Nesen uzsaku jaunas attiecības ar vīrieti, kurš bija jau pazīstams dažus gadus.
Un mani ļoti samulsināja viņa vēlme lai pamainu savus ieradumus.
Piemēram: 1. Pīpeju saltus. Parastas cigaretes ne, smaka nepatīk. Pats ļoti retu reizi uzsmeke, bet es regulāri un teica lai to nedaru uzreiz. Jautāju kāpēc tas tik svarīgi ja nesmird un mēs neplānojam bērnu, tur nebija tādi spēcīgi argumenti. Bet šo es vēl kaut ka saprotu, kaut arī pašai šķiet salti piedodama lieta.
BET samulsu es pie otra viņa ierosinājuma.
Vins vēlas lai nodarbojos ar sportu (man pašai ir citi hobiji), jo tad būšu tjipa enerģiskāka un labāk jutīšos utt. Sākuma es padomāju, ka vins vēlas lai uzlaboju savu formu, bet tas it ka neiet kopā ar to, ka vins teica, ka viņam patīk mans augums. Kāds vēl viņam ieguvums ja nodarbošos ar sportu kuru tāpat nevaram kopā darīt (tieši to konkrēto veidu ko ieteica man) es nevaru iedomāties.
Man neviens vīrietis neko nav jautājis vai devis mājienu, ka vēlētos lai ko mainu ieradumos, pie tam tik ātri, ka jutos samulsusi. Pirmajā brīdi domaju, ka ir ok, jo šis jau tas labas lietas, bet ilgāk padomājot tomēr neomulīgi, jo tāda sajūta, ka grib lai mainos kas nozīme, ka nenovērtē to kāda esmu jau tagad.
Ka jūs justos par to?
Nevajag filosofēt par to vai salti ir pieciešami vai nav, bet drīzāk ka justos ja tādi ierosinājumi ko uzlabot sevi tiktu jums doti.