Jautājums

Reitings 784
Reģ: 26.04.2022
Šis jautājums bus vairāk adresēts visām tām dāmām, kuras iepriekšējās diskusijās aktīvi iestājās par iekļaujošu sabiedrību (t.i. tādi lietotāji kā Man nav ko, Minelūše, mollia, Kitijaaaa, YaeMiko, Spanic, reina - sirsnīgi atvainojos, ja kādu aizmirsu!).
Kā jūs vērtējat Vācijas z00fīlu cīņu par savām tiesībām? Viņi, nabadziņi, jūsuprāt, tak arī cenšas rūpēties par savu labklājību, vai ne?
21.08.2022 14:20 |

Reitings 784
Spanic @ 22.08.2022 22:23
Es domāju, ka viņš nav neveiksmīgs, bet dziļi aizskarts no sieviešu puses gan.. Tas ir minējums, kā ir patiesībā zini tikai tu pats, BP. Un tu man ļoti atgādini vienu cilvēku? ļoti.

Neticēsi, bet tādu "aizskarto" kā es mūsu valstī ir daudz. Vienkārši ne visi uzdrošinās/grib šādas tēmas apspriest...un, taisnību sakot, tu man arī atgādini vienu personu.
23.08.2022 00:12 |

Reitings 784
Lula @ 22.08.2022 23:04

Nu gan atvēri visām acis, paldies! Taču, protams, ka sen jau zināms trollis. Dažreiz tāpat gribas mēģināt padiskutēt

Jā - zinu es to "dažreiz". Tak saki viņai kā ir nevis aizbildinies! Mēs abi jau iepriekš visu dienu esam bazarējuši.:D Es tak redzu, ka tu nespēj atturēties man atbildēt un tas ir tikai normāli.
23.08.2022 01:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)