no omītes, vectētiņa, mammas, tēva? Vecie ļaudis šajā ziņā ir izcili. Vēl arī grāmatas, bet ne tās, kur māca dzīvot un kuras parasti ir dzeltenos toņos.
Vai apzinies, ka izmet naudu par to, kas ir rodams Tev pašai visapkārt?

Nu es nemaksāju simtiem, augstākais ko esmu maksājusi ir 50 euro. Kādēļ? Jo motivācijas trūkums darīt pašai, angļu valodu nezinu, krieviski grūti lasīt. Samaksā, esi grupiņā, pačato, iepazīsties ar jauniem cilvēkiem. Uzzini jaunus uzdevumus, pildi, nodod mājas darbus, pieredzes stāsti. Nu es saprotu, ka tas liekas bezjēdzīgi, naudas tērēšana, bet man patīk. Ja nu kāds no maniem 20 euro kļūst par miljonāru - lai tik!
11.09.2022 15:10 |

Reitings 596

esmu mēģinajusi guugleet, bet paereju daudz laika. Tad labak samaksaju lai kads visu to apkopo mana vieta.
11.09.2022 15:10 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
Ieva333 @ 11.09.2022 13:39

Par Uresinu un Kubasovu labi pateici.
Vilumsone - pavēroju viņu un ļoti ātri (burtiski mēnešu laikā) no normālas (kaitinošas, bet normālas) meitenes pārvērtās par naudas mašīnu un sāka jāt uz visiem zirgiem kas iet (=nes naudu). Fui! Vai tik tas nesakrita ar to laiku, kad paņēma Uresinas kursu
Tā ka Uresina ir SĒRGA. Diemžēl viņas mārketinga mašīna iet kā tanks uz priekšu :(
11.09.2022 23:31 |

Reitings 21
Reģ: 11.09.2022
Man senak patika Kubasova - skaista, kopta sieviete, skaisti celojumi. Bet kops saka pardot savus brinum maratonus galigi vairs ne. Viss tik samakslots, nav iespejams skatities. Vinas dotie padomi utt. ir ok, tacu ir acimredzams, ka vina spiez uz jaunam meitenem, kuras nu doma, ja nopirks kursu, ka dzivos ka vina. Dianai vienmer ir bijusi stingra aizmugure. Neatceros, ka Diana kaut kad butu bijusi nabadziga, jau studiju gados gerbas brendos, brauca atpusties uz Seiselu salam, bojfriends masinu jaunu uzdavinaja utt. Var jau taisit no sevis biznesa lediju, es ticu, ka vina pati ari kko pelna, lai jau ta butu, bet nu visam ir savs mers. Ja ne bagati vecaki, bojfriendi viss butu savadak.Vispar es apbrinoju, ka vinai nav neerti manit jaunas meitenes.. tomer, 30+ gadi, vecaki miljonari.
11.09.2022 23:52 |

Reitings 596
Vispar es apbrinoju, ka vinai nav neerti manit jaunas meitenes.. tomer, 30+ gadi, vecaki miljonari.

es apbrinoju cik stulbu info vina tur dod un par tadu naudu.
12.09.2022 08:58 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
Ieva333 @ 12.09.2022 08:58

es apbrinoju cik stulbu info vina tur dod un par tadu naudu.

Kubasova tikko pati esot noskatījusies filmu par sevi un - kāda sakritība - apsver taisīt savu kontu privātu, jo kāds to mēģinot nobloķēt... Really!?! Kādam vēl šķiet, ka viņa vienkārši grib paslēpties, kamēr putekļi nosēžas? :D
12.09.2022 13:02 |

Reitings 596
Kādam vēl šķiet, ka viņa vienkārši grib paslēpties, kamēr putekļi nosēžas?

pazemojums. vinai riktigs pazmojums. vina aizgaja uz interviju un domaja, ka vinu - kaut kadu latvieus dianu interves "arzemju" zurnals??? plus atklajas visi vinas meli un mahinacijas.
12.09.2022 17:46 |

Reitings 6
Reģ: 10.09.2022
Tās kuras izmēģinājušas kursus pie šīs influenceres, kā viņa kārto NAUDAS lietas? Tur ir kaut kāda opcija nospiest pogu-piekrītu distances līgumam un visiem noteikumiem?
Ir iespēja griesties Patērētāju aizsardzības centrā, ja ir pamats, kam tev netiek sniegts godīgs pakalpojums, bet prasa samaksāt milzīgu naudas summu?
Varbūt ir jau gadījumi, kad nepilngadīgas pussaudzes 13-17 gadi pērk šos "kursikus", jo insta gram bildītēs redz smuku make up, kleitiņas un kaut kādas ballītes pie okenāna utt. , bet vecākiem šoks, kur nauda iztērēta. Bija taču nesen gadījumi pa TV, kad pusaudži bez vecāku ziņas bija sapirkušies telefonus un sadāvinājuši klasesbiedriem... Kā vecākiem atgriezt tad šādos gadījumos naudu, ja nepilngadīgas meitenes uzķeras uz 500 eur manifestāciju?
12.09.2022 23:54 |

