pradacandy @ 31.08.2022 09:48Nelietoju Qlaira, bet citas un arī tikai 1 mēnesi, jo bija parādījusies cista, kura vēlāk pazuda. (ārsts izrakstīja) Man sāpēja galva un bija klāt svars, tieši uz vēdera ?
sauliiite.paula, pārtrauci lietot, bet tāpat zems libido?
sauliiite.paula @ 30.08.2022 19:53Man no kontracepcijas arī bija ļoti zems libido..nesen biju pie ginekoloģes, jo gribu bērniņu, šī man jautāja cik bieži man ar vīru ir sekss, saku, ka tik un tik, šī uz mani skatās ar lielām acīm un nesaprot, domā, ka man ar vīru ir savstarpejās attiecības ne tādas, vai ka nav īstais tapēc katru dienu nemīlējamies. Sāka skalot smadzenes, lai vēl reiz padomāju, vai tiešām gribu tieši no šī vīrieša bērnu, jo ir tik daudz šķirtas ģimenes kur bērns ir nelaimīgs. Es viņai saku, ka vaina jau nav vīrietī, bet gan tabletēs, tās nomāc libido, un šī man netic. Ginekoloģe dzīvo laikam stereotipos, ka ja jauni(zem 30), tad jāmīlējas 6x nedēļā, un nedod dievs izlaidīsi kādu dienu.
Runāju ar draudzenēm kas arī bija lietojušas tabletes, visas, kā viena saka, ka zems libido, ļoti sevi jāpiespiež mīlēties.
Kā Jums meitenes, arī tā bija?
Meitene. @ 29.08.2022 19:05Dāmas. Ko jūs domājat par kontracepcijas tabletēm? Šobrīd nepieciešamas veselības nolūkos tās lietot. Man tiešām pieaugs svars un sāpēs galva...? ??Lietošu Qlaira.
jenna @ 31.08.2022 14:21
Es gan pirms ~8 gadiem lietoju hormonālo kontracepciju, citas tabletes, bet precīzi kā saki, zems libido bija pirmā pazīme. Arī svars nāca klāt, nogurums, apātisks noskaņojums, migrēna, kā arī asins analīzēs aknu rādītāji pasliktinājās. Pārtraucu lietot un viss lieliski. ??
YaeMiko @ 31.08.2022 15:38
ārsts nelika mainīt? Jo galvas sāpēs un it īpaši migrēnas tipa ir big no no ka tādas neder tev. Pat palasot instrukciju tas ir minēts.
Kā arī dažas min ka zems libido, svara pieaugums. Ir taču dažādu kombināciju tabletes(viens vai divi hormoni, dažādās devās) un var iet pie ginekologa un teikt lai maina uz citām. Kas der daudzām nederēs citām.
Hermia @ 01.09.2022 19:57Jautājums - vai ir dzirdēts kaut kas par insultiem/ žultakmeņiem kontracepcijas dēļ? Man arī izskatās,ka būs jālieto dēļ PCOS,jo nesakārtojas nekas un tas ietekmē pilnīgi visu. Protams esmu salasījusies arī par riskiem un insults šķiet ļoti baiss...
sauliiite.paula @ 01.09.2022 20:55
Man ir pcos, labāk lieto uztura bagatinatajus neka kontracepciju. velak bus gruti pie berniem tikt. pati tagad beidzu dzert jau no marta. Dirsā ir.
D vitamins
folskabe
cinks
magnijs
inositols (tieši preks pcos domats)