Sveicināti, te džeks.
Īsi, konkrēti un bez jebkāda filtra vēršos ar jautājumu.
Es nezinu vai te ir kāda/-s (var arī privāti uzrakstīt), bet vēlētos painteresēties sev interesējošā tēmā. Precīzāk sakot par interneta modeļ-kameru darbu, kuru var veikt patstāvīgi mājās.
Vai kādam foruma cilvēkam ir ar to pieredze?
Esmu dzirdējis, ka pāriem ir lielākas iespējas izsisties, nopelnīt daudz vairāk, būt pamanāmākiem. Protams esmu viens, nav otra, tāpēc apsveru mājas apstākļos mēģināt viens. Vai arī pārcelties uz kādu citu pilsētu, iekārtot nelielu mājas studiju un aiziet. Šeit kur dzīvoju ir mazliet grūtāk, bet ne par to runa. Summas padzirdēju, ka var nopelnīt palielas + iespējams nobloķēt sev nevēlamās valstis, piemēram, Latviju. (nu neskaitot tos, kas izmanto VPN)
Kur vislabāk ir to mēģināt un sākt? Personīgi liekas labs variants ir chaturbate.com vietne! Domāju 6-10h dienā mēģināt un kādas 3-5 dienas nedēļā. Vismaz iekš iesākuma, tad jau redzēs un skatīsies situāciju tālāk. Gribētu kā minimums 1 vai 2 mēnešus pamēģināt.
Šī tēma ir nopietna. Izskatu visas idejas, ieteikumus, komentārus. Labprāt pamēģinātu ar kādu kopā, bet ļoti šaubos vai kādu tas interesēs, bet pieredzes stāstus paklausītos. Zinu, ka Latvijā ir cilvēki, kas ar šo nodarbojas, tikai slēpjas zem citu valstu karogiem. Protams man ir kompleksi, bet gribu saņemties un pamēģināt. Ceru, ka te forumā esošie cilvēki būs ar sapratni un bez nosodījuma.