aldi, viņas visas śeit ir śķirtas savàdàk nebùtu laika komentèt katrà sadałà. 😀akul12 @ 07.12.2023 13:16Ja vīrs nomestu 20kg pipele būtu lielāka un spētu apmierināt ?
springe73 @ 07.12.2023 13:26aldi, viņas visas śeit ir śķirtas savàdàk nebùtu laika komentèt katrà sadałà. ?
es esmu tur kur man ir labi. un es esmu Latviete, kas ir pársteigta kà latvietis éd citu latvieti. 😀kitijaarmazok @ 07.12.2023 13:47Vispār izskatās, ka laimeslācis ir pati Ieva, jo līdz ar šī profila komentēšanu man atnāca paziņojums, ka Ieva ir atvērusi saiti, ko liku. Tā kā Ieva, mēs šeit zinām , ka tu šo lasi ,tāpēc padomājiet par kopīgām fiziskām aktivitātēm, ko pildīt burkas uzdevumos.
Jā, mēs šeit visas šķirtas, negribētas, vientuļās mātes, kuras dzīvo mežā. Tikai Tu mums tāda viena, forša Uk imigrante.
svaru uzņem arī, ja jālieto medikamenti, kas satur hormonus.Knita @ 07.12.2023 12:23Man besī, kad resni cilvēki uzskata citus par idiotiem un mēğina iestāstīt, ka ēd maz. Ko var muldēt? Nav viduslaiki, kad kāds noticēs ka uzņēmi svaru, jo ragana piebūra.
NIKOLAA @ 07.12.2023 14:14svaru uzņem arī, ja jālieto medikamenti, kas satur hormonus.
nebrauciet auzās. Ir cilvēki, kas ikdienas paradumus vispār nav mainījuši, bet lieto dažādus hormonālo medikamentus. Un svars nāk ļoti klāt. Ja ir problēmas ar vairogdziedzeri, arī vari ēst kaut lapas, svars nāks klāt, jo sačakarēta vielmaiņa. Ir slimības. Tā pati Selena gomeza kad saslima, kā pieņemās svarā. Tā pati Žanna Friske, arī ļoti apaļa palika xkad vēzi ārstēja. Šeit, protams, ir vienkārši negausība un neveselīgs dzīvesveids. Bet nevajag visus mest vienā katlā.Knita @ 07.12.2023 15:04
Nē, svaru uzņem no ēdiena, no kalorijām. Gribi teikt, ka 1 tabletē ir 1000kcal?
krixis3 @ 07.12.2023 16:37nebrauciet auzās. Ir cilvēki, kas ikdienas paradumus vispār nav mainījuši, bet lieto dažādus hormonālo medikamentus. Un svars nāk ļoti klāt. Ja ir problēmas ar vairogdziedzeri, arī vari ēst kaut lapas, svars nāks klāt, jo sačakarēta vielmaiņa. Ir slimības. Tā pati Selena gomeza kad saslima, kā pieņemās svarā. Tā pati Žanna Friske, arī ļoti apaļa palika xkad vēzi ārstēja. Šeit, protams, ir vienkārši negausība un neveselīgs dzīvesveids. Bet nevajag visus mest vienā katlā.
nu kads sakars? 😀😀😀 Vienreiz Ieva teica savā IG, ka vinai sekotaji suta tos linkus, suta skrīnus - es pat vispar nesaubos, ka kads vinai suta linkus utt. Vina pat teica, ka lai ta nedara, jo vinai vispar neinterese. Domajat, ka tie kuri lasa seit nav Ievas draudzenes vai sekotaji? Es domaju, ka ta pat viss lidz vinai nonak 👍kitijaarmazok @ 07.12.2023 13:47Vispār izskatās, ka laimeslācis ir pati Ieva, jo līdz ar šī profila komentēšanu man atnāca paziņojums, ka Ieva ir atvērusi saiti, ko liku. Tā kā Ieva, mēs šeit zinām , ka tu šo lasi ,tāpēc padomājiet par kopīgām fiziskām aktivitātēm, ko pildīt burkas uzdevumos.
