Motherofdragons @ 17.08.2022 13:14Man vienīgajai šķiet, ka autores draugs ir toksisks cilvēks un no viņa būtu jātiek vaļā?
Meitenex @ 17.08.2022 14:05
Nav viss jau tik melns.
Vienkārši katra piezīme, ka, piemēram, "es tādu alkoholu nedzeru, es dzeru labu alkoholu un tu nopirki sūdu"(toreiz tas bija rozā vīns, kuru sen gribēju notestēt, bet saņēmu tāda tipa piezīmi, jo labi esot tikai sarkanie sausie vai sliktākajā gadījumā baltais, bet rozā susla. Var jau būt, bet es sagatavoja vakariņas un gribēju iepriecināt, bet tā vietā saņēmu nosodījumu..), vai arī "kāpēc tu nevari aiziet socializēties ar maniem draugiem, nāks par labu tev" un "man kauns ka.mama meitene nevar atnākt ar mani, visi prasa un ko man teikt?"
Man visu laiku ir sajūta, ka es neesmu tāda, kādu viņš vēlas un jebkā ko daru sliktilv.
ar tam sāpigajam tēmam ir tā ,ka ģimenes kašķi ir tik sāpīgi ,ka nevēlies ne ar vienu dalīties,tadas tēmas ne vienmer labi atklāt, jo" karstos "brīžos var tik izmantots pret tevi pašu.Es esmu apdedzinajusies ar šo.Uzticejos un savu sāpi izstāstīju.(arī par ģimeni)tajā posmā ,kad attiecibas saasinājas, manu vājo sāpīgo vietu izmantoja pret mani pašu.strīdos praktiski vienmēr tiks izmantota vāja vieta.lai "piebeigtu".Lai cik mīloši,saprotoši u.t.t cilveki būs,ne vienmēr viņi ari tādi paliek..P.s.runa ir par pamatigiem strīdiem,konfliktiem,kas kādreiz vismaz vienreiz izveidojas katra pāra kopdzīvē.Lula @ 17.08.2022 11:14cutiecutie labi pateica, man tieši tā bija, kautrīgums sāka pazust līdzko cēlās pašpārliecinātība. Atradu savu īsto karjeru, citos veidos cēlu pašvērtējumu un kautrīgums sāka pazust.
Kā arī - tiešām īstie cilvēki un īstā kompānija var daudz ko mainīt. Manā draugu laukā daži ir introverti, bet savā draugu kompānijā jūtas ļoti labi.
Īsumā izsaktās tā, ka tavs puisis grib socializēties, izmēģināt jaunas lietas, bet tu īsti to nevēlies. Tad tikai jāsaprot vai tiešām, tiešām nevēlies, vai vienkārši esi nepašpārliecināta par iespējām atrast draugus vai mainīt darbavietu.
Par izrunāšanos - ja nerunā par sāpīgu tēmu, kas tevi uztrauc, tad tikai loģiski, ka puisim šķiet, ka tu neatklājies. Tu viņam nerādi veselu šķautni no savas personības, tas rada sajūtu, ka neuzticies. (Man ir tieša pieredze ar šādu cilvēku, kurš negrib runāt par sāpīgām tēmām, zinu, ko saku).
gribēju vēl pajautāt.Vai esi piefiksējusi par sevi ko labu pasaka no drauga ? Jebkādu sīkumu? Un vai esi ari kautko labu pateikusi,vai aizradijusi pati?gribētu no tavas puses dzirdēt par komunikācijuMeitenex @ 17.08.2022 14:05
Nav viss jau tik melns.
Vienkārši katra piezīme, ka, piemēram, "es tādu alkoholu nedzeru, es dzeru labu alkoholu un tu nopirki sūdu"(toreiz tas bija rozā vīns, kuru sen gribēju notestēt, bet saņēmu tāda tipa piezīmi, jo labi esot tikai sarkanie sausie vai sliktākajā gadījumā baltais, bet rozā susla. Var jau būt, bet es sagatavoja vakariņas un gribēju iepriecināt, bet tā vietā saņēmu nosodījumu..), vai arī "kāpēc tu nevari aiziet socializēties ar maniem draugiem, nāks par labu tev" un "man kauns ka.mama meitene nevar atnākt ar mani, visi prasa un ko man teikt?"
Man visu laiku ir sajūta, ka es neesmu tāda, kādu viņš vēlas un jebkā ko daru sliktilv.
Vienkārši katra piezīme, ka, piemēram, "es tādu alkoholu nedzeru, es dzeru labu alkoholu un tu nopirki sūdu"(toreiz tas bija rozā vīns, kuru sen gribēju notestēt, bet saņēmu tāda tipa piezīmi, jo labi esot tikai sarkanie sausie vai sliktākajā gadījumā baltais, bet rozā susla. Var jau būt, bet es sagatavoja vakariņas un gribēju iepriecināt, bet tā vietā saņēmu nosodījumu..)
Olly30 @ 17.08.2022 14:26ar tam sāpigajam tēmam ir tā ,ka ģimenes kašķi ir tik sāpīgi ,ka nevēlies ne ar vienu dalīties,tadas tēmas ne vienmer labi atklāt, jo" karstos "brīžos var tik izmantots pret tevi pašu.Es esmu apdedzinajusies ar šo.Uzticejos un savu sāpi izstāstīju.(arī par ģimeni)tajā posmā ,kad attiecibas saasinājas, manu vājo sāpīgo vietu izmantoja pret mani pašu.strīdos praktiski vienmēr tiks izmantota vāja vieta.lai "piebeigtu".Lai cik mīloši,saprotoši u.t.t cilveki būs,ne vienmēr viņi ari tādi paliek..P.s.runa ir par pamatigiem strīdiem,konfliktiem,kas kādreiz vismaz vienreiz izveidojas katra pāra kopdzīvē.
to jau nevar paredzet,kads tad cilveks attiecibu sākumā ir un kāds būs vēlak.ja tas būtu iespejams.nebutu tik daudz šķiršanos,salauztu cilvēku.ja nēesi parliecināts,ka vēlies,lai par tevi zin visu lidz pedejam "kaktiņam" tas cilvekam ari nav jāspiež, pienāks laiks un izstāstis.tas jau nenozīmē,ka pilnigi visu slēpj.ir cilvēki,kas nelabprāt jaunas attiecībās par bijušajiem ,jo kādam ir bijuši sāpigas šķiršanās.Nav tādu attiecību,kuras ir pasargātas no pilnigi visa. Lai cik sākuma izskatitos rožainiLula @ 17.08.2022 15:15
Tas viss ir saprotami, bet nevar tādas bagāžas vilkt līsdzi jaunās attiecībās. Tas, ka kāds to izmantoja pret tevi, nenozīmē, ka kāds cits darīs to pašu.
Ja domā, ka pilnīga atklātība tevi padarīs ievainojamu un viņš to noteikti kaut kad izmantos, tad jums nav stabili pamati
Meitenex @ 17.08.2022 14:05
Nav viss jau tik melns.