Gardenia @ 08.12.2023 09:45Tā edienkarte tik trekniem cilvēkiem ir briesmīgi nelabvēlīga! Nesaprotu kādēļ tiem bērniem tā jāgrūž tie milti. Janiševi te bļauj viņi visu neapēda, kāda tam nozīme cik apēda?? Svarīgi ir ko ēd! Milti, majonēzes, saldie dzērieni un vēl vesela kaudze ēdienu viņiem ir jāizslēdz no uztura!
Es jau sen te to rakstíju, ka vēlams viņus šova ietvaros nogādāt pie uztura un aktīva dzīvesveida speciālistiem! 🙏 Lai pārbauda tai meitenei veselību un izskaidro ar ko vispār draud tāda barošanās, viņai tagad ir pats pēdējais laiks kaut ko glābt kamēr viņa aug! Sabojātās kājiņas jau vairs neiztaisnos, bet ķermeni ar pareizu uzturu var uzlabot! Kājas tak vairākus gadus atpakaļ bija taisnas nav iedzimta problēma. Skatoties kā te Janiševi plosās vairāk kā skaidrs ja viņiem sniegtu tādu palīdzību viņi nepieņemtu, jo neuzskatītu, ka tā ir viņu problēma. Viņai noteikti jāsāk kaut ar staigāšanu 10 km dienā, protams ne uzreiz, nevis jāsēž gadžetos vai zirga mugurā! Visai ģimenei arī jāpieņem vun jāatzīst pašiem sev, ka bērnam sabojājuši dzīvi. Nav viņiem nekāds mobings, kopš kura laika taisnība kļuvusi par mobingu? Pašiem jānoņem klapes no acīm un jāaizmirst par neveselīgu ēdienu. Man nav problēmu, bet miltu izstrādājumus maizīti uzēdu reizi pāris mēnešos. Viņiem pat tas būtu jāaizmirst. Ir tik daudz ko citu ēst, gaļa, zivis, dārzeņi, augļi utt. Viņiem pat ja būs gaļa tad tā varētu būt kotlete vai miltu karbonāde.Taņabaņa @ 08.12.2023 14:25
Cerēsim,ka šova scenāristiem būs vēlme palīdzēt un apmaksas ārstu konsutlācijas vismaz šova ietvaros.
Pilnīgi manas domas kā var savam bērnam tā nodarīt😢🙈 Protams x kājas tur nav lielākais ļaunums. Vismaz kaut tēvs attaptos. Uz babuli likt cerības ir muļķīgi! Brokastīs 3 ēdieni un pilnīgi visi traģiski🙈 Tas babulis visdrīzāk ir Janiševas mamma tas arī izskaidro tos ēsšanas paradumus un kādēļ pati Janiševa tāda izaugusi.Ainulai @ 08.12.2023 16:39Šķības kājas ir mazākais ļaunums. Tai meitenei tagad stabilizējas hormonālā sistēma un negudrā māte ar savu nepareizo ēdienkarti nograus tam bērnam visu formonālo sistēmu. Kā var savam bērnam ko tādu nodarīt.
Mazais puika iet māsas pēdās, arī jau tāds chubby.
Un tas nav nekāds mobings, bet patiesība, kurā saprātīgai mātei būtu jāieklausās. Nedomāju, ka šova veidotāji tur baigi metīsies ko risināt, bet vecākiem ar steigu jāved bērni pie endokrinologa. Un pašiem jāaiziet pie uztura speciālista, jo tur skaidri var redzēt, ka problēma nav smagos kaulos un gēnos, bet ģimenenes ēšanas paradumos.
Arlekīns @ 08.12.2023 23:33Devu sev pēdējo iespēju un paraudzījos šīsnedēļas sērijas. Uh...man jānopūšas! Nekādas refleksijas par "saspringtajiem" dzīves notikumiem nav. Viss turpinās! Patēriņa kredīts vēl nav notērēts. Vèl ir ko pirkt! Īres (pēc pašu vārdiem!!!) dekoràcijas vēl turpat. Vai būs kāds jēdzīgs pavērsiens? Vai šova kurētāji mums piedāvā noskatīties kā iestāsies pārsātinājums ar visām no tā izrietošajām sekām?
Arabesq @ 10.12.2023 23:05Pēc šodienas Gluzunovas posta - viņa atpakaļ ar savu brīnišķīgo vīrieti ir kopā? ?? Malace! Varēs vēl vienā šova sezonā startēt. Varbūt beidzot kādu kautiņu varētu parādīt televīzijā ❤️ Tieši no tām kāzām ❤️
Pēc šodienas Gluzunovas posta - viņa atpakaļ ar savu brīnišķīgo vīrieti ir kopā?
Gardenia @ 11.12.2023 23:15Graudiņa nopietni egli par 500 nopirkusi??
Es tieši par to arī domāju, noskatījos ļoti pavirši. Tiešām neticu, ka par tādu summu😳 Man nav žēl tikai tiešām neticu, ka "pati" pirka. Graudiņš pa gaisu aizietu jo parasti kad viņa atsperās viņš riktīgi pa bremzēm uzdod. Par tiem Ivitas māsas ratiem piefiksēju, ka tika reklamēts konkrēts veikals jo ļoti zīmīgi tika parādīta bodes izkārtne. Tāda slavas dziesma ratiem ēterā, nu ja pirktu ta pirktu, ne TV slavinātu!Krizdole @ 11.12.2023 23:44
Ļoti šaubos, ka pirka. Gan jau raidījuma sadarbības ietvaros kā dāvanu dabūja
Viņš acīm redzot uzskata klimpas nemirstīgas🙈Sise6 @ 13.12.2023 00:06Skatos piektdienaa sēriju. Vai tiešām Janiševs nesprādzē bērnu krēsliņā?