varbūt mums arī pa vasaru piepelnīties saimniecībā.
Reizēm, kad viņa man pārmet, ka nesu par maz naudas mājās, gribas pateikt, lai pati iet strādāt!"
Naomi* @ 06.06.2024 09:41Jo vairāk tas tēvs runā, jo vairāk kļūst skaidrs, kas par "putnu"- negribot strādāt kokapstrādē, mežā un celtniecībā- tieši tie darbi, ko var darīt vīrietis BEZ izglītības. Ko vinš cer sagaidīt, kādu darbu atrast? Tad ir/bija jāmācās! Kad sieva gāja dekrētā, varēja iet strādāt veikalā sievas vietā! Tik daudz tukši runā "pareizās" lietas, sievai viss uz saviem pleciem jānes, tas kļuva skaidrs pēc teikuma :"Reizēm, kad viņa man pārmet, ka nesu par maz naudas mājās, gribas pateikt, lai pati iet strādāt!"
var var.man brālis mežā strādā.viš iesāka ,kā paligstrādnieks,pec tam ieguva apliecību,lai patstāvīgi strādātu ar tīrīšanas tehniku.Kokapstrādē arī var,ja nav mazie kautkādi,kur to minimālo maksā paligstrādniekam.Pārsvarā gateri ,kur ir sākuma izejviela(koks) pēc padarītā maksā.LivaLauva1 @ 06.06.2024 09:57
Jā, sākumā man bija pozitīvs skats, tagad gan ne tik ļoti pozitīvs. Tas nepatīk, tas neder, visādi attaisnojumi. Žēl, jo bērni jau cieš no tā, bet nu sieviete pati izvēlējās šādu vīrieti, neko darīt. Pati labi apzinās, kas un kāds ir viņas vīrs. Vienīgi vajadzētu vīrietim padomāt loģiski par esošo situāciju, jo labāk ir nest laukā mantas uz lombardu, nekā strādāt mežā.
Starp citu, cik esmu dzirdējusi, mežā ļoti pat labi var nopelnīt, bet laikam viņam negribās fizisko slodzi tik lielu.
lauku bāba @ 07.06.2024 08:59Kerkiras spridzina burkā. Nu.. tā ka nopietni, tiesu izpildītājs viņai kontus bloķējis par 1900 eiro parādu?? Tūkstots deviņsimts ne 19tk vai 190tk. Good luck ar Porche manifistēšanu :D Finanšu pratība 0
Inna86 @ 07.06.2024 09:34
Man arī tas parāds likās smieklīgs. Māju par milzīgu naudu var īrēt, bet tādu sīku parādu atdot nevar. Tak kaut vai 150 eur mēnesī, un gada laikā viss nomaksāts.
Domāju, ka tur ir kas vairāk.Naomi* @ 07.06.2024 10:13Meitenes, viņa maksā parādu, nobloķēja, jo ZTI pieprasa visu summu samaksāt uzreiz, balstoties uz viņas publiskajiem izteikumiem- tieši par to Poršu, ka viņa tādu vēletos- nevis viņai tāds ir. Tiesu izpildītājs skatās ģimeni burkā un izdomā, ka šādas vēlmes parādniekiem nederīkst būt, lai "maksā ragā". ? Ļoti neprofesionāli izskatās no ZTI puses.
Naomi* @ 07.06.2024 10:13Meitenes, viņa maksā parādu, nobloķēja, jo ZTI pieprasa visu summu samaksāt uzreiz, balstoties uz viņas publiskajiem izteikumiem- tieši par to Poršu, ka viņa tādu vēletos- nevis viņai tāds ir. Tiesu izpildītājs skatās ģimeni burkā un izdomā, ka šādas vēlmes parādniekiem nederīkst būt, lai "maksā ragā". ? Ļoti neprofesionāli izskatās no ZTI puses.
Lola Lō @ 07.06.2024 10:33
Tu pati tici tam, ko uzrakstīji? Vai tiešām tu domā, ka zti aiz gara laika, saskatījies šovus, nobloķēja kontus?
Nopietni?
Nekļūstam jau nu par idiotiem tupu šovu skatoties.
man pa 200 eiro ZTI pielika,kaut piedzinējam maksāju kā bija vienojušies.Un pieprasija 300 eiro uzreiz samaksāt,ja ne bloķes kontu,tā kā nebrīnos,😁Inna86 @ 07.06.2024 09:34
Man arī tas parāds likās smieklīgs. Māju par milzīgu naudu var īrēt, bet tādu sīku parādu atdot nevar. Tak kaut vai 150 eur mēnesī, un gada laikā viss nomaksāts.
Naomi* @ 07.06.2024 10:40
Viņa pati rādija vēstuli, ko atsūtija ZTI, tur tieši tā bija rakstīts "Balstoties uz Jūsu publiskajiem izteikumiem publiskajā telpā, vēlamies saņemt visa parāda summu vienā maksājumā, nevis pa daļām."
novērotāja @ 07.06.2024 10:31Domāju, ka tur ir kas vairāk.
palīdzi apmaksāt