Braukt vari bez, tiesības ņemt līdz nav obligāti, es pat neatceros kad man pēdējo reiz CP pārbaudija dokumentus, varbūt 10 gadi atpakaļ.raspberryyy @ 13.08.2022 13:31Pazaudeju maku, kura bija tiesibas. Kaut kur dzirdeju, ka tagad pietiek tikai ar id karti, vai ta ir patiesiba?
ja apturot liek uzradit dokumentus, tad pietiek ar id karti, tā es to domāju.mollia @ 13.08.2022 14:03Pietiek kam? Tad jau tiesības kā apliecinošo dokumentu vispār neizsniegtu. Zvani/raksti CSDD
Aldis15 @ 13.08.2022 14:13Braukt vari bez, tiesības ņemt līdz nav obligāti, es pat neatceros kad man pēdējo reiz CP pārbaudija dokumentus, varbūt 10 gadi atpakaļ.
es tā arī domāju, ka braucot līdzi nevajag. Bet vai dokumentu kā tādu man vajag? Varbut stulbs jautajums, itka jau liekas ka vajadzetu 😄Aldis15 @ 13.08.2022 14:13Braukt vari bez, tiesības ņemt līdz nav obligāti, es pat neatceros kad man pēdējo reiz CP pārbaudija dokumentus, varbūt 10 gadi atpakaļ.
paldies!Mežakaķis @ 13.08.2022 23:20ID der, ja auto uz Tava vārda un tad nevajag tehnisko pasi. Ja tiesības kāds atradīs un nodos CSDD vai policijai, dokuments skaitīsies nederīgs un tad jau sanāk, ka brauc bez tiesībām kā tādām vispār un būs sodiņš.