Nu tie nebūs īstie kuri sadarbosies🤔 Pirmkārt tiem veikaliem pavisam cits līmenis, ne Graudiņa ar īrētiem mitekļiem, taro kārtīm un dziedniecību! Pirmkārt tiem abiem īpaši Skajam nevajag tādu reklāmu tur vai nu iet vai neiet. Izrādās vēl glupāka nekā es domāju🙈 Hartvikā praktiski viss tas pats kas pie Saukas tikai cenas citas. Dārgais Hartviks biezo makiem un biezo rajonos, bet Sauka tuvāk tautas maciņam. Nu ja tā zoss grib pa dārgo tad tik uz priekšu, bet man nav ticības, ka viņa Hartvikā baigi pērkās. Es tur tikai zivju ruldtes pildītu karpu vai līdaku jo citur īpaši viņu nav, par pārējo drusku brīnos, ka cilvēki pērk. Vispār neko diži tur nepērk, vismaz Jūrmalā, ne Bulduru tirgū, ne Dubultos cilvēkus īpaši nemanu, kur nu vēl rindas. Lai viņa nedomā, ka bagātie ar pieri skrien dārgajos tikai dārgajos veikalos. Regulāri redzu Ulmaņa gatves orange bāzē, kas ir Skaja bāze regulāri redzu cilvēkus kuri rīkojās tāpat kā es sākumā iepērkas bāzē un tad tāpat kā es brauc uz Skaju kurš atrodās metrus 30 no bāzes. Tā zoss laikam ar neapdomātu izšķērdību grib pieburt miljonus😂🙈 sākumā vajadzēja saprast Skajā budžetu nenosaka tur pērk to ko gribās un naudu neskaita, bet protams ar apdomu!SantaC @ 05.05.2024 00:15Graudiņa jau sen tago Sky un Hartvik, laikam, cer uz sadarbību.? Viņai tiešām naudu nedrīkst uzticēt, notrieks visādos sūdos un sēdēs bez naudas.
Tik tiešām nabagu šiks!
Nu gan nē viņiem savi piegādātāji un pārsvarā visam kā saka Vācu kvalitāte! Kaut vai tas pats Feiri traukiem šampūni zobu pastas utt. Viņiem ir daudz preču kuras piegādā tikai viņi vai pārdod veikali kuri ņem preci no viņu bāzes. ORANGE CASH&CARRY. Pārtikas ziņā krēmsieri ar zilo sieru, ar trifelēm, citi sieri, Airani utt franču sinepes, mutti tomātu konservi, tējas Daudz citu gardumu👌 Tikai es to visu pērku viņu bāzē pasūtot caur internetu un saņemu pie viņiem pat franču kaķu pakaišus kartona kastēs, kas ir tik pat labi kā Natusan tikai 2x lētāki pat vairāk. Es viņu bāzē iepērkos jau daudzus gadus, kad uznāk luste, bet nekad nepērku to viņu dārgajā veikalā tur priekš manis ir tikai gatavā kulinārija. Ļoti daudz tūrīgo mājsaimniecību tur iepērkās. Tikai es iesaku sākumā to darīt viņu internetveikalā un tad pa veikalu pašiverēt. Jo noliktavā bieži nav izlikta prece.Knita @ 07.05.2024 15:54Sky jau ir tie paši produkti kas citos veikalos, tikai dārgākas cenas. Vismaz es neatradu tur neko īpašu, pēc kā speciāli braukt. Tie paši dārzeņi bija iebojājušies. Biju dzirdējusi, ka Sky tā neesot, tur esot tikai smuki tomāti un āboli. Bet nekā. ? Jā, tur ir ļoti kluss. Man vienmēr licies, ka tas ir veikals slavenībām, lai varētu mierīgi iepirkties bez "Iedodiet autogrāfu" ik pa 5minūtēm.
Viņa pat laikam nemana, ka tā augstākā līmeņa sabiedrība pēc viņas izteicieniem!🙈 nemaz tur tos grozus ar kaudzēm kā Lidlā nestumj ārā! Vismaz uz Ulmaņa gatves! Budžetu tādam veikalam arī nenosprauž. Tos 3-4 dārgākos lašus arī kilogramiem nepērk kā Rimi uz akciju! Grozi viņiem paliek ar vien lielāki, bet pircējiem ar vien tukšāki. Nevar salīdzināt kā bizness viņiem griezās treknajos gados. Man ļoti daudzi turīgie ir pamainījuši pēc kovida iepirkšanās principus piemēram ja kādreiz pirka mazos ūdeņus kaudzi iepakojumu tagad pērk tikai lielās pudeles utt!novērotāja @ 06.05.2024 13:44Tak Graudiņai ir tipiskā nabagu domāšana, viņa laikam prātā sajuktu uzzinot, ka bagātnieki neskrien pēc brendiem un iepērkas piemājas rimi vai maximā ?
Ļoti piekrītu👌 iepriekš nebiju domājusi, ka tik aprobežota ja kas.SiSi25 @ 07.05.2024 16:41Tieši forši, ka Kikerigū ir atpakaļ, nebūs garlaicīgi. Tas tāpat, kā ,,slavenībās,, Magone , ar visiem saviem ventiem, žaņiem un toļikiem :D
mrthkjj @ 03.05.2024 11:24Visas sērijas neskatījos, bet ļoti iepatikās Kirkira, jā nedaudz ar saviem putniem, bet tik sakarīga likās, tāds labs cilvēks. Viņas dēļ, iespējams, nedaudz vēl paskatīšos.
Sunlight @ 30.05.2024 15:56Noskatījos sēriju. Jā, maznodrošināta ģimene, bet pirmais iespaids nav slikts. Ne bērnus pametuši, ne bāriņtiesas atņēmušas.
Un, atšķirībā no dažām šīs sezonas krutajām, Mārupēs un sazinkur dzīvojošās - kamerām neviens vidējos pirkstus neuzmeta. Audzināti vairāk kā daži labi krutie ?
Sunlight @ 30.05.2024 15:56Noskatījos sēriju. Jā, maznodrošināta ģimene, bet pirmais iespaids nav slikts. Ne bērnus pametuši, ne bāriņtiesas atņēmušas.
Un, atšķirībā no dažām šīs sezonas krutajām, Mārupēs un sazinkur dzīvojošās - kamerām neviens vidējos pirkstus neuzmeta. Audzināti vairāk kā daži labi krutie ?
Taisnība.
Tā viņu meitenīte tāds saulstariņš. Tik labsirdīga.
Beidzot parāda reālo situāciju Latvijā, manuprāt. Savādāk sabiedrība domā, ka tādu ģimeņu vairs nav, līdz ar mūsu paaudzes pieaugšanu. Mamma šķiet vienkārša sieviete, kas vēlas būt mīlēta, bet tas tēvs… es nezinu… neveidojas labs priekšstats par vīrieti, kurš nespēj uzņemties finansiālas rūpes par ģimeni, bet sekss patīk. 🫣 Neticu, ka visi bērni plānoti.Pianiste @ 31.05.2024 14:54
Tūlīt dabūšu pa kaklu, bet es nesaprotu, kāpēc trūcīgas ģimenes dzemdē tik daudz bērnus??? Viens nomiris, pēdējais priekšlaicīgi dzimis, kopā pavisam 6 bērni... Vecāki gados cilvēki.
Nesaku, ka jārāda tikai sapucētās un glancētās ģimenes, bet šeit kaut kā neomulīgi palika skatoties...