uzņemas vai neuzņemas viņš atbildību nezininu, man vienalga. Nav tā, ka es domāju, ka viņa viena pie tā vainīga! Sievietei tomēr ir jābūt kaut nedaudz egoistei, jādomā par savu veselību, nākotni, arī bērnu nākotni un jeb kurā gadījumā mums visām ir jāsaprot tas, ka jeb kurai var pienākt diena, ka viņa paliek viena pati ar mazuļiem! Vecis šodien ir, rīt nav tā ir realitāte. Tieši tādēļ es uzskatu, ka nedrīkst tik daudz bērnus radīt ar tik mazu starpību. Vai arī uz 100% jāapzinās, ka bērni ir tikai viņas problēma. Dzemdēt ar tik mazu starpību nedomāju vai ir labi veselībai.Arabesq @ 16.02.2024 00:33Jā, sieviete-kaķene, kas “ņēma pati un apdzemdējās”, bet vīrieša dārgo mantību aiztikt - pasarg dies, tas krāns taču ir svēts, “neatgriezenisks process” (labāk gan būtu palasījusi, pirms runājusi). Lai radītu bērnus, tur piedalās abi, ne tikai sieviete, kas “apdzemdējas” pati no sevis.
Kā arī, vīrietim būtu jāuzņemas atbildība par visiem saviem bērniem, ne tikai tiem, kas konkrētajā brīdī ir aktuāli (atsaucoties uz teikto, ka vēl jau varbūt dzīvē citas ģimenes būs).
Ak Dievs nu tas ir vājprāts. Kur to varēja redzēt kādā burkas sērijā? 😳 Tad vēl te daža laba brīnās, ka es uzskatu nepareizi ir ražot tik daudz bērnus ar tik mazu starpību😢AņņaVaņa @ 14.02.2024 10:12tev vajadzēja redzēt viņas story pēc tā sižeta “ej di*st!”, sīkos nebaroja, visu dienu telefonos, bet pati raudāja spilvenā. domāju viņa jau ir bāriņtiesas uzraudzībā. ?
viņa IG stories lika pēc sižeta.Gardenia @ 16.02.2024 00:49Ak Dievs nu tas ir vājprāts. Kur to varēja redzēt kādā burkas sērijā? ? Tad vēl te daža laba brīnās, ka es uzskatu nepareizi ir ražot tik daudz bērnus ar tik mazu starpību?
chihiro @ 16.02.2024 23:09Tā ģimene, kas no Carnikavas, pirms Ģimenes burkā piedalījās Vakariņš ar savējiem. Kā es to redzēju, vīrietis sievieti pazemoja. Varbūt abiem saprotams šāds humors, bet nu no malas izskatās, ka sieviete sevi neciena. Viņš stāstīja, kā beidza viņā iekšā laikam trešajā pazīšanās mēnesī (tieši tik prastā leksikā, nevis kaut vai, ka mums pieteicās bērniņš), tad vēl izteicās, ka sieviete kaila staigā pie viņu paziņām utt, sieviete tik smaida. Kā saprotu, šajā šovā arī viss tas pats?
Līva Lauska arī piedalījās Vakariņā (citā epizodē). Vakariņas bija haotiskas un attiecības starp viesiem un uzņemošo pusi (Līva ar draudzeni) bija saspīlētas. Bet man bija palicis labs iespaids par Līvu un tieši slikts par tiem viesiem. Kaut kā Līva likās cilvēks, ar kuru būtu patīkami komunicēt. Bet instagramu viņai nepētīju.
Un ĝimeni burkā neskatos, tik reklāmas redzēju. Domāju, ka šajā un SBF šovā cilvēkiem, ja nekas interesants pašiem dzīvē nenotiek, tad kaut kas rādīšanas vērts ir jāizdomā. Tā jau gan Kuģis, gan Magone visas sezonas ir, jo katru reizi domā, kādu sviestu vēl var darīt..
Klaviere @ 17.02.2024 18:39
Tas Carnikavas resnulis arī Burkā pastāstīja, kā un kad beidzis iekšā un kad ārā. Kā izrādās, šī ir vienīgā viņiem apspriežāmā tēma, sveškauns.
