Ģimene burkā.

Reitings 393
Reģ: 09.05.2022
Sākās jauna sezona. Kuģi standartā un protams jaunā ģimene arī nasing spešel kā teiktu mūsu viena persona no politiskā loka, laimīgi mūžīgi mūžos, bet par Agritu gan man acis uz kātiņiem, ko viņa darīs ar to 20gadnieku tikko tik mātes pienu noslaucījis no lūpām un ko tas 20gadnieks darīs ar 40gadīgu sievieti ar 5 bērniem , vai tas man vienai liekas whaat? 😅
12.08.2022 13:40 |

Reitings 122
Reģ: 18.09.2024
Knita @ 22.09.2024 07:57

Un tanī pat laikā 100€ peldostīmam ir ok, braukt uz Tenerifi ir ok. Hallo, jums tur īsti nav kur dzīvot, kāda vēl Tenerife.

"Mīlas nometnē" (šovs) viņi uzvarēja šādi- šovam beidzoties bija jāsaliek mērķi un viņiem tie bija materiāli - nopirkt mašīnu un vēl kaut kas (citiem bija - atmest dzeršanu, iemācīt bērniem rutīnu un kaut kas tāds). Pēc kāda laika saiet un uzvar tas, kurš sasniedza mērķus. Protams, nopirkt mašīnu vieglāk nekā atmest atkarību. Tā šie vinnēja. Turklāt tajā ceremonijā par uzvaru viņi balsoja par sevi (katram bija 1 balss, arī vadītājiem Ainai Poišai un vēl seksologam, par sevi nevarēja balsot) to atklāja, bet viņus neizslēdza, laikam to balsi neņēma vērā vai lika pārbalsot. Vadītāji nobalsoja par viņiem un tā viņi uzvarēja. Neviens cits dalībnieku pāris par viņiem nebalsoja. Citi dalībnieki pēc šova draudzējas, brauc ciemos. Vienreiz pie Līvas aizbrauca un šova nobeigumā Līva šausminājās, cik briesmīgi bērni citiem dalībniekiem, atstāja tādu bardaku pēc ciemošanās pie viņiem. Vēl nolika to vīrieti, kas cenšas atmest dzeršanu, ka reāli viņš tomēr iedzēra kaut ko.
Neviens ar Līvu un Mārtiņu tur nekomunicēja vairāk pēc šova. 😁 sekoju Katrīnai Blauai, kas arī piedalījās un bieži ciemojas pie citiem.
22.09.2024 09:56 |

Reitings 2558
Reģ: 09.06.2024
Tai Līvai nav zvaigžņu slimība? Pie tādiem uzskatiem, ka uz viņu baigi lidmašīnā skatījušies, ka grūtniece lido?😳 vai tad tiešām kāds tam vispār pievērš uzmanību?
23.09.2024 23:57 |

Reitings 2518
Reģ: 30.05.2024
Līvas Threads profilu palasot, arī šķebina. Viņa ir nenormāli augstprātīga, bet bez pilnīgi jebkāda pamatojuma. Tie Insta storiji, kur viņa close-up filmē seju, ir vispār neskatāmi, sevi uzskata par nu mega influenceri…
Tā vīrieša gan man nav žēl, viņš pats tām abām sievietēm neko pretī nespēj bilst. Tad nu arī uzrodas tās, kas pasit zem tupeles, tāpat kā Beitikai.
24.09.2024 12:49 |

Reitings 30
Reģ: 25.07.2019
Līva tiešām šķiet augstprātīga taču par Līvas mammu Lailu es nevarētu to teikt. Viņa agrāk laukos bija skolotāja ( Bioloģijas un Ķīmijas) vienmēr ir šķitusi jauka, kura nekad nebļāva uz saviem skolniekiem bija ļoti interesantas pie viņas stundas. Tad kad nomira viņas mamma(Līvas vecmamma) ko viņa gāja apraudzīt tad Līva bija gribējusi lai mamma nāk dzīvot pie viņas un Laila jau skaitās pensijā, jo kā nekā ir jau 69 gadi, tad viņi visu pārdeva ciemā un devās lai pieskatītu mazmeitu sākumā. Nedaudz Līva ar savu mammu ir pretstats, bieži vien Laila kaut kādās lietās pat aizstāv Mārtiņu.
25.09.2024 07:29 |

