Publicēju lai parādītu sev no labākās puses. Agrāk publicējos biežāk. Kopumā auditorijai patīk tikai 1 veida bildes- bagātības un veiksmes izrādīšana. Pamanīju ka influencerēm seko pēdējie bezsmadzeņu seklības iemiesojumi, bet piemēram vidusmēra sportistēm feini atsaucīgi un pozitīvi ļaudis, kam patīk arī normālas lietas. Vēl pamanīju, ka tie kas raksta privāti nav normāli. Tie kas saliko utt, tie ir sakarīgāki.
Publicāju savas stiprās puses, kā māku uzkrāsoties, māku ko garšīgu pagatavot un saklāt galdu un sevi jaunās drēbēs (nopirkt labas mantas par atlaidēm ir man stiprā puse.)
Parādu sevi no labās puses. Kur aizbraucu, ko nopērku. Nerādu netīrus traukus un piejauktu dzīvokli.
Tāpat soctīkli ir vieta, kur piemēram sāpinu citus. Zinot ka kāda nevar atļauties labas drēbes un nēsā viltojumus izlieku tautas apskatei dārgāko garderobes galu ko pēdējā dekādē esmu sapirkusi. Izlieku dārgas kurpes ko nopikru gadu atpakaļ izpārdošanas laikā un itkā tas bija vakardienas pirkums.
Bija tāda dura, kuras izskatas mni besīja (ķermenis vairāk). Tā visu piķi nokāsa dzīvoklī, skaistumkopšanā utt. Needa, jo nebija par ko un jo vajadzeja but super tievai. A es resnite drusku. Milu est. Pakāšu daudz naudas paikā (lai gan perku izdevigāko). Nu tad lai viņu sāpinātu sabāzu savus ēdiena kalnu foto un Jaunos lupatu kalnus. Un ziniet ko strādā.
Vispar soc tikli baigi laba vieta kur skaidri pateikt par ko sevi uzskati- par kadu soc slani (Ta lai padibenes atpišas vai ja vajag skrien pakaļ kā pakalpiņa sunīši (tikai jaatceras, ka padibene ir un paliek padibene un pret to kā tādu jāizturas, ja sāksi izturēties kā pret cilvēku, sāks tevi izmantot un uzskatit ka ko esi parādā. Padibeni izmanto un izmet misenē) un kur sāpinat citus - ar to kas tev ir (Ceļojumi, lupatas, ediens, dzivoklis, mašīna, darbs, un pat vīrs un bērni). Un muļķi tik stalko un sevi sapina.