Slēpti pārmetumi

Reitings 422
Reģ: 07.07.2020
Iespējams daudzas teiks - tev zems pašvērtējums un es to nenoliedzu, bet pēdējā laikā es attiecībās jūtos tā, ka neesmu gana laba. Piemēram, es esmu šausmīgi itroverta cilvēks - es izbaudu vienatnē staigāt, skatīties filmas, gatavot ēst, iedzert vinčiku vakarā uc. Draudzenes man ir, bet maz(pašlaik 2 ar kurām kaut cik regulāri uzturu kontaktu, bet tā kā viena no viņām ārzemēs un otrā visu laiku pa darbiem, tad tiekamies reti). Draugs uzskata, ka man vajag vairāk socializēties un veidot kontaktus, tāpēc aicina sev līdzi uz "pasēdēšanām". Jā, reizēm jāaiziet, pieklājība pēc, bet kopumā man nepatīk. Es jūtos lieka starp viņa draugiem. Vakar es atteicu doties viņam līdzi un viņš izmeta, ka sociizējoties patiesībā cilvēks kļūst gudrāks un man arī noderētu, savādāk es kā tāds mežonīgs, kurš neesot redzējis civilizāciju un no visa baidas. Ja, varbūt tas nav domāts kā uzbrauciens, bet man tas tā skan, jo viņš zina, ka esmu kautrīga un noslegta sevi un es jau tā kāpju sev pāri tajās reizēs, kad piekrītu doties līdzi. Labi, tas ir viens.
Otrs ir par darbu. Es strādāju par algu nedaudz zem 700 uz rokas, viņš peļņa mēnesi virs 1000 un viņa darbs ir mazāk nogurdinošs, daudz brīvāka grafika un princip viņš var pata izvēlēties, kad strādāt. Un viņš ik pa laikam ieminās, ka interesanti esot, ka man jāsvīst darba un jamokaa studijā bija, bet viņam salīdzinoši halava un saņem vairak.
Vai par to, ka ir ļoti dīvaini, ka man 22 gados.nav autovadītāja tiesību un visi var nolikt.
Tapt iemināa, ka par mani neko nezina un viņam sāpīgi, ka neatklajos, lai gan tā galīgi nav.Vienigīa ko nestastu - par kašķiem savā ģimenē, jo tas lietas man ir dziļi personīgās un es nevēlos par to runāt. Visu pārējo es stāstu.
Arī par majas darbiem... vienreiz pateicu, ka neprotu buktētaa bikses gludināt, viņš pateica, ka dīvaini, sievietēm tas ir jāprot un varu pamācīties
Vai kad randinvakram nopērku kādu dzērienu, viņš vienmēr saka, ka man sūdīga gaumē un viņš tādus nedzer
Tāpat arī intīmajā dzīvē, es redzu, ka viņš bieži vien nepabeidz un man ir domas, ka tā ir mana vaina.
Iespējams viss ir manā galvā, bet ik pa laikam es jūtos tā, ka esmu derīga tikai lai sagatavotu ēst, padarītu māju darbus un kliedētu viņam vientulību un ka es neesmu sieviete, ko viņš vēlas sev blakus...
Zinu, ka jāsakārto.mana galva, bet..
17.08.2022 09:34 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
29090, virtuāls high five! Ļoti piekrītu.
Vai Tu pati esi laimīga un piepildīta, dzīvodamās savā kautrīgumā un introvertumā? Ja jā, tad Tev nav sevi jāspiež būt citādākai, tāpēc, ka draugam, kolēğim, krustmātei vai krutajām meitenēm tas liekas galīgi garām. Kamēr šīs rakstura iezīmes netraucē Tev pašai pilnvērtīgi dzīvot, Tev nav sevi "jāpiegriež" pēc kādam ērtāka šablona. Jā, attiecības ir nebeidzams kompromisu maratons, nevar arī egoistiski piecirst kurpīti un pateikt - esmu tāda un viss!, bet nevajag sevi brutāli lauzt un izlikties par citu cilvēku. Laimīguma tajā būs vēl mazāk.
Un draudziņš Tev tāds vēl, atvainojos, nepieaudzis izklausās. Vai arī ir ceļā uz atklāsmi, ka varbūt šis podiņš un vāciņš īsti kopā nedarbojas.
17.08.2022 16:53 |

Reitings 422
Reģ: 07.07.2020
Olly30 @ 17.08.2022 14:35
gribēju vēl pajautāt.Vai esi piefiksējusi par sevi ko labu pasaka no drauga ? Jebkādu sīkumu? Un vai esi ari kautko labu pateikusi,vai aizradijusi pati?gribētu no tavas puses dzirdēt par komunikāciju

Esmu piefiksējusi labu no viņa, jā, piemēram, ka es viņam liekos ļoti skaista. Ka garšīgi gatavoju uc.
Pati es nepārmetu viņam īsti neko un tā laikam ir problēma, jo es drīzāk paklusēšu, ja man kaut kas nepatiks neka teikšu. Es vienkārši nevaru cilvēkam sākt dirsr virsū par to , ka viņš, piemēram , kārtējo reizi nenomazgaja traukus vai nokavēja tikšanos, vai kļuva dusmīgs , kas man lika justies slikti.
Es netausos sevi pataisīt par labino un apzinos, ka no savs puses man vajadzētu būt tiešākai, bet konkrēti pārmest tikpat kā nemēdzu.
17.08.2022 19:59 |

