Zaudē interesi ja čalis ir nevainīgs

Reitings 29
Reģ: 17.08.2022
Sveiki.
Ar sievietēm man nav tā baigi veicies. Randiņi ir, bet tālu nekur netieku. Pēc randiņiem, vairāk domāju par to ko teicu, kā uzvedos, ienāca prātā ideja, kad varbūt kaut ko nevajag teikt. Varbūt to dzīvē var redzēt ar to kā es runāju, uzvedos, sajust, bet esmu esmu nevainīgs. Varbūt šis ir kas traucē?
Man 23 gadi un nav nekādas seksuālās pieredzes, vispār. Lasot komentārus, klausos viedokļus, tā var saprast ka sievietēm nemaz nepatīk vīrieši kuri ir nevainīgi. Tā varētu būt? Ja diskusijas par intīmām lietām, partneru vēsture sākās, labāk neko nepieminēt, izvairīties no tēmas vai melot?
Tad jautājums ir tāds, vai patiešām pasakot patiesību par sevi, ka esmu nevainīgs, ka tas liek meitenei zaudēt interesi vairāk nekā ja teiktu kaut ko citu? Vai ir tā kā saka, ka sievietēm patīk tikai vīrieši ar pieredzi? Ko darīt lai piedzīvotu to labāko ko dzīvei piedāvāt?
17.08.2022 15:50 |

Reitings 1376
Reģ: 07.07.2022
Pārāk neiedziļinoties YT video par viena cilvēka uzskatiem par to kas jādara sievietei vai vīrietim.
Bet par galveno tēmu, manuprāt, paanalizē vēl.. Jo vai nu pārāk ātri šis temats tiek aizskarts vai ir kāda cita problēma, kuras dēļ attiecības neizdodas. Manā personīgajā burbulī nav nevienas sievietes, kura teiktu, ka viņai vīrieša iepriekšējā pieredze ir mega svarīga. Bet lūk tas vai ar cilvēku ir interesanti, vai sakrīt domas svarīgajos jautājumos un vai veidojas kaut minimāla ķīmija - tas gan ir ļoti svarīgi. No savas pieredzes, ne es zinu sava partnera iepriekšējo pieredzi, ne viņš zina manu. Godīgi sakot, tiešām neliekas ļoti svarīgi ar cik pagātnē kāds bučojies, gulējis vai runājis. Diez vai šeit ir kāda sieviete, kas satiktu superīgu vīrieti- gudru, izskatīgu, interesantu, pietiekoši jautru un uzzinot, ka vīrietis ir nevainīgs vai nekad nav bijis atteicībās, teiks - oi nē, tas nav priekš manis :D
23.11.2022 11:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits