Lola Lō @ 07.06.2024 11:26
Un kas tur neprofesionāls? Piedzinēji arī noteikti skatās šovu un grib savu naudu. Zti dara kā pieprasa piedzinējs, ņemot vērā, ka piedzinējs jau primāri ir tas, kas ir vērsies pie zti, lai atgūtu savu naudu.
Ja man viņa būtu parādā naudu un šitā izpildītos šovā, es arī pieprasītu savu naudu fiksi un purināti zti, kāpēc man tiek pa daļām, kamēr šovā rāda bagātnieces dzīvi.
chihiro @ 07.06.2024 13:48
Tieši tā. ZTI rīkojas profesionāli. ZTI uzdevums ir piedzīt parādu pēc iespējas efektīvāk, ātrāk un sekot norādījumiem no personas, kas iesniegusi izpildu dokumentu. Persona, kuras labā piedzen parādu, var jebkurā brīdī paprasīt ZTI, lai atskaitās, kādas rīcības ir veiktas, paprasīt, lai uz šo brīdi pārbauda parādnieka darba vietu utt.utt. Ja tas netiek darīts, sankcijas var būt pašam ZTI.
Ir daudzi cilvēki, kas uzskata, ka var maksāt 10 eur mēnesī 10 gadus "pēc grafika", bet reāli ZTI nestāda tādus grafikus. Jā, var būt vienošanās, bet ZTI tāpat var sūtīt rīkojumus bankām utt., ja rodas aizdomas, ka parādu var piedzīt ātrāk nekā pats parādnieks grib maksāt. Kad lieta nonāk pie ZTI un pie piespiedu izpildes līdzekļiem, parādniekam bijis jau tik daudz iespēju pašam samaksāt, ka braukt augumā ZTI ir smieklīgi.
Ir ok, ka ZTI nobloķēja kontu, redzot, ka parādnieks bēdu neredzēdams piedalās šovā, bet parādu nemaksā.
visdrīzāk, ka viņiem ir parāds uz parādu, kaut ko nosedz, paņem atkal ātro kredītu, lai citu maksājumu nosegtu, bet kaut kam tāpat pietrūkst un tas aiziet uz piedziņu. Daļa tā arī dzīvo, grib tēlot biezos, bet patiesībā...Inna86 @ 07.06.2024 09:34
Man arī tas parāds likās smieklīgs. Māju par milzīgu naudu var īrēt, bet tādu sīku parādu atdot nevar. Tak kaut vai 150 eur mēnesī, un gada laikā viss nomaksāts.
a kas drausmigs? Valsts visa ir parādos! Rail Baltic izrādās par darbu celtniekiem kopš februāra nav maksāts! Ārējie valsts parādi tik lieli ka tos vel mūsu mazmazbērni maksās ! Oficiālā statistika tāda ka 70% iedzīvotāju dzivo uz parāda . Mums ir parak milzīga ierēdņu armija .Kariņa lidojumi uz nodokļu maksataju rēķina labi parada kur un kā tiek izsaimniekota nauda .Klaviere @ 07.06.2024 09:45
Nu ja nav atdevusi cik gadu laikā, netaisās tak maksāt. Viņa taču neesot ņēmusi izklaidēm un luksus precēm, bet bērnu uzturēšanai. Strādāt mēģinājusi nav. :D
Bet drausmīgi - parādnieku šovs.
zināji ka LV "miljonari" ar publiski attiecīgu dzīvesveidu un daudz dargakiem sampjiem īstenībā ir parādos līdz ausīm daudzi?Sunlight @ 07.06.2024 16:41Piedodiet, bet, ja 1900 eur ir parāds, kura dēļ jādraud, ka brauks prom no valsts… Nu nezinu. Pēdējā sērijā viņa bija atsēdināta, kas arī ir pareizi. Un pati arī atzina, ka “tēls, ko par savu dzīvi veidoju, neatbilst patiesībai”. Nu tad halloooo, gribas radīt iespaidu, ka esmu bagāta un kruta, dzeru Moet (ko, starp citu, viņa teica par tagadni, ne sapņu nākotni), bet nespēju nomaksāt savus parādus? Tiešām smieklīgi…
Likums1 @ 07.06.2024 16:51Turklāt tie ātro kredītu kantori pelna uz abnormālajiem procentiem miljonus ! Nu nav man augļotāju žēl.
un tāpat dzīvotu visa valstsakul12 @ 07.06.2024 18:36
No otras puses, neviens cits nekreditē nabagus, piemēram bankā pasūtītu 3 mājas tālāk.
Ja nebūtu šādu augļotāju, daudzi dzīvotu, kā tā 6 bērnu ģimene, kuru te apdirš, kā nabadzīgu ?
vo vo, šī visa situācija apstiprina to, ka viņa ir liela duraSunlight @ 07.06.2024 16:41Piedodiet, bet, ja 1900 eur ir parāds, kura dēļ jādraud, ka brauks prom no valsts… Nu nezinu. Pēdējā sērijā viņa bija atsēdināta, kas arī ir pareizi. Un pati arī atzina, ka “tēls, ko par savu dzīvi veidoju, neatbilst patiesībai”. Nu tad halloooo, gribas radīt iespaidu, ka esmu bagāta un kruta, dzeru Moet (ko, starp citu, viņa teica par tagadni, ne sapņu nākotni), bet nespēju nomaksāt savus parādus? Tiešām smieklīgi…
Cheating @ 08.06.2024 22:31Kerkira tos miljons sapnim kursus piedāvā. Ja izies pie viņas, tad tik pelnīs. Arī visādas matricas tur liek naudai. Bet skatos, ka tas viss uz pašu nestrādā. Kā lai tic viņas programmai, ja pašai no tā solītā ne puses nav...