Reitings 644
Reģ: 26.02.2022
Noskatījos 3.sēriju
Kārtējā nekāda sērija 🤣
Vienīgais - labi pareklamēja visas manifestāciju Dievietes 😊 Tagad ir interese uzmeklēt Instagramā tās, kuras vēl nezināju 👍
13.09.2022 09:14 |

Reitings 1588
Reģ: 01.08.2021
3. sērija- atkal nekas īpašs, bet te varēja riktīgi izvērsties.
Laikam visjaudīgākā, pagaidām, ir bijusi 1.sērija.
13.09.2022 09:17 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
CoolVibes @ 12.09.2022 23:54
Tās kuras izmēģinājušas kursus pie šīs influenceres, kā viņa kārto NAUDAS lietas? Tur ir kaut kāda opcija nospiest pogu-piekrītu distances līgumam un visiem noteikumiem?
Ir iespēja griesties Patērētāju aizsardzības centrā, ja ir pamats, kam tev netiek sniegts godīgs pakalpojums, bet prasa samaksāt milzīgu naudas summu?
Varbūt ir jau gadījumi, kad nepilngadīgas pussaudzes 13-17 gadi pērk šos "kursikus", jo insta gram bildītēs redz smuku make up, kleitiņas un kaut kādas ballītes pie okenāna utt. , bet vecākiem šoks, kur nauda iztērēta. Bija taču nesen gadījumi pa TV, kad pusaudži bez vecāku ziņas bija sapirkušies telefonus un sadāvinājuši klasesbiedriem... Kā vecākiem atgriezt tad šādos gadījumos naudu, ja nepilngadīgas meitenes uzķeras uz 500 eur manifestāciju?

Tā jau var teikt par pilnīgi jebko, ko nepilngadīgas meitenes var sapirkties.
13.09.2022 09:23 |

Reitings 1369
Reģ: 12.11.2021
Piekrītu augstākminētiem komentāriem - pirmā sērija bija kārtīgs blīkšķis, ka nu tik būs.. Beigās tik "čiks un viss".
Šis atgādināja vienkāršu vidusskolas zpd :D apkopojums un viss.
Laikam bija baigais "zobs" pret serpenta izdzineju un gribēja to atmaskot.
13.09.2022 09:25 |

Reitings 2469
Reģ: 04.01.2022
Jā, dienžēl 3.sērija tāda nekāda 😐 Par Uresinu varēja atsevišķu sēriju uztaisīt, apskatīt tos viņas “veiksmīgos” kebabu biznesus.
Bet tā, tiešām jāpiekrīt, bez asuma šoreiz un vienkārši laba reklāma manifestētājām.
13.09.2022 09:31 |

Reitings 1588
Reģ: 01.08.2021
Ainulai @ 13.09.2022 09:31
Jā, dienžēl 3.sērija tāda nekāda ? Par Uresinu varēja atsevišķu sēriju uztaisīt, apskatīt tos viņas “veiksmīgos” kebabu biznesus.
Bet tā, tiešām jāpiekrīt, bez asuma šoreiz un vienkārši laba reklāma manifestētājām.

Tieši tā, nointervēt ex kebaba darbiniekus, kurus viņa tur terorizēja un lēja verdošu ūdeni (forumā te dažas par to zināja vairāk). Tur noteikti ir daudz vairāk ko parādīt.
Varbūt Sprinģe noraustījās no Uresinas.
Parādīt vnk datus no Lursoft, kas visiem pieejami.. nu tā nav baigā pētniecība. Diezgan vāji priekš pētniecisko žurnālistu komandas darba. Nekas tāds ko cilvēks parastais nevarētu atrast. Ar šo raidījumu, Sprinģe ir nevis atmaskojusi visas šīs “sapņu pārdevējas”, bet gan parādījusi cik ļoti vāja viņa ir kā pētnieciskā žurnāliste.
13.09.2022 09:46 |

Reitings 745
Reģ: 07.04.2022
haha, mums no dzīvsudraba plombēm rodas īssavienojums smadzenēm... vienkārši.. koo? :D
kā arī, cik saprotu, tad no tām žurnālistēm viena meiča pērk tos izaicinājumus, pilda utt? Tad jau viņai tagad jau vajadzēja dzīvot Bali.. jo liekas, ka visiem tiem, kuri nodarbojas ar manifestāciju utt, dzīves mērķis ir Bali vai tamlīdzīgi galamēŗķi.
13.09.2022 09:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)