Ģimene burkā.

Reitings 393
Reģ: 09.05.2022
Sākās jauna sezona. Kuģi standartā un protams jaunā ģimene arī nasing spešel kā teiktu mūsu viena persona no politiskā loka, laimīgi mūžīgi mūžos, bet par Agritu gan man acis uz kātiņiem, ko viņa darīs ar to 20gadnieku tikko tik mātes pienu noslaucījis no lūpām un ko tas 20gadnieks darīs ar 40gadīgu sievieti ar 5 bērniem , vai tas man vienai liekas whaat? 😅
12.08.2022 13:40 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
Taņabaņa @ 30.11.2023 13:25

Kur FB ir komentāri par Hiniseviem? Gribu palasīt. Atceros,ka bija tas mobinga jautājums FB un tur pēc komentāriem saprast varēja,ka tā meitene pati visus mobingo/uzvelk utt,jo tur pat skolotājas komentēja,ka kā nav kauna mātei,ka nestāsta taisnību. Un tad vispār izslēdza komentārus tam postam,laikam Haniševi paši prasīja,jo taisnība kož. Bet tur arī tajā video bija,ka meitene jau kādas trīs vai četras skolas mainījusi,un nekur nav labi,nu tad varbūt tomēr pašiem jāmainās.
Gribètu es palasīt to mobingu, visticamākais ka tā arī ir jo tie pārbarotie bērni visbiežāk aizskar citus bērnus un pazemo! Te viņai ir vēl no kā mācīties jo mamaška mīklas klimpa.
30.11.2023 13:36 |

Reitings 6700
sauliiite.paula @ 30.11.2023 13:35

viņai ir veselības problēmas - pcos+ diabēts
Nez kopš kura laika man tas neticās! Vai arī tās ir sekas, ka kopš dzimšanas bērns tiek negausīgi pārpīčkāts ar garšīgu un neveselīgu ēdienu. Tādu slimību sekas pēc 20 gadoem būtu tikai loģiskas. Tam putnam visi tauki uzrīti no bērnības zinu viņu jau ļoti, ļoti sen. Janiševiem par to vajadzētu riktīgi aizdomāties. Abām ģimenēm mamaškas jau tauku pikas kuras domā, ka treknumā ir laime! Vispas putnam mamma savu resnumu nekad nemanīja, bet lepojās ar to, ka viņai krūtis lielas🙈 Putnam tie pupi uz viņas masu ir pamazi man slaidai sievietei bez operācijām nav mazāki iespējams lielāki.
30.11.2023 13:46 |

Reitings 671
Reģ: 02.03.2022
Janiševi neatstāj patīkamu cilvēku iespaidu, nerunājot ne par svaru, ne par ienākumiem, vnk nav patīkami. Čīkst, pīkst, kaut kas ne tā, ne šā, tie bērneļi arī viiisu laiku maksimāli kaitinoši, skuķis izlaists, ar dzīvi neapmierināts, un vecāki tiešām čakarē viņai dzīvi. Tas bezdarbnieka kungs, arī nezinu, bet nešķiet baigi labs priekšnieks un vadītājs - pieceļas ar darbu, aiziet gulēt ar darbu, noteikti arī no darbiniekiem prasa, lai atbild savā brīvajā laikā, brrr.
Par Kuģu Lindu biju labākās domās, bet tāda pati toksene kā viņas vīrs.
30.11.2023 14:38 |

Reitings 6700
Nesaprotu kādēļ mums šovos speciāli meklē tādas nelabvēlīgas ģimenes. vai tiešām viņas vēl jāreklamē? Kādēļ cieņā nav normālas ģimenes kuras patīkami skatīties? Madara ar Sniedzānu. Tagad interesants ir Jūlijs. Nu ir taču ļodi daudz foršu interesantu cilvēku kuri gan jau piedalītos. Nē mums rāda alkaholiķus Kivičus, deģenerātus iespējams narkomānus Kambaļus, mēģina vēl aprobežoto didriksoni iebāzt. Janiševi kuri sabojājuši jau vienai meitai dzīvi jo pārbarojuši kā cūku pie siles. Utt.
30.11.2023 15:40 |

Reitings 9
Reģ: 29.11.2023
Tie taču ir aktieri😉! To, ka skatītāji ne tikai skatīsies to teātri, bet arī domās līdzi un analizēs, tas savlaicīgi nav ienācis prātā. Neta dzīles glabā un atklàj dažādus interesantus faktus. Personīgi man vairs nav interesanti vērot dekorētu un safantazētu dzīvi -tādi Minhauzena/-u stāstiņi. Sargiet savus bērniņus! Lai veicas!
30.11.2023 16:15 |

Reitings 671
Reģ: 02.03.2022
Gardenia @ 30.11.2023 15:40
Nesaprotu kādēļ mums šovos speciāli meklē tādas nelabvēlīgas ģimenes. vai tiešām viņas vēl jāreklamē? Kādēļ cieņā nav normālas ģimenes kuras patīkami skatīties? Madara ar Sniedzānu. Tagad interesants ir Jūlijs. Nu ir taču ļodi daudz foršu interesantu cilvēku kuri gan jau piedalītos. Nē mums rāda alkaholiķus Kivičus, deģenerātus iespējams narkomānus Kambaļus, mēģina vēl aprobežoto didriksoni iebāzt. Janiševi kuri sabojājuši jau vienai meitai dzīvi jo pārbarojuši kā cūku pie siles. Utt.