Pilnībā piekrītu šarlatāne, tā kāršu māžošanās man smieklīga likās ja ir aitas lai tik cērpj tie cirpēji. Tad kad nu ķērās klāt muldēšanai par dziedniecību un savām īpašajām spējām, tad nu viens viedoklis šarlatāne, kura grib iedzīvoties uz cilvēku nelaimēm, lai tikai pie porša tiktu un nebūtu vēl gadus daudzus savi parādi jāatmaksā. Tā taisnošanās vienā epizodē tagad šķiet uzjautrinoša, ka viņi spiesti īrēt dzīvrsvietu jo dēļ tā, ka tiesu izpildītāji uz kakla sēž varot tikai īrēt, bet īpašumā būt nevar ja pastāv draudi viņu atņemt par parādiem!😳 Var bút Graudiñai tie nav vienígie, jo ja nu bútu tik naudīgi, ka vienīgie traucēkļi ir ļaunie tiesu izpildītāji 1900 ir tas šķērslis! Interesanti cik tad Graudiņš vēl ir parādā, kamēr Kira dzer Moet šampi un pārtiku ģimenei iepērk Skajā? Es piemēram patb aptuveno Graudiņa darbības jomu izprast nespēju? Vai viņš vispār strādā? Viena reize bija kad brauca komandējumā un pa lielam viss pārējais ir baigais mega noslēpums! Laibu izglītību viņiem nav, ko var darīt Graudiņš? Biznesa sava viņam nav, labi apmaksāts vadošs darbinieks bez izglītības nevarētu būt, ja būtu baigais boss visa LV to zinātu. Manā skatījumā atliktu roku darbs, bet cik esmu manījusi šova laokā viņam rokas no pareizās vietas neaug. Nu nav viņš vecis ar zelta rokām. Ka nesanāk beigās uz to pusi kā glazunoviem. Nesaprotu kādēļ tie šova veidotāji šovus veido par tādām nu dīvainām ģimenēm, lai neteiktu vairāk. Tie paši Kiviči tak bija kriminālās šausmas, kādēļ kas tāds jāpopularizē. Tas pats Kuģis ar ģimeni kuriem nav nekādu ofic. Ienākumu bez šova.Ambulance @ 08.06.2024 23:57
šarlatāns -
Blēdis, krāpnieks, kas izliekas par zinātāju, speciālistu.
Šovi ir dažādi, bet vai tiešām vajag rādīt tādus cilvēkud kuriem nav nekādas morāles normas? Katrs šovs tomēr var būt kādam piemērs. Kādu piemēru tur dažs labs sniedz piemēram saviem bērniem? Dažs labs meklē institūciju kā tiesu izpildītāju pie vietas nolikt?🙈 tas nopietni?😳 paši aizņemās dzīvo uz sveša rēķina un uzskata, ka tas pareizi, viņiem pienākās? Grib aizņemties naudu un parādu atdot pa 1 eur mēnesī. Maksāt 160 gadus 😂 ja nē tad pametīs valsti? Kas tie par mistiskiem draudiem? Kā vispār tādus cilvēkus drīkst rādīt TV? Tad vēl pozicionēs sevi par Zilākalna Martu. Tik līdz Martai viņa nekad netiks. Man nolasās, ka reklamē savas nespējas un pielasīt lohus cau šovu un tad uz naivu cilvēciņu rēķina un nelaimēm tikt pie porša? Ne ar ko neatpaliek no Agritas, kuru izmeta no šova. Vai tiešām Tv vēl turpinās viņus rādīt?akul12 @ 10.06.2024 16:18Šovs ir šovs, to jāuztver, kā savulaik rādīto okna vai krustceles...
Ja kādam jautājumi, kā šīs ģimenes pelna, atbilde vienkārša, piedalās šovā...
Pārējais ir tikai darbības imitācija un fake dzīvesstils, kurš visiem beidzas līdz ar šova beigšanos.
Vienīgais izņēmums Uģis, jo ticīgie gan jau viņam samet arī bez šova naudas...
Arī 6 bērnu tēvs nekur nestrādās tikai gudri runās, jo jaunais darbs ir šovs.
Attiecīgā šova vidējā skatītājai šāds pats tēviņš sēž virtuvē un viņa jutīs līdz pie tv ekrāna.
a tev liekas ka tikai kariņš un Glorija drīkst uz sveša rēķina dzīvot? Uz nodokļu maksātāju rēķina!Dovana @ 10.06.2024 22:26Šovi ir dažādi, bet vai tiešām vajag rādīt tādus cilvēkud kuriem nav nekādas morāles normas? Katrs šovs tomēr var būt kādam piemērs. Kādu piemēru tur dažs labs sniedz piemēram saviem bērniem? Dažs labs meklē institūciju kā tiesu izpildītāju pie vietas nolikt?? tas nopietni?? paši aizņemās dzīvo uz sveša rēķina un uzskata, ka tas pareizi, viņiem pienākās? Grib aizņemties naudu un parādu atdot pa 1 eur mēnesī. Maksāt 160 gadus ? ja nē tad pametīs valsti? Kas tie par mistiskiem draudiem? Kā vispār tādus cilvēkus drīkst rādīt TV? Tad vēl pozicionēs sevi par Zilākalna Martu. Tik līdz Martai viņa nekad netiks. Man nolasās, ka reklamē savas nespējas un pielasīt lohus cau šovu un tad uz naivu cilvēciņu rēķina un nelaimēm tikt pie porša? Ne ar ko neatpaliek no Agritas, kuru izmeta no šova. Vai tiešām Tv vēl turpinās viņus rādīt?