Reitings 5072
Reģ: 05.12.2021
Tā Līva viena brīdī ir saspiedusies un palikusi tiešām lecīga un augstprātīga. Iespējams TikTok sagrozīja galvu, tad mīlas šovs, tagad burkā. Nu slavenība pizdec.
Jo kad viņa tiko saka filmēt tiktokus par spēlēm. Man viņa likās jauka un interesanta. Un tad spēles ko viņa rādīja. Tik daudz interesantu un neredzētu spēļu bija. Man tiešām patika. Bet izrādās piga. Pretīga bāba
25.09.2024 08:45 |

Reitings 2792
Reģ: 11.04.2023
Andzela123 @ 25.09.2024 07:29
Līva tiešām šķiet augstprātīga taču par Līvas mammu Lailu es nevarētu to teikt. Viņa agrāk laukos bija skolotāja ( Bioloģijas un Ķīmijas) vienmēr ir šķitusi jauka, kura nekad nebļāva uz saviem skolniekiem bija ļoti interesantas pie viņas stundas. Tad kad nomira viņas mamma(Līvas vecmamma) ko viņa gāja apraudzīt tad Līva bija gribējusi lai mamma nāk dzīvot pie viņas un Laila jau skaitās pensijā, jo kā nekā ir jau 69 gadi, tad viņi visu pārdeva ciemā un devās lai pieskatītu mazmeitu sākumā. Nedaudz Līva ar savu mammu ir pretstats, bieži vien Laila kaut kādās lietās pat aizstāv Mārtiņu.

Pareizi saprotu!
Meitai savajadzējās aukli mājkalpotāju, pārdeva mātes īpašumu laukos un paņēma pie sevis 😁
Ka tik arī dzīvoklis nav pirkts par mātes lauku īpašuma naudu 😁
25.09.2024 08:58 |

Reitings 3543
Reģ: 03.06.2023
akul12 @ 25.09.2024 08:58

Pareizi saprotu!
Meitai savajadzējās aukli mājkalpotāju, pārdeva mātes īpašumu laukos un paņēma pie sevis ?
Ka tik arī dzīvoklis nav pirkts par mātes lauku īpašuma naudu ?

Ja es nejaucu,tad tā mamma teica,ka no trim(?) istabām atnākusi uz vienu.
Mamma man šķiet jauka,bet Līva, īsta velna vecene! 😃🙈 Skatījos vakardienas sēriju, šausmas, kā viņa pret to vīru attiecas,bet tas vīrs jau arī baigais ņuņņa. Nebrīnos,ka viņa ģimene īsti nesatiek ar to Līvu,Ja manam dēlam,brālim būtu tāda sieva,es nezinu par kuru man būtu vairāk kauns,par viņu, kurš to pieļauj,vai Līvu,kura tā uzvedas.
25.09.2024 09:15 |

10 gadi
Reitings 6580
Reģ: 05.08.2013
Sunlight @ 24.09.2024 12:49
Līvas Threads profilu palasot, arī šķebina. Viņa ir nenormāli augstprātīga, bet bez pilnīgi jebkāda pamatojuma. Tie Insta storiji, kur viņa close-up filmē seju, ir vispār neskatāmi, sevi uzskata par nu mega influenceri…
Tā vīrieša gan man nav žēl, viņš pats tām abām sievietēm neko pretī nespēj bilst. Tad nu arī uzrodas tās, kas pasit zem tupeles, tāpat kā Beitikai.