Reitings 869
Reģ: 20.06.2022
Meitenex @ 17.08.2022 19:59

Esmu piefiksējusi labu no viņa, jā, piemēram, ka es viņam liekos ļoti skaista. Ka garšīgi gatavoju uc.
Pati es nepārmetu viņam īsti neko un tā laikam ir problēma, jo es drīzāk paklusēšu, ja man kaut kas nepatiks neka teikšu. Es vienkārši nevaru cilvēkam sākt dirsr virsū par to , ka viņš, piemēram , kārtējo reizi nenomazgaja traukus vai nokavēja tikšanos, vai kļuva dusmīgs , kas man lika justies slikti.
Es netausos sevi pataisīt par labino un apzinos, ka no savs puses man vajadzētu būt tiešākai, bet konkrēti pārmest tikpat kā nemēdzu.
bilde jau palika skaidrāka.Tas ka ievēro ,ka pasaka kautko labu arī.ir tads solītis ,ka neesi nemaz tik slikta un neforša.problēma ir tajā ka tu pati apzinies,ka tu nepasaki ,kas tevi neapmierina.un tas krājas.kopā ar saviem kompleksiem ari veidojas šis."sajūta, ka deru tikai ēst gatavošanai un vientulibas kliedešanai".Megini atrast lidzsvaru.atklāti pasaki ,kas neapmierina,bet ari no sirds palieli,kas ir forši no viņa puses".pastāsti ka tev nav vēlmes atrasties lielās kompānijas,bet labrāt pavaditu laiku divatā arpus mājas,vai četratā ar kādu pāri(varbūt ir kāds pāris ,no draugu loka ,ar ko jūties ērti).Megini sataustit līdzsvaru.un ja viņš sāks atsaukties, tad attiecibas uzlabosies.Ja ne.nebūs tavs cilvēks.
17.08.2022 20:21 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Meitenex @ 17.08.2022 19:59

Pateikt normāli,ka Tevi kas neapmierina,vai liek justies slikti nav ne d....šana virsū,ne arī pārmetumi,ir jārunā par lietām,kas nav ok Tev.
Tu klusē,bet otrs uzskata,ka viss ir labi,bet attiecībās ir jārunā ar otru taču.
Mācies otram pateikt savas izjūtas un sajūtas.
17.08.2022 21:41 |

Reitings 91
Reģ: 29.09.2022
Sāc sevi mīlēt.
29.09.2022 10:47 |

Reitings 311
Reģ: 04.05.2021
Fuj! Es lasu un brīnos, cik ļoti Tu vari atļaut sevi bradaat?!
Cik ilgi juua esat kopaa?
Tev ir tikai 22 gadi! Tu vēl tikai attīsties! Meklee sevi, Tev dziive viss vēl mainīsies 1000x tici man!
Es arī esmu introverts cilvēks, pēc horoskopa - Jaunava. Man ir grūti atvērties cilvēkiem.. un parasti ir japiet laikam , kad jūtu , ka ir tas connection ar otru! Līdz tam briidim esmu bijusi gan “iedomiigaa” , gan “ paraak klusā”.
Nē!! Tevii nav vaina.. varbut mums traucē tas, ka citi ir “par skaļu” ?
Sāc cienīt un miilet sevi. Draugs tevi pazemo! Salidzina cik pelni tu un cik vinjsh? Taapec vinjs tevi arii bradaa par alko izvēli un visu paarejo. Jo viņs tak ir LIELAIS pelnitajs (jūtas augstāks par tevi).
Cik daudz prasa tas, ka cilvēks vienkārši atbildētu - es parasti izveelos citu vīnu, bet labi, šoreiz pagarašosim šo!
Vai arī cilveeks, kas var pamotiveeet nolikt kaut vai taas pašas tiesības. Ir vajadziigs cilveeeks, kas grib tevi virzīt uz labaakaam lietaam, dziivi. Nevis paZemot un graut tavu pašapziņu! Padomaa!
Agrak vai veelak juus tapat skjirsieties. Jo nekad nebūs pietiekami labi :))
Fuj, kaa man riebjas šitaadi viirieši.
29.09.2022 19:46 |

Reitings 311
Reģ: 04.05.2021
Pateikt to, cik tu esi skaista - viņi visi to māk. Bet redzēt padziļinātāk - nemāk.
Vai tu būsi skaista arī nākamajā dienā kad būsi noraudājusi visas acis pa nakti?
Es nedomaaju, ka Tevi ir probleema. Tu vienkārši atļauj viņam Tā riikoties!
29.09.2022 19:50 |

