Iespējams daudzas teiks - tev zems pašvērtējums un es to nenoliedzu, bet pēdējā laikā es attiecībās jūtos tā, ka neesmu gana laba. Piemēram, es esmu šausmīgi itroverta cilvēks - es izbaudu vienatnē staigāt, skatīties filmas, gatavot ēst, iedzert vinčiku vakarā uc. Draudzenes man ir, bet maz(pašlaik 2 ar kurām kaut cik regulāri uzturu kontaktu, bet tā kā viena no viņām ārzemēs un otrā visu laiku pa darbiem, tad tiekamies reti). Draugs uzskata, ka man vajag vairāk socializēties un veidot kontaktus, tāpēc aicina sev līdzi uz "pasēdēšanām". Jā, reizēm jāaiziet, pieklājība pēc, bet kopumā man nepatīk. Es jūtos lieka starp viņa draugiem. Vakar es atteicu doties viņam līdzi un viņš izmeta, ka sociizējoties patiesībā cilvēks kļūst gudrāks un man arī noderētu, savādāk es kā tāds mežonīgs, kurš neesot redzējis civilizāciju un no visa baidas. Ja, varbūt tas nav domāts kā uzbrauciens, bet man tas tā skan, jo viņš zina, ka esmu kautrīga un noslegta sevi un es jau tā kāpju sev pāri tajās reizēs, kad piekrītu doties līdzi. Labi, tas ir viens.
Otrs ir par darbu. Es strādāju par algu nedaudz zem 700 uz rokas, viņš peļņa mēnesi virs 1000 un viņa darbs ir mazāk nogurdinošs, daudz brīvāka grafika un princip viņš var pata izvēlēties, kad strādāt. Un viņš ik pa laikam ieminās, ka interesanti esot, ka man jāsvīst darba un jamokaa studijā bija, bet viņam salīdzinoši halava un saņem vairak.
Vai par to, ka ir ļoti dīvaini, ka man 22 gados.nav autovadītāja tiesību un visi var nolikt.
Tapt iemināa, ka par mani neko nezina un viņam sāpīgi, ka neatklajos, lai gan tā galīgi nav.Vienigīa ko nestastu - par kašķiem savā ģimenē, jo tas lietas man ir dziļi personīgās un es nevēlos par to runāt. Visu pārējo es stāstu.
Arī par majas darbiem... vienreiz pateicu, ka neprotu buktētaa bikses gludināt, viņš pateica, ka dīvaini, sievietēm tas ir jāprot un varu pamācīties
Vai kad randinvakram nopērku kādu dzērienu, viņš vienmēr saka, ka man sūdīga gaumē un viņš tādus nedzer
Tāpat arī intīmajā dzīvē, es redzu, ka viņš bieži vien nepabeidz un man ir domas, ka tā ir mana vaina.
Iespējams viss ir manā galvā, bet ik pa laikam es jūtos tā, ka esmu derīga tikai lai sagatavotu ēst, padarītu māju darbus un kliedētu viņam vientulību un ka es neesmu sieviete, ko viņš vēlas sev blakus...
Zinu, ka jāsakārto.mana galva, bet..