Kā viņu tur var atrast? Man kaut kā neizdodas.
Paskatījos vienu sēriju, man ļoti vizuāli jau atgrūž tā sieviete. Tās sažmiegtās acis un omes zandeles arī neglaimo.
25.09.2024 10:06 |

Reitings 2518
Nu par aizžmiegtajām acīm gan gluži nevajadzētu - redzot viņas brilles, ir skaidrs, ka cilvēkam redzes problēmas…
25.09.2024 15:01 |

Reitings 792
Reģ: 14.03.2014
Sunlight @ 25.09.2024 15:01
Nu par aizžmiegtajām acīm gan gluži nevajadzētu - redzot viņas brilles, ir skaidrs, ka cilvēkam redzes problēmas…

Diezgan daudz gadus atpakaļ strādājām kopā ar Līvu, toreiz likās diezgan sakarīga, mazliet cimperlīga un dažreiz pēc uzvedības atgādināja mazu meiteni, bet bez iedomības. Varbūt tāds ir viņas mērķis - izveidot sev tādu tēlu TV, jo kā mēs zinam visvairāk runā par sliktajiem un sabiedrībai nesaprotamiem tēliem, ap labajiem tēliem nav nekādas ažiotāžas. 😁
Un jā, redze jau toreiz viņai bija super slikta, kaut kas ap -10.
25.09.2024 15:24 |

Reitings 674
Reģ: 02.03.2022
Nu, tupeņu vīrs ir tāds kā vienā ziņu raidījumā pierakstīja ""mīksts, čamdāms puisītis" vsp nekā vīrišķīga, bet, cepuri nost, kā podiņš ar vāciņu abi divi.
25.09.2024 16:16 |

Reitings 2558
akul12 @ 25.09.2024 08:58

Pareizi saprotu!
Meitai savajadzējās aukli mājkalpotāju, pārdeva mātes īpašumu laukos un paņēma pie sevis ?
Ka tik arī dzīvoklis nav pirkts par mātes lauku īpašuma naudu ?
Nu tad man bija pareiza doma, ka viņi paši dzīvo pie mammas! Līva ir ļoti nepatīkams sievišķis! Kā tā zoss bija iedomājusies, ka uz viņu visss ļotaks skatās 🙈 vai ir uz ko skatīties? Tikai kā uz apsmiekla objektu un glupu neveiksminieci! Kura savu stulbumu izrāda TV
26.09.2024 15:05 |

Reitings 2558
Apbrīnoju tos tupakus kuri piedalās šovos ar saviem totāla stulbinga plāniem un dzīves stāstiem! Vieni bērnus nobaro kā rukšus, cits nespēj bez mammas dzīvot utt. 🙈 visforšākais bija KrūmiņJūlis👌 paskatoties šad tad to vājprātu, es esmu noteikti laimīgākā sieviete pasaulē! 💃 kādēļ tādus mēslus jābāž televīzijā! Glazunovi ar savām narkotikām vispār spridzina, gan jau taisnība, ka vecis ir slepkava! Tiešām nav likumu, lai aizliegtu viņus pa Tv rādīt? Kur atrod tādas padibenes?🙈
26.09.2024 15:19 |

10 gadi
Reitings 13064
Reģ: 15.03.2012
Par to skatīšanos lidmašīnā, drīzāk gan cilvēki bija bažīgi, ka nesanāk piespiedu nosēšanās dēļ pēkšņām dzemdībām. Es gan nezinu, kāds viņai noliktais laiks, bet izskatās pēdējie metri un es arī uz tādu skatītos 🙈
26.09.2024 15:23 |

Reitings 2558
akul12 @ 22.09.2024 08:36

Nez vai bļodu ar siltu ūdeni pienes pēc seksa ?
Rīgai 2 istabu dzīvoklis ir luksus plašumi, zinot cik maksā pat tāds, kredīts 20-30 gadi. Bet iepazīšanās video likās, ka tomēr 3 istabas. Bērnu istaba, mammas istaba un viesistaba/guļamistaba.
nē protams mēs neko neesam ne pirkušas ne darījušas. Visas te esam augušas mucā un pa spundi barotas ah jā un dzīvojam zem egles. Arī par tirgus cenām neko nezinām! Kaut kā netīšām aiz pārskatīšanās pati par savu naudu nopirku divus dzīvokļis😳
26.09.2024 15:44 |

