Kitijaaaa @ 12.08.2022 14:03Ne visām attiecībām jābūt ar nodomu, ka tās būs mūžīgas. Viņi abi ir gan vecumā, gan pozīcijā, kad var atļauties neilgas attiecības, tādēļ tie jautājumi, ko darīs ar bērniem, ir lieki. Agritai droši vien vajag plāksteri uz laiciņu pēc šķiršanās, bet puisim vajag uzkrāt dzīves pieredzi, kādu vienaudzes nevar dot, jo ne viņām auto, ne ''bizness'', ne apkārt spieto tv kameras - interesantāka pieredze nekā ar tikko vidusskolu pabeigušu Elvi kasieri. Pēc pusgada gan jau viss būs cauri un nopietnām attiecībām abi meklēs ko savā vecuma grupā.
bet par Agritu gan man acis uz kātiņiem, ko viņa darīs ar to 20gadnieku tikko tik mātes pienu noslaucījis no lūpām un ko tas 20gadnieks darīs ar 40gadīgu sievieti ar 5 bērniem , vai tas man vienai liekas whaat?
Zuziii @ 12.08.2022 21:03
Nu sorry jebkurš bernu psihologs/psihoterapeits saka ka nevajag ievest attiecībās katru plāksteri, tas ir kaitīgi bērniem un viņai tie bērni to sīko saukā jau par tēti , būs kārtējais kurš viņus pamet. Un var just ka Esterei nepatīk un nejūtas ērti viņa klātbūtnē .
Estere ir pusaudze tāpec viņai tas ir savādāk kā mazajiem.viņi to uztver vieglāk.viņiem nav starpibas cik vecs tas puisis.Visi bus veci ap to vecumu.Es nezinu cik Esterei gadu,jo vispār neskatijos iepriekš Ģimeni Burkā.Nezkapēc tieši vakar jauno sezonu paskatījos..Un Tev piekrītu neērtības sajūta no meitenes nāk.Visdrizākais viņa labprāt pie tēva aizietu šobrīdaija93 @ 12.08.2022 21:48
Jā, Esteres izteikumi liecina, ka viņa galīgi nejūtas ērti par šo situāciju, jo tas čalis varētu vairāk but viņas vecumam piemērots ? bet vispār izskatījās kā māte ar dēlu, ne tikai pēc izskata, bet pēc tās izturēšanās kaut vai braucot uz veikalu.
Zuziii @ 12.08.2022 21:03
Nu sorry jebkurš bernu psihologs/psihoterapeits saka ka nevajag ievest attiecībās katru plāksteri, tas ir kaitīgi bērniem un viņai tie bērni to sīko saukā jau par tēti , būs kārtējais kurš viņus pamet. Un var just ka Esterei nepatīk un nejūtas ērti viņa klātbūtnē .
Dalia @ 12.08.2022 21:14
Es biju viens no tiem retajiem cilvēkiem, kurš visus šos gadus nebija redzējis pilnīgi nevienu šova sēriju. Apkārt klīda tik daudz runas, apskatījos tikai video daļas ar Agritu.
Jēziņ, man ausis sāka asiņot izdzirdot Agritu sakot, ka apkārt klejojot baumas, ka šī esot stāvoklī, bet neesot zināms no kura Jāņa varot būt bērns. KoOOooo?
Kāda velna pēc viņa guļ ar abiem vienlaicīgi? Sevišķi, ex Jāni, kurš tik slikti ir izturējies gan pret Agritu, gan bērniem?
Manas smadzenes šo murgu nespēj pieņemt.
Ieva333 @ 12.08.2022 23:11Noskatījos ģimeni burkā. Kopumā tā Esteres ģimene garlaicīga, Agritu ļoti žēl, Uģis kuģis čīkst pa daargo puteklu suceju.
Dalia @ 12.08.2022 21:14
Es biju viens no tiem retajiem cilvēkiem, kurš visus šos gadus nebija redzējis pilnīgi nevienu šova sēriju. Apkārt klīda tik daudz runas, apskatījos tikai video daļas ar Agritu.
Jēziņ, man ausis sāka asiņot izdzirdot Agritu sakot, ka apkārt klejojot baumas, ka šī esot stāvoklī, bet neesot zināms no kura Jāņa varot būt bērns. KoOOooo?
Kāda velna pēc viņa guļ ar abiem vienlaicīgi? Sevišķi, ex Jāni, kurš tik slikti ir izturējies gan pret Agritu, gan bērniem?
Manas smadzenes šo murgu nespēj pieņemt.
nu viņa pati tjip cenšoties sēt intrigu lai cilvēkiem radītu interesi rada tās baumas , kā piemēram ipriekšējā sezonā ierodas ar gredzenu , speciāli radīt visi jautā kas tas, bildināja? Šī atbild nu nezinu neko neteikšu un baigi smaidot. Tak var atbildēt kā pieaugusī sieviete, reāli uzvedas kā TīneLorra @ 13.08.2022 00:08
Kādēļ Tu domā, ka gulējusi ar abiem? Pati rakstīji - BAUMAS. Cilvēki ne to vien izdomā. Nav taču 100% teikts, ka tā tiešām bijis.
nu viņa pati tjip cenšoties sēt intrigu lai cilvēkiem radītu interesi rada tās baumas , kā piemēram ipriekšējā sezonā ierodas ar gredzenu , speciāli radīt visi jautā kas tas, bildināja? Šī atbild nu nezinu neko neteikšu un baigi smaidot. Tak var atbildēt kā pieaugusī sieviete, reāli uzvedas kā TīneLorra @ 13.08.2022 00:08
Kādēļ Tu domā, ka gulējusi ar abiem? Pati rakstīji - BAUMAS. Cilvēki ne to vien izdomā. Nav taču 100% teikts, ka tā tiešām bijis.
Lorra @ 13.08.2022 00:08
Agritas izvēle ir pat ļoti saprotama.MsRight @ 13.08.2022 01:48Agritas izvēle tiešām ir nesaprotama..Priekš kam viņai tas jaunais puisis jeb vēl viens bērns par ko rūpēties? Pati grib mierīgu dzīvi, kur kāds rūpējas, bet izvēlas tos,kurus vēl dzīve tikai mācīs kļūt par vīriešiem. Nenopietni pret sevi, pret bērniem..
Klaviere @ 13.08.2022 07:25Agritas izvēle ir pat ļoti saprotama.
Kurš pieaudzis, veiksmīgs, pašpietiekams vīrietis gribēs veidot attiecības ar to pārpratumu? Viņai prātā tie paši 13 ir joprojām, tas pat nav pat izskatu. Tur galvā vējš un drains. Maksimāli, kas uz viņu skatās ir mežstrādnieks bez zobiwm un tīņi no Tonusa, kas vēl turklāt grib iespīdināt seju tv.