Jā, mēs šeit visas šķirtas, negribētas, vientuļās mātes, kuras dzīvo mežā. Tikai Tu mums tāda viena, forša Uk imigrante.
Vājprāts!kitijaarmazok @ 07.12.2023 09:27Kurš te mēģināja aizstāvēt, ka Janiševi normālu pārtiku ēd?? Re kur Alise pusdienās ēd mcdonalds un skrienot prom no klasesbiedra salauza kāju. https://vm.tiktok.com/ZGe82fKBf/
laikam tavá hruśćovskas 1/2 dzívoklí visa iedzíve ir 500eur vérta. btw ká tev patika stieña dancis no krieviñiem? varbút paméģini, tad tinderí visi neveiksmígie gribés tieśi tevi. 😀 ja kas mums uk daudz vietu kur tev strádát. rakti priváti.Arabesq @ 07.12.2023 20:17Tās meitenes tiktoki ļoti interesanti… Viss par un ap to, cik kas maksā, “tērēju mammas naudu zirgiem”, nopirku zirgu gear par 500 eur ? Viss skaidrs tur ar vērtībām, ko vecāki ieaudzinājuši ?
springe73 @ 07.12.2023 20:55laikam tavá hruśćovskas 1/2 dzívoklí visa iedzíve ir 500eur vérta. btw ká tev patika stieña dancis no krieviñiem? varbút paméģini, tad tinderí visi neveiksmígie gribés tieśi tevi. ? ja kas mums uk daudz vietu kur tev strádát. rakti priváti.
tev diemžēl īsti nav izpratnes par hormonzālēm, un te nav runa par hormonālo kontracepciju, bet zālēm, kuras nākas lietot milzu devās, pat padsmit tabletes dienā, nopietnu saslimšanu terapijā.Knita @ 07.12.2023 15:04
Nē, svaru uzņem no ēdiena, no kalorijām. Gribi teikt, ka 1 tabletē ir 1000kcal?
Arabesq @ 07.12.2023 21:14
Tantīt, es jau iepriekš tev teicu - tev vajag terapiju. Paldies, man Tinderi nevajag, privātajā dzīvē viss kārtībā. Man nav kā tev - apsēsti jāsapņo par intīmpreču veikaliem un vīriešiem. Ārstē vai nu savu VTO, vai galviņu ?
tu vèl ventspilí? nokavèji savu pràmi vienà virzienà? nekas, vari lidot pie mums uz uk, te ir daudz tavu pazińu. mans dèls jau tevi atkoda, łoti aktíva esi citàs sarunàs śajà forumà. tu zini, liepájá tu arí nevienam neesi vajadzíga, sapñotája. 😁Taņabaņa @ 07.12.2023 22:07
Antra Janiševa mēģina visu laiku pamest kaut kādu vimbu par Poļiško ar cerību,ka tad kāds sāks runāt par to. Tā izmet,ka krievi no Jelgavas,tā kā viņiem intimprecu veikals. Ak ,cik prasti?
Tā edienkarte tik trekniem cilvēkiem ir briesmīgi nelabvēlīga! Nesaprotu kādēļ tiem bērniem tā jāgrūž tie milti. Janiševi te bļauj viņi visu neapēda, kāda tam nozīme cik apēda?🙈 Svarīgi ir ko ēd! Milti, majonēzes, saldie dzērieni un vēl vesela kaudze ēdienu viņiem ir jāizslēdz no uztura!Pikachio @ 07.12.2023 11:50
Žēl, ka šī tēma aizskar tik ļoti. Bet vecākiem ir jāspēj palūkoties uz saviem bērniem objektīvi.
Vakardienas sērijā- brokastīs, tikai brokastīs, piena zupa, salāti ar majonēzi un pankūkas.?♀️?♀️?♀️ Pasaki kāpēc tāda ēdiena kaudze ir vajadzīga vienā ēdienreizē?!
Tāpat arī meitene saka-es negribu tagad ēst, tikmēr oma-davai ēd tikai?♀️