Reitings 2558
akul12 @ 22.09.2024 08:36

Nez vai bļodu ar siltu ūdeni pienes pēc seksa ?
Rīgai 2 istabu dzīvoklis ir luksus plašumi, zinot cik maksā pat tāds, kredīts 20-30 gadi. Bet iepazīšanās video likās, ka tomēr 3 istabas. Bērnu istaba, mammas istaba un viesistaba/guļamistaba.
Tu man bļin atgādināji čigānu krāpnieku riepu kripto austri. Vot vēl viņa šovā pietrūkst!🙈 mums sanāk tā, ka lai tiktu Tv jābūt neveiksminiekam, nu vot tādam, ka līdz ručkai duraks un neveiksminieks, kurš savā debīlismā sevi uzskata par holivudas zvaigzni. Tad vēl topčikā būs ja lietosi, tirgosi narko un vēl slepkavosi! Topčiks slepkavas Bindres, narkomāni tirgoņi arī Kambals ar čuhanku Olgu, glazinovi un visi kas vien rādīti pa Tv. Sāku cienīt Magoni prastu naivu nogribējušos veceni! Izskatās vienīgā normālā.
26.09.2024 15:56 |

Reitings 2518
Oi, Austri toč vajadzētu “Slavenībās bez filtra” 😂😂
26.09.2024 16:17 |

Reitings 2558
Krizdole @ 26.09.2024 15:23
Par to skatīšanos lidmašīnā, drīzāk gan cilvēki bija bažīgi, ka nesanāk piespiedu nosēšanās dēļ pēkšņām dzemdībām. Es gan nezinu, kāds viņai noliktais laiks, bet izskatās pēdējie metri un es arī uz tādu skatītos ?
Tas būtu vienīgais iemesls dēļ kā skatīties. Brauciens jau bija tikai lai šovā ko parādīt. Cita nekā nav, tikai veča nodirsšana līdiens mammas azotē, vīra Antiņa radu nidirsšana🙈 te redzu pirmo reizi dzīvē, ka bērns dzemdē bērnu! Tak no spēlītēm nav izaugusi. Te tāds autisma vaibs, sieviete kura nav garīgi vesela un pieskaitāma tādēļ jābūt mammas uzraudzībā. Par to seksu pat iedomāties nevaru, mammai jāliek ausis virsū, tad vēl mamma taisnojās TV, ka meitai sekss tomēr ir jo viņas bieži nav mājās, pastaigājās😂
26.09.2024 16:18 |

Reitings 48
Reģ: 15.12.2023
Es vēl tai pamuļķu kompānijai klāt varu iedomāties to pliko Lauru. Tā arī varētu šausmināt sabiedrîbu
26.09.2024 19:12 |

Reitings 2558
Sunlight @ 26.09.2024 16:17
Oi, Austri toč vajadzētu “Slavenībās bez filtra” ??
Nu to kriptočigānu toč vajadzētu! Uz vienu sezonu būtu noteikti interesantāk nekā ar visiem kuri bijuši. Nu ja dahadjagas tur tik ņem ta šis būtu tiešām interesants apskatei! Būtu i zaglis, i krāpnieks, melis, diedelnieks mož vēl kā minimums zāli pīpē! Šis vismaz kā tipāžs būtu interesantāks un foršs apsmiekla objekts😂 youtubē šodien noskatījos Sašas trešo video riepu austris 3. Tiešām ar prieku noskatījis👌 vismaz kāds to šmurguli izvilka tīrā gaisā👍 lai tie lētticīgie neziedo tam rupeklim
26.09.2024 23:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits