Knita @ 22.09.2024 07:57
Un tanī pat laikā 100€ peldostīmam ir ok, braukt uz Tenerifi ir ok. Hallo, jums tur īsti nav kur dzīvot, kāda vēl Tenerife.
Andzela123 @ 25.09.2024 07:29Līva tiešām šķiet augstprātīga taču par Līvas mammu Lailu es nevarētu to teikt. Viņa agrāk laukos bija skolotāja ( Bioloģijas un Ķīmijas) vienmēr ir šķitusi jauka, kura nekad nebļāva uz saviem skolniekiem bija ļoti interesantas pie viņas stundas. Tad kad nomira viņas mamma(Līvas vecmamma) ko viņa gāja apraudzīt tad Līva bija gribējusi lai mamma nāk dzīvot pie viņas un Laila jau skaitās pensijā, jo kā nekā ir jau 69 gadi, tad viņi visu pārdeva ciemā un devās lai pieskatītu mazmeitu sākumā. Nedaudz Līva ar savu mammu ir pretstats, bieži vien Laila kaut kādās lietās pat aizstāv Mārtiņu.
akul12 @ 25.09.2024 08:58
Pareizi saprotu!
Meitai savajadzējās aukli mājkalpotāju, pārdeva mātes īpašumu laukos un paņēma pie sevis ?
Ka tik arī dzīvoklis nav pirkts par mātes lauku īpašuma naudu ?
Sunlight @ 24.09.2024 12:49Līvas Threads profilu palasot, arī šķebina. Viņa ir nenormāli augstprātīga, bet bez pilnīgi jebkāda pamatojuma. Tie Insta storiji, kur viņa close-up filmē seju, ir vispār neskatāmi, sevi uzskata par nu mega influenceri…
Tā vīrieša gan man nav žēl, viņš pats tām abām sievietēm neko pretī nespēj bilst. Tad nu arī uzrodas tās, kas pasit zem tupeles, tāpat kā Beitikai.
Sunlight @ 25.09.2024 15:01Nu par aizžmiegtajām acīm gan gluži nevajadzētu - redzot viņas brilles, ir skaidrs, ka cilvēkam redzes problēmas…
Nu tad man bija pareiza doma, ka viņi paši dzīvo pie mammas! Līva ir ļoti nepatīkams sievišķis! Kā tā zoss bija iedomājusies, ka uz viņu visss ļotaks skatās 🙈 vai ir uz ko skatīties? Tikai kā uz apsmiekla objektu un glupu neveiksminieci! Kura savu stulbumu izrāda TVakul12 @ 25.09.2024 08:58
Pareizi saprotu!
Meitai savajadzējās aukli mājkalpotāju, pārdeva mātes īpašumu laukos un paņēma pie sevis ?
Ka tik arī dzīvoklis nav pirkts par mātes lauku īpašuma naudu ?
nē protams mēs neko neesam ne pirkušas ne darījušas. Visas te esam augušas mucā un pa spundi barotas ah jā un dzīvojam zem egles. Arī par tirgus cenām neko nezinām! Kaut kā netīšām aiz pārskatīšanās pati par savu naudu nopirku divus dzīvokļis😳akul12 @ 22.09.2024 08:36
Nez vai bļodu ar siltu ūdeni pienes pēc seksa ?
Rīgai 2 istabu dzīvoklis ir luksus plašumi, zinot cik maksā pat tāds, kredīts 20-30 gadi. Bet iepazīšanās video likās, ka tomēr 3 istabas. Bērnu istaba, mammas istaba un viesistaba/guļamistaba.
Tu man bļin atgādināji čigānu krāpnieku riepu kripto austri. Vot vēl viņa šovā pietrūkst!🙈 mums sanāk tā, ka lai tiktu Tv jābūt neveiksminiekam, nu vot tādam, ka līdz ručkai duraks un neveiksminieks, kurš savā debīlismā sevi uzskata par holivudas zvaigzni. Tad vēl topčikā būs ja lietosi, tirgosi narko un vēl slepkavosi! Topčiks slepkavas Bindres, narkomāni tirgoņi arī Kambals ar čuhanku Olgu, glazinovi un visi kas vien rādīti pa Tv. Sāku cienīt Magoni prastu naivu nogribējušos veceni! Izskatās vienīgā normālā.akul12 @ 22.09.2024 08:36
Nez vai bļodu ar siltu ūdeni pienes pēc seksa ?
Rīgai 2 istabu dzīvoklis ir luksus plašumi, zinot cik maksā pat tāds, kredīts 20-30 gadi. Bet iepazīšanās video likās, ka tomēr 3 istabas. Bērnu istaba, mammas istaba un viesistaba/guļamistaba.
Tas būtu vienīgais iemesls dēļ kā skatīties. Brauciens jau bija tikai lai šovā ko parādīt. Cita nekā nav, tikai veča nodirsšana līdiens mammas azotē, vīra Antiņa radu nidirsšana🙈 te redzu pirmo reizi dzīvē, ka bērns dzemdē bērnu! Tak no spēlītēm nav izaugusi. Te tāds autisma vaibs, sieviete kura nav garīgi vesela un pieskaitāma tādēļ jābūt mammas uzraudzībā. Par to seksu pat iedomāties nevaru, mammai jāliek ausis virsū, tad vēl mamma taisnojās TV, ka meitai sekss tomēr ir jo viņas bieži nav mājās, pastaigājās😂Krizdole @ 26.09.2024 15:23Par to skatīšanos lidmašīnā, drīzāk gan cilvēki bija bažīgi, ka nesanāk piespiedu nosēšanās dēļ pēkšņām dzemdībām. Es gan nezinu, kāds viņai noliktais laiks, bet izskatās pēdējie metri un es arī uz tādu skatītos ?
Nu to kriptočigānu toč vajadzētu! Uz vienu sezonu būtu noteikti interesantāk nekā ar visiem kuri bijuši. Nu ja dahadjagas tur tik ņem ta šis būtu tiešām interesants apskatei! Būtu i zaglis, i krāpnieks, melis, diedelnieks mož vēl kā minimums zāli pīpē! Šis vismaz kā tipāžs būtu interesantāks un foršs apsmiekla objekts😂 youtubē šodien noskatījos Sašas trešo video riepu austris 3. Tiešām ar prieku noskatījis👌 vismaz kāds to šmurguli izvilka tīrā gaisā👍 lai tie lētticīgie neziedo tam rupeklimSunlight @ 26.09.2024 16:17Oi, Austri toč vajadzētu “Slavenībās bez filtra” ??