Tāpēc ka sen jau pierādīts, ka labāka atsaucība un reitingi ir sliktām ziņām, negatīvai informācija, kaut kādām šausmām, briesmām u.tml. Komerctelevīzijas mērķis ir nopelnīt, to var izdarīt tikai, ja ir reitingi. Runājot Kiviča vārdiem "tu esi populars, kamēr tevi heito".
30.11.2023 16:54 |

Reitings 6700
Klaviere @ 30.11.2023 16:54

Tāpēc ka sen jau pierādīts, ka labāka atsaucība un reitingi ir sliktām ziņām, negatīvai informācija, kaut kādām šausmām, briesmām u.tml. Komerctelevīzijas mērķis ir nopelnīt, to var izdarīt tikai, ja ir reitingi. Runājot Kiviča vārdiem "tu esi populars, kamēr tevi heito".
Tā jau ir, bet kad tas attiecās uz vēl neko nesaprotošiem bērniem tas ir traģiski. Alkani Kiviči iespējams Mijai sačekarējuši zobus pilnībā, nez vai tiem puvekļiem apakšā kaut kas var izaugt un tiks kopts. Tagad Janiševi ar pārbaroto meitu un neatgriezeniski deformētām kājiņām. Vai šovs nevarētu pasniegt kā davānu pie kāda ārsta meitenei? Tur jau tā pat mutere neatzīs šo problēmu un turpinās mājās barot kā uz kaušanu😢 ar dēlu būs tas pats vecākas bildes atradu bija pamatīgs speķa gabaliņš tagad pastiepies tievāks palicis, tūlīt viss būs atpakaļ un līdz šim brīdim pamperos. Vai nav tà, ka bèrnam tādā vecumā sen jau bija jābūt bez pamperiem?
30.11.2023 20:04 |

10 gadi
Reitings 19
Reģ: 29.07.2013
Janiševi jau arī sevi Burkā mālē baltus un pūkainus. Bērni izlaisti, Janiševs no darba neaizgāja pats tā kā viņš tur stāsta, bet viņu atlaida.
30.11.2023 21:21 |

Reitings 6700
Nedaudz palūrēju ar pārtīšanu šova sākumu nu smieklīgi tās janiševas uz ģimenes jotosesiju ar tām pašām drēbēm ar kurām abas ēst gatavo virtuvē un viņa vēl grib kādam padomus dot! Tiešām sīčiem makaronus dod èst un kolu dzert🙈 es domāju, ka Kivičiem alkāniem ir tikai vienalga par bērnu. Janiševi tak neizskatās pēc tādiem!
30.11.2023 22:03 |

Reitings 6700
GLORIJA40 @ 30.11.2023 21:21
Janiševi jau arī sevi Burkā mālē baltus un pūkainus. Bērni izlaisti, Janiševs no darba neaizgāja pats tā kā viņš tur stāsta, bet viņu atlaida.
Ha man jau bija tādas aizdomas, ka palūguši aiziet tam tirliņam kaut kur jau rakstīja, ka ilgi viņš nekur nenoturās Nu redz kā izrādās, bet tēlo tik pareizus!😂 Izskatās tā bērnu izlaisšana un nobarošana saistīta ikdienā ar to, ka rij, dzer un dari ko bribi tikai liec mums mieru!
30.11.2023 22:14 |

10 gadi
Reitings 1186
Reģ: 09.11.2009

Ooo, ak tad atlaida... :D Nē, nu es neesmu baigi pārsteigta. Tas nelikās arī baigi loģiski, ka viņš, noteikti zinot, ka ir tas, kurš tajā ģimenē ir pamata pelnītājs, pēkšņi izdomātu vnk aiziet no darba. Īpaši pirms ziemas sezonas rēķiniem par māju.
Man tā ģimene likās diezgan mehh un vienaldzīga. Līdz māte sāka pīkstēt, kāda viņa izcila dziedātāja un kā LV viņu nenovērtē :D:D:D Tas bija reāli smieklīgi :D. Cilvēkam vnk sakāpis.
Es nevarētu dzīvot kā Kuģu Linda. Viens ir tas, ka mani interesē sevi pilnveidot, izglītot, baudīt kultūru utt. Nevis tikai vākt bērnus un berzt māju. Bet otrs - es nevarētu būt tik atkarīga no vīrieša. Bez darba, bez nekā sava, bez drošības spilvena nebaltai dienai.
30.11.2023 22:56 |