10 gadi
Reitings 241
Reģ: 27.06.2014
Čalis izklausās pēc narcisa.. čalis, kurš pelna mazliet vairāk par 1k un vēl uzdrošinās pretīgi komentēt kaut ko?
Labāk bēdz, kamēr vari! Ticu, ka pelnīsi vairāk, i noliksi tās tiesības, i iemācīsies buktēt bikses. Bet ne viņam. :)))
29.09.2022 20:31 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Zane313 @ 29.09.2022 20:31
Čalis izklausās pēc narcisa.. čalis, kurš pelna mazliet vairāk par 1k un vēl uzdrošinās pretīgi komentēt kaut ko?
Labāk bēdz, kamēr vari! Ticu, ka pelnīsi vairāk, i noliksi tās tiesības, i iemācīsies buktēt bikses. Bet ne viņam. :)))
Būtu apgrieztās lomās, jūs nodirstu čali ko viņš tur vispār čīkst lupata...
29.09.2022 21:21 |

Reitings 2877
Reģ: 19.05.2022
Pārlieku kautrīgums varētu būt kāds mutisma paveids. Principā jāaiziet pie kāda laba speciālista, kurš ieteiks risinājumus.
Otrs- jebkurai sievietei ar savu vīrieti ir jājūtās labi, ja tā nav, tad tas nav viņas vīrietis. Un nav nozīme kg, izskatam, dg, klibai kājai vai tiesību neesamībai. Jebkurš cilvēks var tikt cienīts un mīlēts. http://maminuklubs.lv/bebitis/eksperta-viedoklis-diagnoze-selektivais-mutisms-260184/
29.09.2022 22:06 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019
Viņš Tevi uztur, ja jau Tev bikses jāgludina? Nē? Nu tad lai pats gludina savas parpalas.
Un kopš kura laika sieviete uz randiņiem alko pērk? Lai kungs pērk pēc savas gaumes ar savu ūber krutāko algu.
Beidz viņam iztapt un dari to, kas pašai patīk, ja šim kas nepatīk, lai vācas, pietiek vīriešu, kuri prot izrādīt elementāru cieņu pret sievieti.
30.09.2022 11:12 |

Reitings 231
Reģ: 19.01.2015
Auuuučč, sāpīgi lasīt. Jā, tā ir reāla noniecināšana. Un wtf, katrai meitenei būtu jāmāk buktētas bikses gludināt? Mēs dzīvojam kurā gadsimtā? Es vispār drēbes gludināt nemāku, man draugs māk un pats gludina, un ja es kādreiz no viņa saņemtu par to pārmetumu, viņš no manis ar to gludekli atrautos. 😂 Bet es zinu, ka viņš man nekad to nepārmestu.
Draugs Tev ir kādreiz pajautājis vai Tu gribi nokartot vadītāja apliecību? Ir cilvēki, kuri negrib, kuri baidās, kuriem nepatīk vadīt auto, kuriem ir citas prioritātes/nauda aiziet citur. Ja Tu to vēlies, ticu, ka kādreiz izdarīsi, bet Tev nav tas jādara viņa dēļ. Ja nevēlies, tas arī ir Ok. Es zinu vairākus cilvēkus, kuri vienkārši negrib.
“viņš izmeta, ka sociizējoties patiesībā cilvēks kļūst gudrāks un man arī noderētu, savādāk es kā tāds mežonīgs, kurš neesot redzējis civilizāciju un no visa baidas” - Tu zini, man izklausās, ka viņš pats baigais gudrinieks nav kļuvis no visas savas socializēšanās. 😂 Jā, es piekrītu, ka sarunas ar citiem var pavērt jaunas iespējas, var paplašināt redzesloku utt., bet, ja Tu esi introverta un ar viņa draugiem nejūties ērti, iespējams, ka tie nav cilvēki priekš Tevis. Es arī ne vienmēr eju draugam līdzi uz pasēdēšanām un ne vienmēr ņemu viņu līdzi, un ja man pajautā, kāpēc neesmu ar draugu, atbilde ir vienkārša - viņš negribēja. Neuzskatu, ka man par to būtu jākaunas, ka pieaudzis cilvēks pats izvēlējās vai nākt man līdzi vai nē. Ja esi kautrīga, es Tev ieteiktu pie tā piestrādāt, pārkāpt pāri kautrīgumam, ja vajag tad parunāt ar kādu speciālistu un saprast no kurienes tas kautrīgums ir nācis, jo introverts nav tas pats, kas kautrīgs, bet to darīt tikai un vienīgi sevis pašas dēļ, nevis drauga dēļ, jo es nezinu vai viņš ar tādiem komentāriem mēģina Tev palīdzēt vai arī viņš vienkārši ir kretīns, bet viņš noteikti neizvēlas pareizos vārdus. Šitā viņš Tavu pašvērtējumu sagraus tikai vēl vairāk.
Un jā, ja Tev nepatīk kaut kas, ko viņš izdara, vajag viņam vienkārši pateikt. Braukšana virsū nekad nepalīdz, bet vienkārši pateikt un rast situācijai kaut kādu risinājumu ir diezgan svarīgi attiecībās. Diez vai Tu visu mūžu gribi turēt sevī visu un tikmēr pati klausīties, ka neesi tāda vai šitāda, kādu nu viņš savā galvā ir Tevi iedomājies.
30.09.2022 20:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)