Skatos, ne man vienai tas muzikantu pāris šķiet totāli fake un arī skubinoši nepatīkams, ar gribas nomazgāties, lai vai kā, ne no Kuģa, ne no tās Līvas tādxvaibs nenāk, bet šitās divas ģimenes gan.
yay @ 17.02.2024 20:45
Man gribas pārslēgt kanālu, kad viņus rāda :D
Un to tanti tiktokā netīšām ieslēdzu, wanabe dziedātāja.. un klips vnk rēcīgs.. :D nav pilna cepumu paciņa krch ;D
Gardenia @ 16.02.2024 00:14Tas tomēr ir neatgriezenisks process un kur kādam teikts, ka tā būs vienīga ģimene uz visu dzīvi! Vai arī pēc gadiem 10 vēl kādu paši izplāno? Bet nav tak jāapdzemdējas kā kaķenei.
Es tieši rakstīju, ka nav jārij tabletes, var taču ielikt spirāli! Kas vainas spirālei?Lola12345 @ 17.02.2024 21:44
Nav neatgriezenisks un daudz labāk variants pāriem ar 3/4+ bērniem, kas ir dikti auglīgi. Bet nujā, labāk, lai sievetes rij tabletes vai meklē veidus kā izsargāties.
Klaviere @ 17.02.2024 18:39
Tas Carnikavas resnulis arī Burkā pastāstīja, kā un kad beidzis iekšā un kad ārā. Kā izrādās, šī ir vienīgā viņiem apspriežāmā tēma, sveškauns.
Skatos, ne man vienai tas muzikantu pāris šķiet totāli fake un arī skubinoši nepatīkams, ar gribas nomazgāties, lai vai kā, ne no Kuģa, ne no tās Līvas tādxvaibs nenāk, bet šitās divas ģimenes gan.
piekritu! Laikam, gribēja paspīdēt kameru priekšā, ļoti netaktiska sieviete. Pat, ja Līva filmējas šovā, tas nenozīmē, ka drīkst tā uzbrukt un pratināt! Bet Līva ļoti skaidri novilka robežu, malacis. Es būtu piecēlusies uz aizgājusi- Līva pareizi pateica, ka ir atbraukusi kūkas cept!Arabesq @ 19.02.2024 19:08OMG, tā šīvakara kūku cepēja, pie kā brauca Līva tāda su4ka! Es biju uz mutes, tie komentāri, jautājumi! Šausmīga sieviete, Līva to toč nebija pelnījusi.
meklē tādu, ar cerību, ka viņa Loretu nodirsīs? Te jau tikai tādas arī savākušās, kuras citus tikai apdiršsmall_talk @ 19.02.2024 22:42Te ir kāda, kas ir bijusi mācīties dejot pie Loretas?
chihiro @ 17.02.2024 23:44
Skaidrs, tad jau lepojas ar to visu, tik jocīgi, ka sieviete klusē, bet nu varbūt viņiem tas viss komunikācijas stils uz viena viļņa un tad jau labi, ka atrada viens otru. Vakariņā viņi stāstīja, ka bija draugi, kas no viņiem novērsās atšķirīgu uzskatu par bērnu audzināšanu dēļ, jo sieviete (aizmirsu vārdu viņai) supoja jau ar pāris nedēļas vecu bērnu utt. Arī pašā raidījumā viņi bija uz liela supa ar visiem ciemiņiem, ēdieniem un alkoholu un 2 viņu bērni turpat uz supa pat bez vestītēm, man šķita ļoti bīstami.
Līvai Lauskai arī vakariņās bija bardaks mājās un viesi teica, ka izskatās, ka viņus neviens negaidīja. Man šķita, ka aiz kadra bija kaut kas noticis, likās varbūt kāds strīds vai kas, jo pēc tam Līvas draudzene vēl rakstīja FB paziņojumu par to, ka savējie bija filmēšanas komanda, nevis viesi. Tur Līva un draudzene izskatījās kā no laivas izmestas, man likās, ka varbūt kaut kas arī privātajā dzīvē bija noticis. Un viesi domāja, ka viņas ir lesbietes, kaut gan viņas to neteica, un viesi neizturējās pret to, ka varētu būt cita orientācija, visai ētiski.
Veiksme @ 20.02.2024 10:55meklē tādu, ar cerību, ka viņa Loretu nodirsīs? Te jau tikai tādas arī savākušās, kuras citus tikai apdirš
jā, drausmas. Nedod dievs tādu draudzeni. Metās virsū Līvai uzreiz kā ienāca pa durvīm.Arabesq @ 19.02.2024 19:08OMG, tā šīvakara kūku cepēja, pie kā brauca Līva tāda su4ka! Es biju uz mutes, tie komentāri, jautājumi! Šausmīga sieviete, Līva to toč nebija pelnījusi.