Reitings 183
Reģ: 27.11.2023

Opā,bet tas nemaz nebūtu pārsteigums,tak lien visur ka korķi pudelei,bet darba vietas mainīja kā čigāns zirgus,tak pēc CV redzams.
Bet kas pakaļu viņiem spieda,ka jālien šovā nesaprotu
30.11.2023 22:58 |

Reitings 6700
Taņabaņa @ 30.11.2023 22:58

Opā,bet tas nemaz nebūtu pārsteigums,tak lien visur ka korķi pudelei,bet darba vietas mainīja kā čigāns zirgus,tak pēc CV redzams.
Bet kas pakaļu viņiem spieda,ka jālien šovā nesaprotu
Domāju to pakaļu nauda spieda! Viņi tak visi tur dēļ naudas Kambaliene nemaz neslēpa Kiviči arī uz to dzīvoja. Vienīgais KrūmiņJūlis prieka pēc😀
30.11.2023 23:01 |

Reitings 183
Gardenia @ 30.11.2023 23:01
Domāju to pakaļu nauda spieda! Viņi tak visi tur dēļ naudas Kambaliene nemaz neslēpa Kiviči arī uz to dzīvoja. Vienīgais KrūmiņJūlis prieka pēc?

Nu nezinu,man jau šķiet,ka Hanšivai drizāk uzmanības trūkums un gribas būt ietekmelītei ,bet nesanāk,domā ka kļūs slavena ,pati jau jūtas tāda,viena raidijumā tak teica,ka visi jau uz viņu sarkano audi atskatās
30.11.2023 23:05 |

Reitings 183
Bet viņa taču učene,brīnos,ka nav izlidojusi no skolas,tak ka viņa tik daudz brīva var paņemt skolas laikā,kad lido.
30.11.2023 23:07 |

Reitings 6700
Taņabaņa @ 30.11.2023 23:05

Nu nezinu,man jau šķiet,ka Hanšivai drizāk uzmanības trūkums un gribas būt ietekmelītei ,bet nesanāk,domā ka kļūs slavena ,pati jau jūtas tāda,viena raidijumā tak teica,ka visi jau uz viņu sarkano audi atskatās
Arī fakts tā puskoka lēcēja kļūt slavena un atpazīstama beidzot, vecis padkablučņiks tik skrien pakaļ! Oj nevaru visi skatās uz autīņu 😂😂😂 no smieklīga vecene. Jā protams un visi grib ieraudzīt to zosi kura meitai dzīvi sabojājusi ar pārbarošanu! Laikam cer vēl autogrāfu palūgt🙈 paklausījos tik tokā viņas dziedāšanu🙈
30.11.2023 23:27 |

Reitings 6700
Taņabaņa @ 30.11.2023 23:07
Bet viņa taču učene,brīnos,ka nav izlidojusi no skolas,tak ka viņa tik daudz brīva var paņemt skolas laikā,kad lido.
Var būt viņa nav pat učene, bet vispār tikai kādu pulciņu pasniedzēja?
30.11.2023 23:37 |

10 gadi
Reitings 12716
Reģ: 15.03.2012
Gardenia @ 30.11.2023 23:37
Var būt viņa nav pat učene, bet vispār tikai kādu pulciņu pasniedzēja?

Man arī šķiet, ka viņa nav minējusi, ka skolā strādā, bet gan, ka ir mūzikas pasniedzēja, kas var nozīmēt, ka kultūras namā vada kādu ansamblīti
01.12.2023 00:01 |

Reitings 6700
Krizdole @ 01.12.2023 00:01

Man arī šķiet, ka viņa nav minējusi, ka skolā strādā, bet gan, ka ir mūzikas pasniedzēja, kas var nozīmēt, ka kultūras namā vada kādu ansamblīti
Tā arī ir jo līdz skolotājai viņa nevelk! Šodien pārtinot dažus sākotnējos raidījumus, man radās aizdomas, ka nav viņa nekāda skolotāja kad gatavoja meitu skolai bija kā no plaukta nokritusi vēl pateica es 100 gadi rakstījusi utt.
01.12.2023 00:13 |

Reitings 40
Reģ: 13.11.2023
Ak Dievs, ko jūs varat ņemties😁
Jā, man arī Janiševi nepatik šķiet augstprātīgi, bet tas ir tikai dēļ naudas.
Par to vīru, nu kāda daļa cik bieži darbu viņš maina? 😁 viņš tāpat ļoti daudz pelna, nu būsim reāli sīkajai visu pirkt, sievai, pats HH staigā kas nav lēts apģērbs. Hobiji, treniņi maksā. Mājas kredīts. Mašīnas kredīts.
Sieva nu neko nepelna max 700€ 😁
Šogad 8 reizes 12 mēnešu laikā ceļoja, protams, ka viņa mēneša alga ir štukās.
Viņam interese droni, IT, mārketings un tur vislabakā nauda grozas, kā arī jau darbu ir atradis. Mazāk par mēnesi mājas sēdējis, kas finansiāli domāju nav nekas 😁
01.12.2023 01:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits